Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
17.00 değilde , 17.01 vapuru varmış bide ek vapur.Oraya gidince rampa mı tırmanıcaz bide ?

Scudo
@hızlı

Nko abi bizden önce giden tanıdık varsa haber wer bekletsin servisi..Yoksa kaçar..
Tamamen şans artık..

Korayınki ek sefermiş 1 dk sonra..

Yalova'ya gidince beni bekleyin.Ek sefer 10 dakika falan geç gelebilir belki..Haberleşiriz zaten.

Vapur kalkış zamanı yaklaşıyor.:) Şans dileyin bize Avrupa Yakası... :D

@ieren34

Aleykümselam Eren ;)

@Özgür Dilaver

Ehüehe ! yardırmaya gittiler :D

ben fatihle 2 saat yeşilköy sahilde turladım ,ilaç gibi geldi,hava çok sıcak ,ancak sahil kesiyo.

arkadaşlarım...Avrupa yakasının süper bisikletçileri..herkese günaydın...ve yarışa katılacak avrupa yakası bisikletçilerine bol sanslar..iyi yarışlar diliyorum...evet süleyman abi normal bir tempoda turladık ve iyi oldu..ama ben biraz daha hızlı turlar yapıyorum tek olduğumda..bir daha ki sefere hızımızı arttıralım diyorum..sevgiler..

tabi olur fatih. işte hafta sonuda çok kalabalık oluyor,çoluk çocuk insan tırsıyo hızlı gitmeye,ama birazdaha tempolu olabilir.

Çok güzel bi yarış:D
Parkur kolay dediler ama oldukça zor (bence) ve çok teknik ni parkurdu..
Yarış öncesi parkuru turlarken yavaştan gözüm korktu, üstüne bi de ufak uçuş yaşadım ve vazgeçtim girmekten..Bi bakıma boşa gitmiş olduk ama olsun, güzeldi..
Niko abi yarışı tamamladı gayet sakin bi şekilde ve ilk 10a girdi:D (çünkü Master'daki 15 kişiden 6sı zaten bıraktı yarışı:D)
Mehmet abi de son yaptığı kazalardan sonra yarışın ilk turunda bırakmaya karar verdi (bence en iyisini yaptı).

Koray zaten sabah yağan yağmurdan sonra ben girmem bu yarışa demişti:D
Sonra parkurdaki dik inişi görünce direkt koşarak uzaklaştı :p

İyi akşamlar Avrupa Yakası :)

çocuklar canınız saolsun,sağ salim gidip geldiniz ya ,ortamıda yaşadınız,sağlık olsun.bidahaki sefere katılırsınız,kaptan tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın yarışa doymayan pedal sever dostları.

Tüüü size, Avrupa Yakası nın yüz karaları :p Ehüehe ! Canınız sağolsun, acısını çıkartırız 20 sinde inşallah ;)

• Beğen
Günaydın Arkadaşlarım,
Sınırları muhakeme edebiliyor olmak iyidir, (tırsmak denmemeli:))
sağ sağlim dönmüşsünüzya...

• Beğen
size bişey olmadan dönmüşsünüz ya gerisi önemli değil arkadaşlar...

• Beğen
Eee, neredesiniz millet? Pazartesi yoğunluğu mu? Uyuyonuz mu yoksa halen?

Hüüüüooppp, uyumayın uleeeeeeeeynnn ! :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri