Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın leventcim, üsteki yorumdan biraz kafamız karıştı.nedret ve ben bir an etkilendik galiba

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
takımlarımızı bir kuralımmmm :boese153:

Nedret ve arkadaşları :D
1.nedret
2.sefa
3.levent
4.koray

Haşim ve arkadaşları :eek:
1.haşim
2.süleyman ağbi
3.volkan arar
4.ayhan ağbi

muhahhahahah :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Evet dostlar, Cuma akşamı yapılacak basketbol karşılaşmasına ilişkin takım kadroları aşağıdaki gibidir :D

http://img76.imageshack.us/img76/2226/basketbolsahasixg1.jpg
By (link)

Yalnız 1`er oyuncuya daha ihtiyaç duyulmaktadır.

İsteğe göre, gerekli düzenlemeler yapılacaktır ;)

İkimizin içinden geçen takım da aynıymış Nedret :D O zaman takım düzeni bu şekilde ;) Gelecek oyuncuları da duruma göre paylaşacağız :D

Pivotumuz Sefa oluyor bu durumda!
Alan savunması yapacaz gibi, adam adama biz bozar ;)

İyi tesadüf olmuş aynı takımı çıkarmanız, tesadüfün iğne deliği...

arkaslar merhaba :)

uzun suredır aranıza katılamıyorum ve bu gıdıslede katılamıyacam galıba ):
dızımdekı sakatlık dahada kotuye gıtmeye basladı egrılarım ııce artı ):
bu nedenle bısıklete bınemıyorum ):
baya uzun suredır bende basketbol oynamak ıstıyorum ve sızlere katılmak ısterdım ama mumkun degıl
nedenıne gelınce pazartesıden cumaya hayat akısım aynen soyle;
sabah 6 kalk ıse gıt 1600 da ısten cık okula(ıst.aydın.unı.) gıt 1700 derse gır 2200-2230 arası okuldan cık eve gıt yat kalk devam :S

son soz
belkı duymussunuzdur bora tırkı yarıs duzenlemıs

benden o gun fotograf cekımı ıcın orda olucam umarım sızden bırılerıde olur

gorusmek uzere (;

bugra

selam avrupa yakası bu akşam tur varmı durum nedir herkes basketbol sevdasına daldı hayaller kurmaya başladı:D .bu arada tahminime göre o maçı kaptanın takım alır:)

@bugar

Allah yardımcın olsun Buğra abi. Üzüldüm vallaha ya ayağın için. E aga, sen bu halle bile koşturuyorsun. Zarar vermiyor mu ayağına? İstirahat niçin etmiyorsun? Sağlık herşeyden önemlidir. Daha kötü sonuçlar doğurabilecek şeyler oluşmasın sonra?

Evet, yarıştan haberimiz var ;) Gitmeyi düşünüyoruz, du bakalım kısmet :D

@kafile

Hadi lenn ! Kaptanın takımı kazanırmışmış. :D

Akşam tur var. Yer ve saat aynı. güzergahı toplanma merkezinde belirleriz ;)

Şimdiden belirleyin güzergahıda ona göre Yeşilköyde beklemeyeyim.
erken çıkıp Bakırköy tarafına gelirim.

Buğra tekrar geçmiş olsun.
Yakın sayılır evler, bişey lazım olursa ara.
( "Bisikletle İzmir"in işi gibi bu son durumun.)

Güzergah Levent abinin isteği ile Florya tarafına olacak. Bu akşam size çay da ısmarlayayım da, insanlık görün biraz :crazy292: :eek: :p :D Soğuk havada iyi gider demi? ;) :D

Arzu eden nescafesini getirsin. Sıcak su da olacak ;)

Size uygun tarife ile ;

Çay : 2,5 TL

Sıcak Su : 2 TL

İşinize gelirse, gelmezse hepsini ben içerim :eek:

Ehüehe ! :D

@Nedret Günaydın

@kafile

Peeeh !

Biz bir şey demiyoruz, sahada konuşacağız :boese153: :10: :box2:

Ehüehe ! :D

Bu arada ;

12/Kasım/Çarşamba Akşamı Avrupa Yakası Pedal Grubu Akşam Gezisi Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Ayhan Abi
2. Haşim Okyay
3. Levent_K
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri, ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

12/Kasım/Çarşamba Akşamı Avrupa Yakası Pedal Grubu Akşam Gezisi Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Ayhan Abi
2. Haşim Okyay
3. Levent_K
4. Selim
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri, ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

Haşim abiyi çok hırslı gördüm tebrik ediyorum yeni fikrim bence onlar kazanır:D:D

@kafile

Hiç kıvırma Selim, sana baklava yok maç sonunda. Pamuk şekeri veya elma şekeri var sana ;) :D

Bu arada, maç sonuna kadar baklavayı Volkan abimizden uzak tutun. ;) :p Yoksa tüm emekler boşa gider ona göre.

Volkan abiii ! Baklavanın yanında sütlü nuriye de olacak ha, bunu bilerek oyna ;) :D

1. Ayhan Abi
2. Haşim Okyay
3. Levent_K
4. Selim
5. Koray Karaman (Belki)
6.
7.
8.
9.
10.

aklım bir an Haşim abinin takımı demişti lakin kalbim hala kaptanın takımı diyor off offf:D:D:D (bu gün ne biçim kıvırma modundayım yaw:))

Buğra Geçmiş Olsun, Kendine Iyi Bak.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri