Scudo Sports

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

Peki o halde , her iki sensör açıkken ve garmine sadece sol bağlıyken, sağ sensör için de yeni güç sensörü bulundu, 1. Yerine kullanilsin mi ? Sorduğunda reddettigimde, bu soruyu defalarca soruyor.. o zaman hiç PM aratmadan, solu gordukten sonra o şekilde devam etmeliyim , doğru mu abi?
Evet, sadece solu Ant+ bağladığından emin olun. Sağı sürekli soruyorsa bir kez vağlayıp, ayarlarından statusunu bağlanma/ kapalı gibi bir seçeneğe getirirsen sormaması gerekir. Haftaya kadar çözülmezse, kendi ayarlarımı buraya kopyalarım. Aynı durum 4iii için de geçerli, çift taraflılar genelde böyle çalışıyor.

• Muhteşem
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Scudo
wahoo da nasıl çalışıyor?
almayı düşünüyorum da
Valla taktım kalibre etti o gün bugün bir sorun çıkmadı gayet memnunum, hatta wahoo kadans sensörünü de söktüm onu da pedaldan alıyorum. tak unut gibi bir şey.

Valla taktım kalibre etti o gün bugün bir sorun çıkmadı gayet memnunum, hatta wahoo kadans sensörünü de söktüm onu da pedaldan alıyorum. tak unut gibi bir şey.

biraz daha heveslendim şimdi.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
rulman dağılması gibi durumlarda bu cihazların yedek parçalarını temin etmek ne kadar maliyetli ve ne kadar zor?

• Beğen
rulman dağılması gibi durumlarda bu cihazların yedek parçalarını temin etmek ne kadar maliyetli ve ne kadar zor?
Türkiyede satılıyormu bilemiyorum ama yaşadığım yerde 55 euro+kargo. Almanyada ise 32 euro+ kargo.. Gümrük sınırlarını aştığı için yurtdışından alma şansı sadece bir tanıdığınıza getirme yolu ile olur.. Yurtdışında parçalarını temin etmek sıkıntılı değil.

• Beğen
Abi, turkiye de performans bisiklet ilgileniyor favero servis ağıyla .. Oğuz bey var oradan dönüşü oluyor, ben sağ taraf kasası sormuştum.. o şekilde bilgi aldım..
Türkiyede satılıyormu bilemiyorum ama yaşadığım yerde 55 euro+kargo. Almanyada ise 32 euro+ kargo.. Gümrük sınırlarını aştığı için yurtdışından alma şansı sadece bir tanıdığınıza getirme yolu ile olur.. Yurtdışında parçalarını temin etmek sıkıntılı değil.

Allah tan @Semih Cavdar gibi abilerimiz var 😀😁👍🏻🙏🏻
yd olarak almayı düşünüyorum ama bu kopmalar sorunlar yüzünden çekiniyorum.
Sizde gerçekten sorunlu mu bu marka ürünleri?
Abi ben bozulsa bile yine assioma alırdım. Hem 2 bisikletim var dışarda kullandığım, hem de Semih abinin de dediği gibi, bu işte iyiler..

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
cihaza göre gayet uygun fiyatlı imiş, diğer cihazların yedek parçalarının yanında çok uygun. erişimle ilgili bir sorunum yok, daha 2 hafta önce stuttgart da idim.

• Beğen
Evet, sadece solu Ant+ bağladığından emin olun. Sağı sürekli soruyorsa bir kez vağlayıp, ayarlarından statusunu bağlanma/ kapalı gibi bir seçeneğe getirirsen sormaması gerekir. Haftaya kadar çözülmezse, kendi ayarlarımı buraya kopyalarım. Aynı durum 4iii için de geçerli, çift taraflılar genelde böyle çalışıyor.
Abi dun eve gidip şarja taktim, unut dedikten sonra tekrar ekledim garmine ama sağ üzerinden değil sol pm üzerinden ekledim. Sağ taraf çalışıyor mu bilmiyorum garminde ama ışıkları, soldakiyle gecikmeli ama senkronize şekilde yanıp sönüyor. Eski haline döndü.. Garminde sensör aratıp , sağ tarafı gördüğünde giriş yapmadım . Şuan ben çift taraflı olarak mı kullanıyorum?

Abi dun eve gidip şarja taktim, unut dedikten sonra tekrar ekledim garmine ama sağ üzerinden değil sol pm üzerinden ekledim. Sağ taraf çalışıyor mu bilmiyorum garminde ama ışıkları, soldakiyle gecikmeli ama senkronize şekilde yanıp sönüyor. Eski haline döndü.. Garminde sensör aratıp , sağ tarafı gördüğünde giriş yapmadım . Şuan ben çift taraflı olarak mı kullanıyorum?
Kısa bir tur atıp, sağ sol dengesi/güç fazları gibi istatistikler Garmin etkinlik raporunda çıkıyor mu bakabilirsin.

• Beğen
@gurkan Abi çözüldü, teşekkürler 🙋🏻‍♂️

• Beğen
Tepkiler: gurkan
herkese merhaba, araya giriyorum ancak elinde olup çift taraflı cihazını satmak isteyen olursa iletişime geçebilir. selamlar

Geri