Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Selamlar, Edirne yol yarışı için nasıl gideceksiniz.
Açıkcası bende gitmeyi düşünüyorum hatta kayıdımı ve lisans numara mı gönderdim.

Bi araç tutulup mu gidiliyor? Eğer öyleyse masrafı ne ise karşılayıp gelmek isterim sizin içinde müsaitse.
Teşekkürler.

Scudo
(link)
öksüz kaldı, bu sene yaptıklarımızı yazmadık, bundan sonrakileri ekleyelim.

Hüseyin Kardeşim,

Edirne yol yarışına gidecek arkadaşlar karınca kararınca kendi araçları ile gideceklerini biliyorum. Şu anda fazladan gelecek arkadaşlar var ve araç sıkıntısı olduğunu biliyorum.
Ama bizim facebook grubunda bununla ilgili gönderiden takibini sağlayabilirsin.

@Hüseyin Gündoğdu

Ailenin imkanlarıyla gidiliyor Hüseyin,

Masraflar paylaştırılsa da, parayla katılım sağlanabilecek bir organizasyon değil.
İnşallah bundan sonraki yarış ve organizasyonlar için, önceden tanışmış ve birlikte herhangi bir paylaşımda bulunmuş olmak yeterli olacaktır.

Cumhuriyet Kupası Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışması 25-26 Ekim 2014 tarihinde yapılacaktır.

Talimatname açıklanmış. (link)'ten inceleyebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
bir trolleme hissetsem de yazmadan edemedim :) forma konusunda hiç "nerde formamız" demedik, forması olanlardan kendimizi ayrı görmedik, ayrı tutulmadık, sonra bir gün oldu formaları taşıyacak kadar hakettiğimizi hissettik. inceden dillendirmemiz bile yetti. büyüklerimiz sağolsunlar ilgilendiler. bekledik formalarımız geldi. istediğimiz zaman giydik istemediğimiz zaman giymedik. formaya dair kurallar, hükümler, şartlar görmedik, o formanın taşıdığı ruh formadan çok önce zaten bize sirayet etmişti ki - formalar da biraz bayrağa benzer, ruhu olmadan sadece dikişlerden ve kumaştan biraz da renkten grafikten ibarettir- formayı diğer gruplar kadar önemsemedik. gruplardaki kadroculuğa, kuralcılığa, sosyal ihtiyaç giderme odakcılığına karşı oldum hep ve bunu da aypgde hiç ama hiç görmedim. eşim dostum gelemezken, dragos triatlonunda mehmet abinin süleyman abinin varlığını desteğini görmek muhteşemdi. (hele süleyman abinin transition 2deki sakin ses tonu ve tane tane hatırlatmaları...)
sahipsiz hücre modelli bir grup aypg :) bin parçaya bölünse farklı farklı oğullar da verse yine o ruh varoalcak ve büyüyerek çoğalacak.
mangalcı içkici denilen grup kadar triatlet, koşucu, ileri seviye bisikletci barındıran başka bir grup da bilmiyorum bu arada, varsa onlarla da tanışalım kaynaşalım. (not: et sevmeyen biri olarak mangalların yetimi de olsam o çay var ya semaverde demlenen o çay.... işte geçen 7km koştum o çay için. soğumak pahasına bekledim o çayı :) )
çok yazdım ama yazmak ta lazımdı.

Antalya Orta Mesafe Triatlonu ( Half Ironman)
1900 m Yüzme 90 km Bisiklet 21 km Koşu

Yaş grubunda katılan 22 kişi arasında 17. lik

Katılan 103 kişi arasında 76.lık
06:18:30

Herhalde tüm yıl içindeki hazırlık iki önemli yarış içindi.

Boğaz Geçişi ve Half Ironman.

Son yarış kazasız belasız bitti.

Son bir yıl içinde 90 km yüzmüş, 2800 km bisiklete binmiş ve 330 km koşmuşum.

Katıldığım Yarışlar:

3 Adım Adım koşusu (6 km),

3 Yarı Maraton (Tarsus, İstanbul, Darıca--21,1 km--),

TYF Master Yüzme yarışı (800 m),

Fıratpen Atatürk koşusu (6 km),

İznik Sprint Triatlon (750 m yüzme,20 km bisiklet, 5 km koşu),

Eğirdir Olimpik Triatlon (1500 m yüzme,40 km bisiklet, 10 km koşu)

Boğaz Geçişi (6 km)

Devrim ve devinim.
Hadiseyi özetleyen iki kelime.
41 yaşında tanışılan spor, 3 branşta yarışmalara katılma cesareti ile sonuçlandı.
Geldiğim mesafe beni de zaman zaman şaşırtıyor.
"Her şeyin daha iyisi var."

İnsan zihnini ileriye götürme içgüdüsü. Vücut zihne itaat ediyor.

Çok memnunum bu durumdan.
İyi ki başlamışım, iyi ki devam ediyorum.

Sizde başlayın ve devam edin.

Antalya Half Ironman yarışından bahsetmek gerekirse AYPG' nin iki sadık temsilcisi ile beraber yola koyulduk. Otelimize yerleştik. Cumartesi günkü hava, özellikle deniz etabının --1,5 metrelik dalgaları ile-- zorlu olacağını bize anlatıyordu. Akşam ki yağmur ve fırtına ile beraber yastıklarımıza gömüldük.
Sabah bambaşka bir güne uyandık. Kahvaltımı saat 7 sıralarında ne fazla ne de az yaptım.
Alışık olduğum şeyleri yedim. Eşyalarımızı alarak Gökhan, Mehmet Abi ve Süleyman Abi ile beraber değişim alanına yollandık.
Her şey çok güzeldi. Deniz sütliman, havada güneş.....

Yarış Saat 9 gibi başladı. Deniz etabı benim için artık üç branşın en zahmetsiz olanı gibi geliyor.
Dubaları gözlemleyebildim. Yüzücü gruplarından birine takılabilmek benim için çok sevindirici idi.
Etrafımda insanlarla beraber yüzebilmek güzeldi.
Genelde yüzerken etrafımda kimse olmuyordu.
Kramp olmadan rahat bir yüzüşten sonra karaya ulaştım(47 dk). Koşmak için enerjim vardı.

Bisiklet etabı aslında zorlayıcı idi. 30 km saat ortalamayı tutturmaya çalışmak için çok çabaladım ama 28 km/saat oldu ortalamam.

Koşu zordu. Cidden zordu. Özellikle 12,5 km parmaklarımın arasındaki (sonradan gördüğüm) su ve kan toplanmış ayakla koşmaya çalışmak işkenceydi. Fakat ayaklarımın acısı değil de koşu etabını 1 saat 50 dakikada bitirememek canımı daha çok yaktı.

Krampla tanışmadan, ağrı sızı olmadan, sakatlanmadan ve en önemlisi yarış ardından normal hayatıma kaldığım yerden devam edebilmek güzeldi. Erkenden uyumam gerekir diye bir düşünce asla olmadı. Akşam güzel bir kutlama dahi yaptık.

Yarış unutulmaz bir deneyimdi. Bu işe merak salanların bu deneyimi tatmaları dileğiyle...
6 saat yarış alanında olmanın tarifi imkansız....:in:

Önümüzdeki 3 ay yüzme derslerine agirlik verecegiz kış sezonunu havuzda değerlendirip seneye triatlon da daha kalabalık bi ekiple yarışmalarda olmak en büyük isteğimiz.

güncel programlar varmıdır katılmak isterim..Bakırköyden.

@D.Devrim

Genelde turlar ve etkınlıkler Facebook sayfasından paylasılıyor.
Sende de oradan takıp edebılırsın...

(link)

Geri