gurkan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.797
- İsim
- Gürkan
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Cervélo
- Bisiklet türü
- Triathlon
çok teşekkür ederim
Rica ederim.çok teşekkür ederim
O parça satılmıyor sanırım.. Parça yüzünden yenisi derken, sadece pedal gövdesi satılıyor komple yeni pedal almana gerek yokHerkese keyifli forumlar 🙋🏻♂️,
Bu sabah bisikletimin genel temizliğini yapmak için hazirlarken , pedalları söktüğüm esnada, sağ favero nün , kal in baskısını karşılayan, pedalin üst kısmındaki metal kısmın düşmüş olduğunu farkettim. Evde baktım ama bulamadım, sürerken de farketmedim. Muhtemelen eve yakın bir yerlerde düştü..o parçayı bulabilir miyim? Ya da elinde yedek bulunan var mı? Nasil bir yol izlemeliyim?Bir parcasi yüzünden yenisini alman gerekebilir gibi bir şey düşünmek istemiyorum 😅
Haklısın abi , ben de baktım ama yoktu.. kasa haliyle istanbul performans ta var.. yarın irtibata geçeceğim..O parça satılmıyor sanırım.. Parça yüzünden yenisi derken, sadece pedal gövdesi satılıyor komple yeni pedal almana gerek yok
Sarı kalin hareket aralığı 6 derece. Look'ta 6 derecelik kal yok. Kırmızı kal 9 derece, gri kal 4.5 derece. Gri kal bu yüzden daha yakın olan seçenek ama çok kısa da sürse biraz alışmak gerekebilir.Merhaba favero uno modelını alıcagım.Shımanoda sarı kal kullanıyordum mecburen looka gecmem gerekıyor sanırım hangı look kale geçmelıyım
kutudan cıkan kırmızıyı kullan alısırsın zaten bi kac suruste. gri kal bayagı gevsek gibi lookteMerhaba favero uno modelını alıcagım.Shımanoda sarı kal kullanıyordum mecburen looka gecmem gerekıyor sanırım hangı look kale geçmelıyım
teşekkürlerSarı kalin hareket aralığı 6 derece. Look'ta 6 derecelik kal yok. Kırmızı kal 9 derece, gri kal 4.5 derece. Gri kal bu yüzden daha yakın olan seçenek ama çok kısa da sürse biraz alışmak gerekebilir.
teşekkürlerkutudan cıkan kırmızıyı kullan alısırsın zaten bi kac suruste. gri kal bayagı gevsek gibi lookte
(link)kutudan cıkan kırmızıyı kullan alısırsın zaten bi kac suruste. gri kal bayagı gevsek gibi lookte
öyle evet ama powermetreden cıkan kal benim hosuma gitmisti. hala onu kullanıyorum.(link)
Look'un sitesine göre daha gevşek olan kırmızı. Ama kendim kullanmadığım için bir yorumum yok.
Merhabalar , Shimano için shi kodlu favero pedallar ya da pedal kasaları da mevcut. Eğer sıfır alacaksaniz, bunu göz önünde bulundurun.. Shimano için mavi (3') ve kırmızı (0'), look için ise siyah(0) ve gri (4.5')renkli olanları öneririm.look alırken "keo" tanımlı pedallarindan alın, delta vs gibi modeller uymaz..Merhaba favero uno modelını alıcagım.Shımanoda sarı kal kullanıyordum mecburen looka gecmem gerekıyor sanırım hangı look kale geçmelıyım
Answering your question, I can confirm that unfortunately it is not possible to proceed as you requested as the "master" is the left sensor, all the information must pass through it and it is the only sensor that can communicate with the head unit or the apps.
Therefore, it is not possible to use only the right pedal by itself, as it has to be always synchronized with the left.
Pedalı sıfır alacaksanız içinde kal mevcut. Kendi kırmızı kal'i satılıyor 6° shimano sarı kal ile aynı. 3 senedir ben kendi kallerinden alıp kullanıyorum ve bana göre look kallerden daha dayanıklı ve daha ucuz. Look kal'in fiyatı burda Türk lirasına çevirince 812 lira, Faveronun kendi kal'i ise 528 lira.Merhaba favero uno modelını alıcagım.Shımanoda sarı kal kullanıyordum mecburen looka gecmem gerekıyor sanırım hangı look kale geçmelıyım
maalesef ülkeye gönderimleri kapattılar diye biliyorum yurtdısı alısverısıPedalı sıfır alacaksanız içinde kal mevcut. Kendi kırmızı kal'i satılıyor 6° shimano sarı kal ile aynı. 3 senedir ben kendi kallerinden alıp kullanıyorum ve bana göre look kallerden daha dayanıklı ve daha ucuz. Look kal'in fiyatı burda Türk lirasına çevirince 812 lira, Faveronun kendi kal'i ise 528 lira.
Assimo dura shi aldım önerilerinizle, takmak için birkaç video izledim tabi ama önerileriniz dikkat etmem gereken bir nokta varsa söylerseniz sevinirim. Videoda takarken gres kullanılmaması gerekiyor diyordu mesela
kutudan 8di sanırım alyan çıkıyor zatenBen bisikletçiye taktırdım. Buna özel bir anahtar istiyordu. Her anahtar ile takılabilen bir şey değil.