Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
sabahları antreman yapan varsa yapalım bahçelievlerde yol kullanıcısıyım

Scudo
@Y.D.Bozdag

bu akşam saat 7.30 da şenlikköyden çıktım florya tren istasyonu yanındaki isparktan sahile girdim yeşilyurt fenere kadar gittim aynı şekilde geri döndüm toplam 50 dakika sürdü. bazı yerler karanlıktı ama zevkliydi.

Evet dostlar. Şu an Aytekin abinin yanında geçmiş olsundayız. Herkese selamı var.

Aytekin abi der ki ;

Gelenlerden ve gelmeyenlerden de Allah razı olsun. Cümleten selamlar. Kendinize iyi bakın.

http://i579.photobucket.com/albums/ss235/blackisyourlife/DSC00821-2.jpg

Gününüz Aydın Olsun A.Y.P.G

Dün akşam gelemedim işten geç çıktım,üstüne almanya'dan teyzem geldi.
Aytekin abimi görmeye gitmişsiniz,müsait olduğum bir ara bende uğrayacağım yanına. Vize ve finaller arasında kaldım fotokopi makinasında sıkışıyorum. İşlerin azalıp rahatlamasını hevesle bekliyorum.Neyse artık hepinize mutlu günler.

@Haşim Okyay

haşimcim iyi yapmışsın. aytekin kardeşimize geçmiş olsunder, biran önce iğileşmesini temenli ederim.özledik

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
iyi günler Avrupa Yakası akşam ne iyi etmişsiniz Aytekin abimizi ziyarete giderek :)

@Y.D.Bozdag

bende yol ve mtb kullanıcısıyım fakay uzun zamandan beri yol bisikletimi kullanmıyorum eğer yüksek kondisyonlu antremanlar olmayacaksa bisikleti elden geçirdikten sonra belki size eşlik edebilirim..

@mudilli

abi karıştırdın galiba ben zaten gruba üyeyim ben aramıza yeni katılan arkadaş için eşlik edebilirim yazmıştım :)

Merhaba dostlar.

Bu ara işlerim yoğun, gündüz kuşağında aktif olamayacağım pek. ;)

Tur listelerinde adımız olmasa bile gelmemezlik yapmayız, bu Cuma mümkün ise herkes gelmeye gayret göstersin. Çarşamba akşamı gelemeyenler güzel havayı ve güzel dakikaları kaçırdılar ne yazık ki. :)

Cuma akşamı görüşmek dileği ile, selametle.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Yarın sabah yada öğleden sonra bisikletle Kadıköye nasıl giderim?..
Kaç dakika sürer?..

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler hayırlı cumalar iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava zaman zaman güneşli, sıcak sayılır. yerler kuru. tur için şartlar uygundur.:in:

merhaba levocum, ben de yarın öğlen 12.00-13.00 gibi sahilden sirkeci yapacam. sana eşlik ederim.sirkeciden sen vapurla kadıköye geçersin.
cep-o 532 221 10 75 görüşürüz.

@ayhan248

Tamam ararım,
başka gelen varsa gelsin.
aslında sabah çıksak daha iyi olur. Bakarız.

• Beğen
selamlar avrupa yakası

akşama kısmetse bende geliyorum görüşmek üzere

• Beğen
iyi günler Avrupa Yakası akşama floryadan sefa abi dışında gelecek varmı ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri