Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Murat kardeşim hoş geldin :)

Hayırlı uğurlu olsun Fatih kardeşim.. Bu arada da hoş geldin :)

Scudo
Herkese merhaba,
İsmim Oğulcan 21 yaşındayım.İstanbul Kartal da oturuyorum.Yıldız Teknik Ünv. de okuyorum.Aranıza yeni katıldım.Henüz bir bisiklete sahip değilim ancak en kısa sürede almayı hedefliyorum.Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim :)

merhabalar herkese ismim volkan.manisa salihli ikamet ediyorum.uuzn zamandır forumu takip ediyorum ve yeni üye oldum.gerçi daha herşeyin en başındayım.bende sizlerle gibi dağ bayır gezip dolaşmak istiyorum. ama nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum.önce tabi şehir dışı için bir bisiklet almak gerek.bunuda en kısa sürede sizlerin yardımıyla haLLETmek istiyorum.herkese iyi sürüşler.

merhabalar ismim bora. 28 yaşındayım. aranıza bugün katılmak nasip oldu. büyük uğraşlar sonucu salcano ng 650 27.5 jant sahibi oldum. İşim nedeniyle van şehrinde yaşıyorum aslen ankaralıyım... herkese kazasız belasız sürüşler...

Merhaba adım Nihat . Yaşım 48.

15 yıllık bisikletim çalındıktan sonra tavsiye üzerine Carraro 227 alarak bisiklet dünyasına merhaba diyorum. Eskişehir'den sevgiler...

Merhabalar.Aranıza Alanyadan katılıyorum.Herkeze iyi günler dilerim.Uzun bir süreden sonra tekrar bir bisiklet sahibi olmak için hazırım.yaşım 46 boyum 1.84 kilom 120.
Bianchi Discovery HD 2014 ile Sedona 311 2013 modelleri arasında sıkıştım kaldım:)
Yardım ve yorumlarızı bekliyorum.
Bol pedallar herkeze

Selam, Ankara'lıyım fakat Ankara'dayım diyemediğim için çok üzgünüm. İnşaat Mühendisiyim. 32 Yaşındayım. Forumunuz çok faydalı. İnşallah faydalanmaya devam ederim.

Merhaba İstanbuldan aranıza katıldım daha dogrusu 6 yıl ara verdıkten bol bol kıloları aldıktan sonra yine aranızdayım.Bahcesehırden gruplar varsa tanısabılırız.

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. İsmim Bülent. 43 yaşındayım. Emektar Bianchi'min yanına Ktm Chicago'yu yeni ekledim. Zevkli sürüşler dilerim.

Herkese selam pedal dostlari forma yeni katildim hepinize selam olsun pendikli

Slm ben burak ist Kadıköy'de oturuyorum aranıza yeni katıldım kalite kontrol teknikeriyim

Slm Bende Ankaradan Bircan DIRAZ 37 yaşındayım Gümrük Müşavirliği yapmaktayım

Merhaba arkadaşlar ben emirhan yılmaz 21 yaşındayım 2 senedir profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile uğraşıyorum ve son zamanlarda bisiklete merak saldim o yüzden claudbutler oxford marka bisiklet aldım ve zamanım oldukca uzun yola çıkmayı planlıyorum ayrıca ise gidip gelirken de sürekli kullanıyorum aranıza yeni kaltildigim icin hiç kimseyi tanımıyorum ama en kısa sürede tüm forum daki arkadaşlar ile tanismayi diliyorum iyi günler ...

Selam.. kayseriden bekir.., ogrencilikteki eski zevklerimden birine, bisiklete yeniden baslamak istiyorum..bu yuzden aranizdayim..;)

Selamlar herkese. Bu kadar faydali bİr sİte İÇİnde bulunmaktan Çok mutluyum.sİte kurucularina teŞekkÜr edİyorum.
En son ortaokulda biraktiĞim aliŞkanliĞima yenİden baŞladim. O zamandan bu yana kİlo artiŞindan bazi bÖlgelerİmİz acisa da aldiĞim ÖzgÜrlÜk zevkİ (acidan ÖtÜrÜ deĞİl :) benİ bİsİklette daha derİne İtİyor. Acemİlİkte sinir tanimiyorum ama en kisa sÜrede bİrlİkte pedal ÇevİrebİleceĞİm bİr gruba katilmayi İstİyorum.
Herkese İyİ pedallamalar.

Selamün Aleyküm. Adim Aytaç Yildirim Zonguldak Ereğliliyim. Konyada Tarih öğr. 4 sinifta okuyorum. Yasim 23. Salcano Apollo 26 bisikletim vardi yeni satim. Yeni bisikletimi ariyorum(butcem 600 tl)

Herkese Merhaba .
Forum'a bugün katıldım ve gerçekten alışkanlık yaptı diyebilirim.
İlk bisiklet turuma 2 gün önce 15 km ile başladım ( demir yığını Bianchi ile )
Bugün ilk gerçek bisikletimi almayı planlıyorum. Evliyim , 29 yaşında , Makine mühendisiyim ,
Bursa'dan selamlar...

Selamlar herkese.

Bu başlık gözümden kaçmış üye olduğumda.

17 yıllık bisikletimi tekrar adam ederek
başladım pedallamaya.Bir süre kendimi tartıp ihtiyacıma göre yeni bir bisiklet alacağım ve ibre şu an yol bisikletlerinden yana kayıyor gibi.

26 yaşındayım. Mersin'de yaşıyorum. Doktorum. Sağlıklı yaşam için pedallamaya devam diyorum : )

Ismim recep.bende kocaelide yasiyorum.dun itibariyle carraro 224 sport aldim.araniza katildim.herkese selamlar.

Geri