Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
gunaydın arkadaslar :)

nasıp olursa bısıkletım bu hafta sonu toplanmıs olacak ((:)

Scudo
@nighteagle1

Takipteyiz Süleyman abi, rahat ol sen ;) :D Ferdi kardeşimizin teklifine evet derim ben :D
Volkan abiye de haber uçurmak lazım, gerçi O kokusunu alır birazdan vafılın :rolleyes: :D

@bugar

buğracım hadi hayırlı olsun yol bisikletin ,bayrama yetiştirdin bakıyorum:D

@Haşim Okyay

volkan ağbi şu anda tatlı rüyalar görüyordur :D
ama yarın çarşamba volkan ağbi gelemez,motorcuların sahilde mangal partisi var. :lick3: :lick3:

bende size eşlik edemem,şirket yemeğine katılacağım.haberleşiriz ama son durum için yine.

cuma akşamı için iftar menümüzün son durumu

açık büfe iftar menüsü
Pide yada ekmek (karafırın)
Zeytin siyah (duble gemlik)
Zeytin yeşil (ayvalık)
Beyaz peynir (ezine )
Kaşar peynir (eski kaşar,edirne)
tereyağ (trabzon)
Ton balığı (penguen)
Salam (ikbal)
dana jambon (ikbal)
pastırma (kayseri)
Domates(çanakkale)
Salatalık (çengelköy)
Tatlı tulumba (rumeli tulumbası)
Çay (ÇAY ÇİÇEĞİ MARKA)
Nescafe(3ü 1 arada)
sıkma portakal(vaşington)
hurma (saudia arabia)

not:kimse levent ağbiye sormadan masadan bir şey yemeye kalkmasın kepçeyi yer kafaya :D

@nighteagle1

7000. mesajı Süleyman abi attı,kimse farketmedi.Cücük Koray çok üzülecek bu işe :D:DSüleyman Abi'nin ödülü ne olsun?Beni de görürsün artık dimi abi:D

@tanerxc500

Eneeeee, hakikaten ha ! Vay bea ! Süleyman abimize bakın, hiç çaktırmıyorda :boese153: :D

Arkadaşlar İsterseniz Bir arada Beyazıtta Süleymaniye Camii'ne karşı kurufasülye-Pilav Keyfi yaşayalım Ramazan Bitmeden ne Dersiniz ??

@Séfa

biri kurufasülye pilavmı dedi evt evt yapalım :)))))

waflle ye ben nezaman hayır dedim kardeşlerim :)

@Haşim Okyay

bende hiç farkında bile değilim::eek: :) :D ,peki şimdi bana bi spd hediye edersiniz artık.:D

Şimdi yarın Turlar birleşiyormu arkadaşlar nedir durum?Yarın hep birlikte vafıl mıdır?Nasıl olacak,ne dersiniz?

wafılmı yemek istiyorsunuz,
bence en güzel adres yeşilköyyy,volkan ağbi biliyor :boese153:

@Nedret Günaydın

benceuzun yol yapalım derim bebekkkkkkkk wafe

haşim hadi epeydir gitmedik boğaza ,bu hafta bideğişiklik olsun bizim içinde hep beraber 20:30 da köprünün altıda buluşur basar gideriz beşiktaşa ne dersiniz avrupa yakası

kaptan senin şirket yemeğin var galiba:( ,ama duyuruyu bi zahmet hazırlarsan memnun oluruz:) ,belki yemekten sonra basar gelirsin.:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri