u.s. polo assn de çalışıyorum özel sektör oldugu için işime müdahale edemez hatta saldırıp dövsem bile en fazla şikayet eder , beni geçtim müdürle konuşturmama ragmen , istemiyor adam arif takmış sana belli denildi , artı kendi çalışan güvenliklerinden birisi evi yakın oldugu için bisikletle gidip geliyordu vede otoparka koyyuyordu ne zaman otoparkta bisikelt yasak diye uyarıldım güvenlik bisikletini bir kere bisikelt park yerinde gördüm daha sonra hiç görmedim çelik fazla bir ederi olmayan biisklet olmasına kendi çalışanını bile bezdirdi adam artık bisikeltle gelmiyor veya geliyor otoparka koyuyor ben görmüyorum olabiilirim , müdür denilen kişi biraz degil baya bir sorunlu , böyle sakin sakin açıklama yapmama ragmen sesini yükselten bir şahıs , vede tamam koymuyorum bisikleti otoparka peki nereye koyabilirim şurası olurmu olmaz anlaşmaya çalışırken avm nin yan tarafında yangın çıkış yeri denilen bir bölme var müdürümle konuşturup oraya koymama izin almıştım 2 hafta kendimce güvenli buldugum yangın çıkış yerine demir borulara kitleyip işe dönüyordum ertesi gün beni bir güvenlık aradı bisikletinizi nereye kouyoyrsunuz tam olarak yerini söylermisiniz dedi , söyle söyle yangın cıkışına alt kata demir boruya kitliyorum , hergangi bir sorun var mı ? oraya koymamda bir sakınca var mı ? aldıgım cevap hayır hiç bir sakınca yok sadece nereye koydugunuzu ögrenmek için aradık teşeşkkür ederim denilip kapatıldı telefon ve ertesi gün aynı yere bisikletimi koymak için gittigimde o kapı kitliydi sizce ben mi yanlış düşünüyorum ? yoksa kasıtlı bir durum degil mi ? sonra anahtarı istedim gün boyu oyaladılar şu saat vericez bu saat vericez bisikleti dışarda kaldı madur ettiler sonra müdürü yolladım orayıda yanlış yangın çıkışı orası demiş eee başta niye izin verdin madem yangın cıkışı , ( yangın cıkışı dedigim yerde merdiven tarzında degil zemin kata inilen arka çıkış kapısı tarzında bir yer . aksam eve giderken güvenlikle konuştum kasıtlı yaptı degil mi dedim evetzaten anlaşılıyor denildi ertesi gün bisikeltsiz gittim sinirden ama cuma günü bisikletle gdip otoparka kitliyecegim