Scudo Sports

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

172.5 olan yer 160mm oluyor mu ?
1000008352.jpg
1000008351.jpg

Scudo
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,
Bu sabah bisikletimin genel temizliğini yapmak için hazirlarken , pedalları söktüğüm esnada, sağ favero nün , kal in baskısını karşılayan, pedalin üst kısmındaki metal kısmın düşmüş olduğunu farkettim. Evde baktım ama bulamadım, sürerken de farketmedim. Muhtemelen eve yakın bir yerlerde düştü..o parçayı bulabilir miyim? Ya da elinde yedek bulunan var mı? Nasil bir yol izlemeliyim?Bir parcasi yüzünden yenisini alman gerekebilir gibi bir şey düşünmek istemiyorum 😅

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,
Bu sabah bisikletimin genel temizliğini yapmak için hazirlarken , pedalları söktüğüm esnada, sağ favero nün , kal in baskısını karşılayan, pedalin üst kısmındaki metal kısmın düşmüş olduğunu farkettim. Evde baktım ama bulamadım, sürerken de farketmedim. Muhtemelen eve yakın bir yerlerde düştü..o parçayı bulabilir miyim? Ya da elinde yedek bulunan var mı? Nasil bir yol izlemeliyim?Bir parcasi yüzünden yenisini alman gerekebilir gibi bir şey düşünmek istemiyorum 😅
O parça satılmıyor sanırım.. Parça yüzünden yenisi derken, sadece pedal gövdesi satılıyor komple yeni pedal almana gerek yok

O parça satılmıyor sanırım.. Parça yüzünden yenisi derken, sadece pedal gövdesi satılıyor komple yeni pedal almana gerek yok
Haklısın abi , ben de baktım ama yoktu.. kasa haliyle istanbul performans ta var.. yarın irtibata geçeceğim..

Merhaba favero uno modelını alıcagım.Shımanoda sarı kal kullanıyordum mecburen looka gecmem gerekıyor sanırım hangı look kale geçmelıyım

Merhaba favero uno modelını alıcagım.Shımanoda sarı kal kullanıyordum mecburen looka gecmem gerekıyor sanırım hangı look kale geçmelıyım
Sarı kalin hareket aralığı 6 derece. Look'ta 6 derecelik kal yok. Kırmızı kal 9 derece, gri kal 4.5 derece. Gri kal bu yüzden daha yakın olan seçenek ama çok kısa da sürse biraz alışmak gerekebilir.

kutudan cıkan kırmızıyı kullan alısırsın zaten bi kac suruste. gri kal bayagı gevsek gibi lookte

Sarı kalin hareket aralığı 6 derece. Look'ta 6 derecelik kal yok. Kırmızı kal 9 derece, gri kal 4.5 derece. Gri kal bu yüzden daha yakın olan seçenek ama çok kısa da sürse biraz alışmak gerekebilir.
teşekkürler
kutudan cıkan kırmızıyı kullan alısırsın zaten bi kac suruste. gri kal bayagı gevsek gibi lookte
teşekkürler

(link)

Look'un sitesine göre daha gevşek olan kırmızı. Ama kendim kullanmadığım için bir yorumum yok.

(link)

Look'un sitesine göre daha gevşek olan kırmızı. Ama kendim kullanmadığım için bir yorumum yok.
öyle evet ama powermetreden cıkan kal benim hosuma gitmisti. hala onu kullanıyorum.

Merhabalar , Shimano için shi kodlu favero pedallar ya da pedal kasaları da mevcut. Eğer sıfır alacaksaniz, bunu göz önünde bulundurun.. Shimano için mavi (3') ve kırmızı (0'), look için ise siyah(0) ve gri (4.5')renkli olanları öneririm.look alırken "keo" tanımlı pedallarindan alın, delta vs gibi modeller uymaz..

Son düzenleme:
Assioma DUO-Shi alacaksanız dikkat, bir sporcum sadece sağ tekini aldı, Garmin ile çalışmadı, tüm işi sol taraf yapıyormuş.

Sağ tek mil satışı da var, ondan uyarayım dedim

Firmadan gelen yazı aşağıda

Answering your question, I can confirm that unfortunately it is not possible to proceed as you requested as the "master" is the left sensor, all the information must pass through it and it is the only sensor that can communicate with the head unit or the apps.
Therefore, it is not possible to use only the right pedal by itself, as it has to be always synchronized with the left.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg ve cixece
Pedalı sıfır alacaksanız içinde kal mevcut. Kendi kırmızı kal'i satılıyor 6° shimano sarı kal ile aynı. 3 senedir ben kendi kallerinden alıp kullanıyorum ve bana göre look kallerden daha dayanıklı ve daha ucuz. Look kal'in fiyatı burda Türk lirasına çevirince 812 lira, Faveronun kendi kal'i ise 528 lira.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve ozy361
yurtdısı fıyatına bulundugum sehırden alıcagım 0 olarak
Pedalı sıfır alacaksanız içinde kal mevcut. Kendi kırmızı kal'i satılıyor 6° shimano sarı kal ile aynı. 3 senedir ben kendi kallerinden alıp kullanıyorum ve bana göre look kallerden daha dayanıklı ve daha ucuz. Look kal'in fiyatı burda Türk lirasına çevirince 812 lira, Faveronun kendi kal'i ise 528 lira.
maalesef ülkeye gönderimleri kapattılar diye biliyorum yurtdısı alısverısı

4 senedir sorunsuz kullandığım çift taraflı favero pedalımda ilk kez bağlantı sorunu yaşıyorum. Pedaldaki ışıklar yanıp sönmesine rağmen verileri garmine iletmiyor, üstelik garmine de bağlı olarak görünüyor. Daha önce böyle bir sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı? Yoksa artık yolun sonuna mı geldik :(

Assimo dura shi aldım önerilerinizle, takmak için birkaç video izledim tabi ama önerileriniz dikkat etmem gereken bir nokta varsa söylerseniz sevinirim. Videoda takarken gres kullanılmaması gerekiyor diyordu mesela
IMG_7174.jpeg

Assimo dura shi aldım önerilerinizle, takmak için birkaç video izledim tabi ama önerileriniz dikkat etmem gereken bir nokta varsa söylerseniz sevinirim. Videoda takarken gres kullanılmaması gerekiyor diyordu mesela

Ben bisikletçiye taktırdım. Buna özel bir anahtar istiyordu. Her anahtar ile takılabilen bir şey değil.

Ben bisikletçiye taktırdım. Buna özel bir anahtar istiyordu. Her anahtar ile takılabilen bir şey değil.
kutudan 8di sanırım alyan çıkıyor zaten

Geri