Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Kıvırırsanız haberim olsun, havadan haberim yok.
Birazda görcem hanyayı konyayı çıkınca.
Yağmur çok yağıyorsa çıkmayalım,
sadece yerler ıslaksa, ve soğukta olsada çıkalım.
Çaylar, döneriz.

selim saat 8.10 gibi bp nin önünden alırım. seni okey mi

cep-0532 221 10 75

@kafile

Söz vermeyeyim Selim, siz beni beklemeyin. Hatta biraz da rötarlı gelebilirim. Ben gelmeden hareket etmeyin Tekzen den. Yoksa sizi cezalandırmak zorunda kalırım :eek: :D

@ayhan248

Abi yanlış yazmışım ya, Tekzen yerine BP yazmışım :D Tekzen de bekleyin beni yani ;) :D

hayret Haşim abi bugun bişiler demeyi unuttun saat yaklaşınca az kaldı içiniz kımıl kımıl etmeye başladımı heyecan varmı vs. benimde aklıma nerden geldiyse program kodlarıyla uğraşmak zihnimi açtı:D:D

Nedret ABi Bu yazımı okuyosan dikkate almanı rica ediyorum sports-men 'den çatalca gezisinin resimlerini alır mısın .?
1 hafta olacak daha resimlerin adı bile yok ?
Sorsalar çatalca'ya gittik bile diyemiyeceğiz.

12/Kasım/Çarşamba Akşamı Avrupa Yakası Pedal Grubu Akşam Gezisi Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Ayhan Abi
2. Haşim Okyay
3. Levent_K
4. Selim
5. Koray Karaman (Belki)
6. hüseyin gündüz
7.r.okyay (inşallah)
8.süleyman.

Dostlarım, üzülerek belirtmeliyim ki akşam aranızda olamayacağım. Şu an itibari ile mal geleceği bilgisi geçildi bana. :boese157: Ve sinir harbine başlamış bulunmaktayım :mad: :boese157: Çıkışım en az 20:30 - 21:00 u bulacaktır.

Herkese iyi eğlenceler, kazasız sürüşler dilerim.

Puslu ve hafif yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese selamlar.

Dün yine bir son dakika golü yedik, erken çıkarttık golü ama zaman yetmedi :) O yüzden katılamadım. Umarım kazasız belasız güzel bir turu daha geride bırakmışsınızdır.

Günaydın Avrupa yakası Dün akşam bisikletimi tamir etmeye çalışan ustalarada teşekkürler ederim :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın,
Dün akşam fantalar içildi, şarkılar söylendi.
Yağmura teslim olmadık, hafif atıştırırkende bel. tesislerindeydik.
Sefanın bikeye helikopterle teknik servis getirttik Almanyadan, Türkiyede yapılamıyomuş. :)

@Levent_K

Hehe Tamda aklımdan sen geçiyordun abicim :D
Eve sağ sağlim var mışsın sevindim :D
Evet benim canavara anca almanlar Derman bulabilir..

günaydın avrupa yakasıııııı :)

yağmur yağıyor şakır şakır yarabbi şükür

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri