Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yarın sabah inceden bir antreman yapılır Atatürk Ormanı'nda. Kahvaltılar Sefa'dan mış. ;) :)

Saat 09:30, bilemediniz 10:00 gibi orada bulunurum. ;)

@ermanatasoy

Hehe, ya abi bisikleti niye söktün? Hemen toparla ve haftaya Cuma akşamına hazır ol. Sefa bize yeniden tasarladığı az yağlı vücudu ile kuğu balesi yapacak. :eek:

Kaçırma derim. :)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Scudo
Sana benden herbalife çay Göbek yapmışın eritirsin ne yemeğiymiş abi :p :D
Dalga geçme abi ya yazık ama bana :(

:) iyi akşamlarmı deseeeem iyi gecelermi:D
nasılsınız bakalım dostlar:)
malum yarınki kartepe turumuz birsonraki haftaya ertelendi(haşimim sagolsun)
o yüzdendirki sabah florya ormana bende gelicem inşallah.
sefacım 5 pogaçam garantidir ona göre:D:D

sabah uyanabilirsem gelemeye çalışacağım söz vermiyim ama bu arada herkese iyi geceler :)

:boese157: :boese157: böyle uykuya kalma drumlarından nefret ediyorum.
hadi sefacım yine iyisin yırttın beş pogaçadan:)

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrr . :D

Temucum Orman antremanı için çok teşekkürler. Selim abi sende çok saolasın.
4 güzel tur evde yatmaktan iyidir....
Ramazan abi bir dahaki orman turuna inşallah.

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
ben sabah geldim ama kimseyi göremedim 1saat dolandım sonra kanaryaya gitim

(link) AKŞAM SAAT 06:30 BAKIRKÖYDEN FLORYAYA TURLUCAM GELMEK İSTEYEN OLURSA BP DE BULUŞALIM

bugun ılk kez ataturk ormanını keşfettım ınanılmaz zevklıydı her pazar ormandayım bundan sonra...acaba gelecek pazar orman gezısı planlıyabılırmısınız ???

@Onur Berberci

Sevgili Onur Berberci bende en yakın zamanda tekrar aranızda görülmek istiyorum :) Teşekkürler.

@Haşim Okyay

Sorma Haşim sorma sandımki kar kıyamet yağmur soğuk olacak bilsem havaların böyle gideceğini sökmezdim valla :)
gerçi Çaktırma yengen kırar kafamı :)) biraz daha vakit geçsin aranızdayım allahın izniyle...

şaka bi yana Sefayı acayip merak ediyorum hem lahmacunları löp löp götürüyo hemde tığ gibi maşallah :) ablası alamanyalardan hap hup mu getirdi zayıflamak için anlamadımki :)

bu arada geçen akşam arıcam demiştim.. kusuruma bakmayın işlere daldık gene

en kısa zamanda görüşmek üzere.... Bol Sağlıklı Sıhhatli Pedallamalar...

Selamlar A.Y.P.G

Erman abim takma kafaya yahu :D Ben yer kilo veririm. Çözdüm artık işi.

Tığ gibi olamadık daha ... Ama şu fotodaki hale düştük.
Oynama filan yok hee ,photoshop vs vs :D tamamiyle orjin bir resim. :)
(link)

• Beğen
selam arkadaşlar ben Tuba İzmirden yeni taşındım İstanbula Florya civarında oturuyorum acaba aranızda yocu varmı mtb bisikletimde var ama antreman için yol tercihim bu tarafları pek bilmiyorum önce araba ile biraz keşif yaparım ve güvenli ollarda sürmek isterim ama yalnız binmek istemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz...

• Beğen
@Sefa Yıldız

şuaralar çıkamam evin telaşı var ama yakında görüşürüz ben forumu araştırıyorum şimdi....

@Sefa Yıldız

Takmamak eldemi Sefa.. evleneli 3 ay oldu göbekde aldı başını gidiyo :)

Ama yürekten söylüyorum tebrik ederim seni... darısı diğer göbekli A.Y.P.G üyelerine :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Tuba Açıkkapı

Merhaba öncelikle İstanbul'a hoşgeldiniz. İstediğiniz zaman yol olsun mtb olsun aramıza katılabilirsiniz. Yol ile antreman için aramızda bir kişi var yolcu Aytekin Erzan ama onun da malesef bir iş kazasından dolayı ayağı kırık. İstirahatte şu an. Grubun dışında tanıdığımız yolcular var. İsterseniz facebooktan avrupa yakası yol bisikleti grubuna katılabilirsiniz. Biz de her çarşamba ve cuma akşamları antreman amaçlı olmasada sohbet muhabbet amaçlı yeşilköy sahildeki meydanda buluşuyoruz. haftasonları antreman turları yada uzun turlarımız olabiliyor. Bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri