Scudo Sports

arka aktarıcı sorunu

dinçer karadayı

Daimi Üye
Tepki
171
Arkadaşlar herkese merhaba;benim arka aktarıcı vites kombinasyonu 1-1 1-2 1-3 deyken aktarıcının büyük çemberi jant tellerine deyiyor arkadan baktığımda çemberin yamuk durduğunu gördüm nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler :)

Scudo
(link)
Burayı bir oku kardeşim...
Not 1:Eğer arka arttırıcı üzerine düşmediysen ve kadro kulağında da yamukluk yoksa;Arka dişli çarklarının oturduğu mil vidaları gevşemiş olabilir...Onları da kontrol et...
2.Vites geçişlerinde problem varsa H ve L vidalarıyla ince ayar da yapmalısın(Bu vidaların yerleri bazı arka arttırıcılarda tam tersi de olabilir...Deneyerek bulmak gerekir).Çarkların konumu bu ayarlar ile sağlanır....Vites de rahatça geçer..Kolay gelsin.

güzel bir paylaşım sağol kardeşim. ben geçen gün arka aktarıcının olduğu tarafa düşmüştüm sanırım eğilme bu yüzden oldu bakalım nasıl düzelticez :rolleyes:

Arka arttırıcının marka ve modeli nedir?

en güzel yeni bir tane takmak :D ya da yamuk olan makaranın vıdaları sokun aktarıcıya duz bır mastar koyun (mastar derken duz bır cısım) ve aktarıcıyı duzeltın sonra makarayı takın yola dewam hadı ıyı forumlar :D

Geri