Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Haşim abi'nin çayı gibisi yok.İftarı ertelediğimiz iyi oldu.Herkes çayı tatsın bence.Sonra pişman olursunuz.:D

Haşim abi ticarete atıldık yahu . :D

@Koray Karaman

Sen nereden biliyon benim çayımı Koray, hiç içmedin ki :eek: Sardın hep ya nescafeye yada sıcak çikolataya :D

Öyle Koray, ekmek aslanın ağzında artık. ;)

Tam da denk geldi :)

Mark Knopfler/ Money for Nothing

@Haşim Okyay

herkese benden nescafe ama malesef haşime yine yokkk :D :D

koray sen halley getir ama 10'lu olsun ;)

Ah ah çantayı getirsem içinde ne olduklarını kaptan biliyor.Akşam sorarsınız. :D

meraba avrupa yakası dün talihsiz bir kaza yaptım bi kaç yerim kanadı etti ama ucuz atlattım Allah tan.eğer akşam iftardan sonra iyi gibi olursam gelicem.görüşürüz...

Sağol kardeşim.dirseğimdeki yara hafiften büyük diğerleri ufak yara falan ama gerçekten Allah korudu bu aralar çok nazar aldım hissediyodum böyle bişey oldu.Allah hepimizi kazadan beladan korusun dostlar.

yarın 13:30 da gea dan hareketle kavacık çavuşbaşında bir enkaza gidip, arama kurtarma eğitimini uygulamalı göreceğiz.tüm arkadaşlar davetlidir.

1. Nedret Günaydın ( K ) (termos)
2. Süleyman Abi
3. Birol
4. Ramazan Okyay
5. Sefa
6. Koray Karaman
7. Yalçın
8. Haşim Okyay (termos)
9. Emrah (Bakırköy)
10. Levent_K ( Ocakçıya Bağlı )
11. Mertares (TEKZEN)
12. Gönül
13.
14.
15.

@kafile

Dikkat edin Selim. Bir an bile gözünüzü ayırmayın yoldan. Aman deyim ;) Geçmiş olsun..

Herkese benden çay ile yulaflı kremalı uleyn ! Nedret sana yok boşuna ellerini ovuşturma :eek: :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
arkadaslar merhaba,
yarın nasıp olursa bu kadroyu (scottspeedster s30=Renk:GRI) bisiklet alıyorum :)
sonrada bike&outdoor da toplamaya baslıyacam ((:)

http://www.atabisiklet.com/uploads/s30fb.jpg

not: fotografı eklemeyı basaramadıysam sasırmayın :)

@kafile

Aaaa...
Geçmiş olsun kardeşimm...
Aynen bende'de nazar var bugun trende durduk yerde kilometre saatimin kablosu kökünden koptu ne yapıcam bilmiyorumm..

@bugar

Vaay bea ! Şimdiden hayırlı olsun Buğra abi. Maşa ne olacak peki abi ? Böyle düz mü yoksa Axon a devam mı? Axon u çıkarırsan talibim maşaya abi haberin ola :eek: :D Ehüehe !

@Séfa

Bu her zaman olağan şeylerdir Sefa. Avrupa Yakası Pedal Grubu ve üyeleri her zaman nazara gelmiştir. :D

arkadaşlar bende yeni bisikletçiyim kaskım/eldivenim var ama ışıklarım yok. onuda alırız giderken bahsettiğiniz yerden.

tekzen benim eve çok yakın ama az önce öğrendim bu grubun varlığını ve her cuma yaptığı gezileri. bu akşam katılmaya çalışıcam gelemezsem haftaya kesin katılıcam.. beni de alır mısınız aranıza? :D

@Haşim Okyay

kadro yol bısıkletı kadrosu ve masa ustunde gelıyoo. ustundekı karbon masa. nasıp olursa bayrama kadar toplamayı planlıyorum.

@evelent

Sofraya bir çay bardağı daha koyun ;) :D

Ben iyisi mi akşam sıcak suyu iptal edip iki termosa da çay doldurayım. Sıcak su isteyen gider çaycıdan alır demi ;)

@bugar

Hııı, eee o zaman Axon boşa çıkıyor yani öyle mi abi :rolleyes: Görüşelim ;) :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri