Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi 20 tl ücret vermek istemeyen var mı ?

katılım 1000 kişinin altında olursa sonradan kayıtsız gelenlere de açacaklardır

Scudo
Geçen sene taksim meydanında kayıt masası açmışlardı ve yine yanlış hatırlamıyorsam geçen sene kontenjan dolmuştu. Hatta son gün kayıt yaptıranların sırt numaralarını yarış başlamadan toplanma yerinde dağıltılmıştı. Gerçi 726 kişi kayıt yaptırmışda olabilir. benim yaptığım hesap 1000 kişilik kontyenjanın dolmuş olması üzerine yapıldığı için bende emin olamadım.

Bilgi edinme yasasına göre yazılı talep ederek bunu sorabilirim ancak muhabereydi , hazırlık numarasıydı vs vs derken uzun sürer.

Yarış günü gelip yetkili birilerini bulup bunları sormak farz oldu.Bu senede sonradan geçiş ücreti ödemeyenlerinde geçmesine izin verildiği ilan edilse dahi geçmeyi düşünmüyorum.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi selam :)
Ben söylüyorum ben o köprüden ücretsiz geçmek istiyorum amacım bu ve geçicem saat 10:30 barbarosta geçen seneki parkta görüşürüz :) evet enver gelemiyor biliyorum :(

Selamlar,

Ücretli- ücretsiz geçme konusunun dışında olarak, pazar günkü tura bir arkadaşım için bisiklet ayarlamam lazım. Acaba Anadolu Yakasında(Bağdat Caddesi civarında) pazar günü için iyi durumda bisiklet kiralanacak bir yer biliyor musunuz? Ya da elinde fazla bisikleti olan biri ile de irtibata geçebilirim. Teşekkürler.

@Utku_Abay

Bisiklet kiralama için etkinliğin başlayacağı yerde hemen beşiktaş'ta
(link) bradan bakabilirsin

ayrıca anadolu yakasında

(link)

@FİDAN KAYAOĞLU

günaydın fidan 23 nisan günü 215 km yi 14 saate sığdırdım kartepe oteli aldım benim performans iyi idi ama bisikletten sesler gelmeye başladı tahminimce orta göbek..50.000 km lere yaklaşırken 2008 in martından bu yana , bu karbon hakkını verdi ve onca verdiğim para havaya uçmadı karbonda çatlamadı ..pazar sabahı bisikletçi dostum müsait olduğunu söyledi herkeze götürmüyorum bu bisikleti modada bi dostum var ona baktırtacağım ,bu nedenle sabah karşıya gelemeyeceğim ama suadiye otelin orada sahil yolunda finale yetişirim görüşmek üzere..

5. “Kayıt ücretleri”, yarış sonrası Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından TESYEV’e
(Türkiye Engelliler Spor Eğitim Vakfı) bağışlanacaktır.
yazıyor

yok diyorlar ama bence etkinlik günü dağıtmak zorunda kalırlar. çoğu insan üşenecektir almaya

Yaman ikilemdeyim.Aynı zamanda motorsiklet kullanırım . Evim Şişlide, işyerin beykozda.Sabah ve akşam iki kez köprüyü kullanırım. Bundan dolayı köprüden iki tekerliyle geçmek hiç cazip gelmiyor ( elbette motorsiklet ve bisikletle geçmek çok farklı gelebilir). Daha önceki bir iletimde O gün köprü civarlarında bile bulunmayacağımı da yazmıştım ancak O ortamı Canlı seyretmek , bir kaç poz çekmek , protesto yapılacaksa katılmak ve Oradadaydım diyebilmekte istiyorum.Dediğim gibi yaman ikilemdeyim.

Aslında ikilemde falanda değilim. Mustafa'nın başarılarından dolayı fikrimi değiştirdim. Gelip bizzat tezarruhat yapmak ve ortamı kendi gözlerimle göreyim bari.Hatta gaza gelip köprüyü bisikletle bile geçebilir , bağdat caddesindeki profesyonel yarışçıların finish alanına gidebilrim..Tamamen ortama ve duruma bağlı.

( Sakalımın bir kısmını kesip , eşgal değiştirdim. Aman çaktımayın :) :) :) )

Arkadaslar ben sabah erkenden geçmeyi planlıyorum Beşiktaş'a. Kadıköy'den bisikletle vapura binebiliyor muyuz?

@Basar K.

Evet ücretsiz olarak şehirhatları vapuruna binebiliyorsun sıkıntı olmuyor.

+1 yazın kocamustafapaşadan samatya sahilinden doğru gelicem beşiktaş a :) gerçi biraz erken kalkıcaz ama olsun :)

arkadaşlar bisikletforum olarak biz sabit bir yerde buluşsak???Boğazturu için..topluca geçsek köprüden..??

Geri