Scudo Sports

Arka aktarıcı uyumsuzluğu

@master06
Arkadasa yukarida ilk yorumumda bisikletin fotosunu istemistim ama göndermedi, tabiki daha iyi yardimci olunurdu. Ama ben borlayi arastirdim ve verdigim bilgiler cikti googleden. Yükledigim fotograflarda 2009 model borladan yani orjinal resimler.

Scudo
İş yerindeyim ancak eve gidince yükleyebilirim zahmetleriniz için teşekkür ederim aksam altı gibi gibi yükleyeceğim lütfen o saatte bir kaç dakikanızı ayırın @Murat Cömez Murat kardeşim yeni aktarıcıda senin belirttiğin vidanın gireceği kadar büyük bir yuva yok ama lütfen akşam 7 gibi bu konu başlığına bakarsan istediğin yerin fotoğrafını yüklemiş olacağım çok teşekkür ederim

@seauton
Tamam biz yine bakariz sorun degil. Dedigin vida ise sandigin kadar genis degil dis taraftan büyük görüne bilir ama ic tarafdan dardir ve cikardigin aktaricinin vidasi ayni kalinliktadir.

NOT: Birde herkese kardesim demeden önce yorum yazanlarin yaslarina bakarsan iyi edersin. Ben yasimi gectim, senden 3 yas büyük oglum var benim.;)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
İsteline fotografları 20151221_180834.jpg yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar20151221_180830.jpg

Arka artırıcı kulağı kırılmış gibi gördüm.

Bu bisiklet 2. el mi aldın?

@seauton

Kadro kulağı yok. O arka vitesi takmak için kadro kulağı almanız gerekecek ayrıca.

@Deniz Tezcan
Deniz kadro kulağı olmaması yine bir şey değil ama o gidilen bisikletçilere ne demeli:(

@Asusmune
Bilmiyorsa kötü, bile bile böyle yapıyorsa daha kötü. Artık yeni moda oldu bu bisikletçilerde. Üst model bisikletle gitmeyince ilgilenmiyorlar.

Aslında bisikletçileri denetleyecek bir yapı olmalı. Bizi geçtim, çoluk çocuk da bisiklet sürüyor, ne kadar önemli onların bisikletlerinin ayarları. Benim bile frenlerini sıkmaya gücümün yetmediği çocuk bisikletleri var yahu...

Tehlikenin farkında değiller, ahlak erezyona uğradığında her şeyin ölçüsü para olunca ahlaksızlık diz boyu.
Geçen benim de başıöa geldi ya kulak kontrol edilmedi diye başıma kaza gelebilirdi.
Ben kendimce yolda gördüğüm genç kardeşlerime elimden gelen yardımı yapıyorum ama bunu bilinçli olarak yaymak lazım.

Hatta senin bu mesajında aklıma geldi, her il ve ilçede hafta sonları gençler ve her daim genç kalanlar bir noktada buluşup yarım saat birbirimize karşılıksız yardımlaşsak ne güzel olur. Bunu konuya vakıf birileri öncülük ederse ne iyi olur.

@Deniz Tezcan

Kullaginiz malesef kirilmis ve yenisini almaniz sart, yoksa hic bir sekilde yeni aktariciyi takamasiniz. Yalniz kafama takilan eskiyi nerden cikardiniz, yoksa kirildi mi sandinizda degistirdiniz. Cünkü eski aktarici bu kulaktan sökülmüs olamaz.
O gitdiginiz bisikletciyede birdaha gitmeyin. Cünkü orasi bence bisikletci degil sadece kasap.

Alt sol fotodaki kullagi yeni almaniz gerekiyor.

kadro kullagi.jpg

Murat Ağabey Her Şeyi Anlatmış...Bulunduğunuz İl-İlçe'de Sedona-Kron-Salcano vs gibi Firmalar Varsa İletişime Geçin Kenar Mahalle Bisikletçilerinde Biraz Zor Kadro Kulağı Bulmak ki Bayisi Olan Firmalar Bile Zor Temin Ediyor..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Cevaplarınız için teşekkür ederim olayı dün gece aydınlığa kavuşturdum, yiğenim benden izinsiz bisiklete binmiş ve dediğine göre zincir arka aktarıcıda tıkanmış zincir arka aktarıcı ve kadro kulağı büyük zarar görmüş,@Murat Cömez abimin dediği gibi çıkarılması imkansız parça kırılmış hepinize çok teşekkür ederim.
(link) peki bu uygun mudur?
Yaşadığım yerde nüfus 80 bin ama inanın en yüksek model benim bisiklet markası da Sedona Borla, bisikletçi bulmak zor zaten herhangi bir bisiklet markasının ne bayisi ne de servisi var

Arkadaşlar benim eski aktarıcım kulaklıydı yeni alacağım aktarıcı kulaksız sizce sorun olur mu

Geri