Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

arkadaşlar abiler ablalar herkeze merhaba istanbul avrupa yakasından başakşehirden abimle beraberiz bisikletimizi geçen sne ramazan ayından sonra aldık ve 3 ay kadar binme fırsatımız oldu bisikletlerimizi 2 hafta içinde tekrar çıkartmayı düşünüzyoruz en sevdiğimiz güzergah karaköy sarıyer inş avrupa yakasında bisiklet kullanan arkadaşlarla toplanıp gezintiler düzenleme fırsatımız olur yani avrupa yakası yazdım ama anadolu yakasıda olabilir tabiki ulaşım sıkıntımız yok sadece akşam çıkabiliyoruz iş sebebi ile hafta sonları çıkamiyoruz yeni bisiklet arkadaşları edinmek istiyoruz herkeze slamlar...bu arada bisikletlerimizi araştırmadan aldık Rockrider 5.2 Spor Dağ Bisikleti olarak bu siteyi inceledikten sonra biraz yanlış secim yapmısız gibi geldi heralde lastilerin değişmesi gerek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Scudo
Merhaba arkadaşlar, ben Taha. İstanbulda okuyorum, aslen Eskişehirliyim. Sedona 321 kullanıcısıyım bi kaç günden beri

Merhaba adım Aşkın İstanbul 4.Leventte oturuyorum . Carraro crs 600 sahibiyim işe giderken ve arada ormana kaçamak yapıyorum bisikletimle havalar biraz daha güzel olsun sahil turlarına başlıycam tabi lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum :)

Aranıza ben de yeni katıldım, Antalya'dan tüm bisiklet tutkunlarına selamlar...

Ben kastamonudan erdal herkeze selamlar salcano ng 650 hd 26" kullanicisiyim. Kastamonu da bİsİklet kullanicilari İle taniŞmak İstİyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben daha yeni kayit oldum hatayda yaşıyorum buraya bir bisiklet almak için kayıt oldum hangi bisikleti önerirsiniz (450-650)arası dağ bisikleti

Herkese merhaba biz Demet ve Hüseyin;Kocaeli Gebze'de ikamet ediyoruz, bisiklet almadan önce foruma üye olup bilgi paylaşımında bulunmak istedik. Herkese şimdiden teşekkürler.

@Recep DOLGUNSÖZ

Aramıza hoşgelmişsiniz :)

@Yaşar ERKOÇ

Hoşgelmişsin :))

Merhaba
Ben de geldim, artıkbir pedalşôrüm :)

ASUS Transformer Pad TF300TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben murat. 29 yaşındayım. Yıllar sonra tekrar bisiklet üstündeyim. Herkese sevgiler, saygılar. ..

Arkadaslar merabalar ben 900..1000tl arasi bisiklet alicam yol bisikleti ne önerirsiniz. ..

Arkadaslar merabalar ben 900..1000tl arasi bisiklet alicam yol bisikleti ne önerirsiniz

Arkadaslar kocaelide yesilovada carsi arasi bisiklet gidip gelicem bisiklet bakiyorum onerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,foruma yeni katıldım ,eski bisikletini satıp Merida aldım .Bahçelievler ve civarından aksam turlari yapmak isteyen arkadaslarla turlayabiliriz

Merhaba arkadaşlar,foruma yeni katıldım ,eski bisikletimi satıp Merida aldım .Bahçelievler ve civarından aksam turlari yapmak isteyen arkadaslarla turlayabiliriz

Merhaba arkadaşlar, bende artık aranızdayım. Kartal sahil yolunu kullanıyorum Bostancı-Dalyan bir etap, Pendik askeri tersane tarafı 2. etap olarak görüşmek ve tanışmak üzere, keyifli ve kazasız sürüşler.

Geri