Scudo Sports

Avm'de otoparkta bisiklet yasağı

Ona deki sen burada huzuru sağlamakla sorumlusun. Benim bisikletime güvenli bir yer ayarlamalısın. Bu davranışların huzuru ve düzeni bozuyor. Sonra git hesap verdiği kişilere yazılı olarak şikayet yaz. Onun görevi bu tip sorunları çözmek olmalı, sorun çıkartmak olmamalı.

Scudo
Aklıma saçma ama eğlenceli bir şey geldi, hurdacıdan bir bisiklet parasına yürür vaziyette bir hacı 124 gibi bir şey alıp otoparka çekersin, bisikleti de içine bağlarsın :D

Bence de bu arkadaşı zayıf yerinden vurmak lazım , o nedir;

Şimdi bu AVM yeni açılmış, ziyaretçiye ihtiyacı var, bu durumda en hassas nokta ise AVM müdürü.
Bence AVM müdürüne ulaşıp gayet kibarca durumu anlatıp, face de twitter da heryerde arkadaşlarıma Bisiklet ile yaşadığım sorunları yazdım çare aradım de.
Bisiklet düşmanı AVM diye isim çıkacak vs gibi fazla tehdite yaklaşmadan vaziyeti net görmesini sağla.

Bu da olmazsa net üzerinden ve hayatta eylem zamanı geliyor demektir.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Arkadaş ilk mesajında kendisine sorun çıkaran şahsın halihazırda AVM müdürü olduğunu söylemiş. Sorunun kaynağı iken çözümün parçası olmasını beklemek pek mantıklı olmaz,
Bisiklet kullanıcıları olarak yapılabilecek en güzel eylem toplu halde avm otoparkına bisikletlerle girip gözüne sokmaktır.

Bildiğin kaşıntısı var bunun.

• Beğen
Tepkiler: Arif Gören
@Çetin Güzel

Önyargı değil net görüş dediklerinizi yaptığı an işini kaybedebilir. Muhtemelen kıskanç birkaç fitnaz insanın şikayetiyle avm müdürüne kadar bu konu gidebiliyorsa eğer zıt bir cevap aldığında muhakkak karşısına bir engel çıkaracaklardır.

Arkadaşımızın çaresizliği ve dünyanın adaletsizliği demekten kendimi alıkoyamıyorum !!!

• Beğen
AVM Müdürü mü güvenlik müdürü mü, ikisi çok farklı, birisi hedefimiz, birisi o hedefi vuracağımız silahımız ..

@Mehmet Tuğrul CANBAŞ

@Cemre Can Süral

ben migrosun içine kasanın yanına kadar götürüyorum bisikleti bir günde bir kimse bişey diyemedi.

• Beğen
güvenlik müdürü amiri hiç birsey demiyor , benimle ugraşan kişi rings avm yönetim müdürü yani söyle diyeyim bir şikayette bulunsam bile dilekçeler felan adamın eline gidiyor , yüz yüze konuşmamada ben senınle anlaşmaya çalışmıyorum ordan alıp bisiklet yerine koyucaksın gibi çirkinleşiyordu , bahanesi ise bisiklet yeri güvenlık vr bisey olmaz otoparkta sana araba çarpar felan gibi zırvalıyor , iki demir kaynattırmış bisiklet yeri diyor artı oraya bisikleti gövdeden kitlememde imaknsız , tüm iyi niyetimi kullanarak çözüm bulmaya çalışsamda nereye koyarım gibsinden hiç bir altarnatif de sunmadı çirkinleşerek o bisiklet ordan alınıcak tavrına giridi sürekli , cuma günü 13:30 da mesaim başlıyacak otoparka yöneldigimde ya durdurulacagım yada kitleyip işe döndügümde güvenlıkleri yolluyacak almıyorum polis cagır dedigimdede çirkinleşmeye devam edecektir , avm nin ona sorunu varken bisikletle ugrasıyor ne dediysem inadında vazgeçmedi adam

Arkadaşlar işten adam çıkartmak kolay bir iş değildir. Özellikle bu dönemlerde, çalışan kişilerin sayısı daha da düşmektedir. AVM işçisi bulmak ayrı bir zorluktur.
Yönetim Müdürünün mağazaya karışma gibi bir yetkisi yoktur. Eğer AVM zaten iş yapmıyorsa, mağazalara mecburdur hatta belirli şeylere göz bile yumabilirler.
Yani hali hazırda çalışan, hatası olmayan elemanı çıkartmaya kimsenin gücü yetmez.

Arkadaşa takılan müdür kafaya takmış. Egosunu tatmin ediyor. Eğer böyleyse Facebooktan vs. paylaşılır. Rings AVM bi açıklama yapar sonunda. Güzelce kaç kere uyarmışsınız.

• Beğen
Konu sahıbı arkadasın yerınde olsam kimseyle herhangı bır munakasaya gırmeyıp uygun fıyatlı bısıklet çantalarından alırdım. Sonra işe gitttiğimde depoya koyardım.Hem fazla yer kaplamaz hem yagmur kar gormez hem de guvenlı bır sekılde bısıkletımi muhafaza etmıs olurdum.Bu tavsıyeyı de bır dusunun derım.Uzlaşmak ıyıdır :) (link)

Konu bisikleti korunaklı bir yere koymak değil Ebubekir,konu keyfi zorbalık.Otopark sonuçta,bisiklette bir araç olduğuna göre.İlerleyen yaşlarında böyle pisliklerle karşılaştığında anlarsın.Adam mabadından kural uydurup arkadaşı ezmeye çalışıyor.

Bence bu açıkca mobing (bezdiri) ve ifşa edilmelidir. Fiili bir eylem ve istanbul da olmayanlar için de, sosyal medya da bir eylem yapılabilir. facebook ve twitter üzerinden, "bisiklet düşmanı avm müdüründen mobing" diye...eğer haber yapılması da sağlanırsa, geri adım atmak zorunda kalacaktır.

@Barış TURAN

Barıs abı bı de soyle dusunelım.Eger arkadas bısıkletını cantaya koyarsa o şahışın sinir edicek kımsesı kalmaz.Bu sefer kendı kendını ver :evil:

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Ütsü
bunlar isimlerinin başına "müdür" gibi basit bir sıfat eklendiğinde adam olduğunu zanneden kilişik yoksunu ezik yaratıklar. her yerde bolca vardır bunlardan.
o otoparka 300.000 liralık jiple girip üç arabalık yere parketsen gıkını çıkarmaz, önüne kemik atılmış köpek gibi karşında sırıtır. en uyuz olduğum, güce tapan insan modelleri.
bisikleti bir yoksunluk olarak görüyorlar, eminim senin araban olmadığı için bisikletle işe geldiğini düşünüyordur. geçenlerde ünlü bir şarkıcı lavuk oğluyla bisiklete biniyor ormanda, twitter'a fotoğrafını yüklemiş altına da "şimdi bisiklete bindiğine bakmayın 18 yaşına geldiğinde ferrari'ye binecek" yazmış.
bir range rover kiralasan, 2-3 gün onunla gidip gelsen iş çıkışı bakmışsın, arabanın lastiklerini yalayarak temizliyor :)
çözüm olarak ne önermek lazım bilemiyorum, bu ülkede derdini anlatıp çözüm isteyebileceğin bir kurum tanımıyorum.
ona söz geçirebilecek kim vardır? belediye başkanı, kaymakam vs. belki bunlara ulaşılarak bu pis herifin kulağının çekilmesi sağlanabilir.

Diğer AVM'lerdeki bisiklet park prosedürü nedir, ne değildir, bisikletliler nereye, hangi şartlar altında bisikletlerini bırakabilmektedir bunu bir analiz etmek lazım. Bu olayda söz konusu müdürün keyfe keder bir uygulaması olduğu apaçık ortada zaten ama böylesi bir araştırma ile adamın karşısına kalabalık bir kitle olarak çıkmak ve bu şekilde hak aramak daha mantıklı görünüyor.

u.s. polo assn de çalışıyorum özel sektör oldugu için işime müdahale edemez hatta saldırıp dövsem bile en fazla şikayet eder , beni geçtim müdürle konuşturmama ragmen , istemiyor adam arif takmış sana belli denildi , artı kendi çalışan güvenliklerinden birisi evi yakın oldugu için bisikletle gidip geliyordu vede otoparka koyyuyordu ne zaman otoparkta bisikelt yasak diye uyarıldım güvenlik bisikletini bir kere bisikelt park yerinde gördüm daha sonra hiç görmedim çelik fazla bir ederi olmayan biisklet olmasına kendi çalışanını bile bezdirdi adam artık bisikeltle gelmiyor veya geliyor otoparka koyuyor ben görmüyorum olabiilirim , müdür denilen kişi biraz degil baya bir sorunlu , böyle sakin sakin açıklama yapmama ragmen sesini yükselten bir şahıs , vede tamam koymuyorum bisikleti otoparka peki nereye koyabilirim şurası olurmu olmaz anlaşmaya çalışırken avm nin yan tarafında yangın çıkış yeri denilen bir bölme var müdürümle konuşturup oraya koymama izin almıştım 2 hafta kendimce güvenli buldugum yangın çıkış yerine demir borulara kitleyip işe dönüyordum ertesi gün beni bir güvenlık aradı bisikletinizi nereye kouyoyrsunuz tam olarak yerini söylermisiniz dedi , söyle söyle yangın cıkışına alt kata demir boruya kitliyorum , hergangi bir sorun var mı ? oraya koymamda bir sakınca var mı ? aldıgım cevap hayır hiç bir sakınca yok sadece nereye koydugunuzu ögrenmek için aradık teşeşkkür ederim denilip kapatıldı telefon ve ertesi gün aynı yere bisikletimi koymak için gittigimde o kapı kitliydi sizce ben mi yanlış düşünüyorum ? yoksa kasıtlı bir durum degil mi ? sonra anahtarı istedim gün boyu oyaladılar şu saat vericez bu saat vericez bisikleti dışarda kaldı madur ettiler sonra müdürü yolladım orayıda yanlış yangın çıkışı orası demiş eee başta niye izin verdin madem yangın cıkışı , ( yangın cıkışı dedigim yerde merdiven tarzında degil zemin kata inilen arka çıkış kapısı tarzında bir yer . aksam eve giderken güvenlikle konuştum kasıtlı yaptı degil mi dedim evetzaten anlaşılıyor denildi ertesi gün bisikeltsiz gittim sinirden ama cuma günü bisikletle gdip otoparka kitliyecegim

Zalimle uzlaşmaya gidilmez Ebubekir,dahasını da ister.Yollarda da sürme der :)

• Beğen
Geri