Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Nedret Günaydın

Vallahi yemedim, kuru iftira. Ağzıma bile sürmedim. Sen beni kendin ile karıştırıyor olmayaın Niko? :)

Elinde ufak bi kutu ile sinsi sinsi arabana giderken görmüşler seni. Ne vardı o kutunun içinde? Ormanda sincap felan mı yakaladın yoksa? :D

Scudo
@Sefa Yıldız

Benim de ön arka disklerin pedleri gitti, hatta arkanın yayı da dışarı sarkmış duruyor hala.

@Haşim Okyay

yanlış aktarmışlar bilgileri koli demen gerekirdi :eek:
sucukları-sosisleri falan ziyan olmasın diye ortalıktan kaldırıyordum :D :D :eek:

yarış boyunca fatih tempo tuttu,
fatih,ben ve mahmut ağbi olarak 3 turu attık.
çıktığımız gibi finişe geldik hiç geçilmedik ve sonuçlar
mahmut ağbi 1.
fatih 2.
ben utanıyorum söölemeye :(

ilk bizim yokuş çıkışında olan kaza nedeni ile yığılmamızın etkisini iyi değerlendirenler liderliği korudu.

@Nedret Günaydın

Nedret senin boynunda madalya gördüm ben, ama ilk 3 de yoksun. Nasıl hikaye bu? :rolleyes: :)

@Nedret Günaydın

Vay üç kağıtçı vay. :) :p

Akşam biraderin balatalarını bi çıkarttık, hepsi kağıt gibi olmuştu. Biz de diyoruz bu frenler niye tutmuyor. :D Ben daha benimkilere bakmadım. :) Ama abiminkilerinden farkı olduğunu sanmıyorum, en azından ön frenimin. :D

İyiki abimi durdurmuşlar, iyiki de benim lastiğim patlamış. Yoksa ikimiz birden bir ağacın dallarında bulabilirdik kendimizi. :D

@Nedret Günaydın

Ben orda baya kişiyi geçtim:D
Ama Mahmut abi saolsun sağlam uçtum yaa:D nyseki bisklet ve ben sağlamız :D

Selamlar

Yol verme konusu benim de dikkatimi çekti. Beni biliyorsunuz zorlayacak tarafım yok ama dayanıklıyım. ben yine en arkada tıngır mıngır gidiyordum. Önce Cumhur beni ilk turda geçti ve tabi sonraki turumda sırayla geçilmeye ve yol vermeye başladım. Ben 103 numarayla yarıştım ve herkese yol verdim arkamdan gelenler dahil sonuç olarak n'oldu ben eğlendim mi? tamam işte olay budur. Önümdekine sıkıntı verdim mi? Hayır. herkese sorun kimi zaman yoldan tamamen çekilip kendimi ağaçların arasına atıyordum. Bir iki yokuşu tamemen elimde geçtim,bunun sebebi ilk sıralarda yarışanlar sıkıntı çekmesin diye.

helal size avrupa yakası çok güzel bir yarış olmuş hakkını vermişsiniz bize daha kısmet olmadı yarışa katılan tüm arkadaşları abilerimi tebrik ederim bravoo size:) Ramazan ve Haşim abi geçmiş olsun bu arada çok sıkıntı çekmişsiniz.epeydir ayrı kaldık hepinizle çarşamba hava iyi olursa inş. görüşürüz:)

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
ilk yarışım olmasına rağmen benim için iyi geçti bisikletle alakalı pek rahatsız edici bir şey olmadı :) tabi üstüne çok düştük o ayrı :D:D ve sonuçlar açılanmış :D:D

8. YALÇIN ÇANAK 1,30,14 :):):)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@Yalçın Çanak

Keşke ilk yarışa da gireydin :D

Maşallah maşallah:D

Üçüncü yarışım ve ilerlemeye devam edeceğim.
İkincisinde 19.
Son yarışta 15.K. TEMUÇİN GARZAN 2 TUR 1,23,47

:D:D senin bir sene daha var pek bişey olmaz.Arayı hemen kapatabilirsin.Bizim son ya zor yani :D 3. yarış bile karambolde şuan :)

iyi akşamlar dostlar

yalçın kardeşim senin sözün olan barentleri çarşamba günü getirirsin değilmi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri