meraba avrupa yakası dün talihsiz bir kaza yaptım bi kaç yerim kanadı etti ama ucuz atlattım Allah tan.eğer akşam iftardan sonra iyi gibi olursam gelicem.görüşürüz...
Sağol kardeşim.dirseğimdeki yara hafiften büyük diğerleri ufak yara falan ama gerçekten Allah korudu bu aralar çok nazar aldım hissediyodum böyle bişey oldu.Allah hepimizi kazadan beladan korusun dostlar.
Aaaa...
Geçmiş olsun kardeşimm...
Aynen bende'de nazar var bugun trende durduk yerde kilometre saatimin kablosu kökünden koptu ne yapıcam bilmiyorumm..
Vaay bea ! Şimdiden hayırlı olsun Buğra abi. Maşa ne olacak peki abi ? Böyle düz mü yoksa Axon a devam mı? Axon u çıkarırsan talibim maşaya abi haberin ola Ehüehe !
@Séfa
Bu her zaman olağan şeylerdir Sefa. Avrupa Yakası Pedal Grubu ve üyeleri her zaman nazara gelmiştir.
arkadaşlar bende yeni bisikletçiyim kaskım/eldivenim var ama ışıklarım yok. onuda alırız giderken bahsettiğiniz yerden.
tekzen benim eve çok yakın ama az önce öğrendim bu grubun varlığını ve her cuma yaptığı gezileri. bu akşam katılmaya çalışıcam gelemezsem haftaya kesin katılıcam.. beni de alır mısınız aranıza?