Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Aleykümselam ve merhaba,

hoş geldiniz aramıza . :)

Scudo
@emre savuran

hoşgeldinnnnn :)

@ERTUĞ HASTÜRK

hoşgeldinnnn :)

@Berge Çelik

hoşgeldinnn :)

Aramıza yeni katılan Sevgili Pedaldaşlarım,

Hoşgeldinizzz :)
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

herkese merhaba
Öncelikle güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Bisiklet Forumu, internette katlanır bisiklet hakkında araştırma yaparken buldum ve bisiklet konusunda çok şey öğrendim.
Sadece bir okuyucu olmakla birlikte geçen sene 50 tl ye 2.el aldığım markasını bilmediğim tipinin ne olduğu aşıkar(mtb mi? asfatlmı bilmiyorum) bisikletim ile yaz kış, iş-ev, her türlü işimi hallediyorum. Arabam kapının önünde yatmaktan aküsü bitti :)
tekrar herkese merhaba

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@ERTUĞ HASTÜRK
selamlar pendiğin neresi dün akşam katlanır gördümde

Merhaba adım cengiz istanbul kartal' da oturuyorum. 30 yaşındayım

Merhabalar, beşiktaşta yaşıyorum, pazar sabahları beşiktaş - sarıyer arası pedallıyorum.
Bir de büyükada turu yapmayı isityorum. Bisiklete yeniyim

Aramiza katilan pedaldaslara hosgeldiz diyor,
Kazasiz belasiz pedallamalar diliyorum..

Selamlar ,bende bisiklet forum a yeni katıldım.Adım Ufuk Altınkaynak.Esenlerde ikamet ediyorum.22 yaşımdayım.Aslında uzun zamandır katılmayı düşünüyordum anca kısmet oldu..Haftasonları bisikletimi alıp şehrin gürültüsünden uzakta bisikletimle pedallamayı seviyorum.1 veya birkaç günlük gezilere gidiyorum.İstanbul'un dışına çıkmasamda adalara gidiyorum veya kuzey ormanlarında sahil,mesire yerlerinde kamp yapıyorum.Bisiklet etkinliklerinin hemen hemen birçoğuna katılıyorum.Bisiklet forum bir takım teknik sorularıma cevaplar bulabileceğime inanıyorum... :)

Kamil ÖZCAN, Afyonkarahisar'da ikamet etmekteyim, aslen Trabzonlu'yum.

Adım Uzbay , 17 yaşındayım.. Bostancıda oturuyorum. Genelde Fenerbahçe-Pendik arası pedallıyorum.

Merhaba ben Bolu'da ikamet ediyorum. Salcano istanbul bisikletimle hafta sonları gezmeyi seviyorum. Kısa turlar yapıyorum.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aramiza katilan pedaldaslara hosgeldiz diyor,
Kazasiz belasiz pedallamalar ve keyifli bir forum diliyorum..

Selamlar

Küçüklüğü saymazsak,26 yasındayım 4 aydan beri bisiklet sürüyorum .spor yapmak,stresi atmak, gezmek görmek...

Bendeniz kendine müslüman, yeraltında oksijensiz olarak Kendi Başına yaşayan bir canlıyım,başka bi tabirle yaşayan ölü zombide denebilir
Bisiklet forumuda 4 ay sonra düşünebildim.Hesabı siz yapın,
Ben yeşilköyden sahilboyu başlarım, havanın kararma durumuna göre eminönü ortaköye kadar, antika toplama bisikletimle tıntın gezer biyandanda balığıma bakarım

Etkinlikler olursa katılmak isterim insan içine çıkalım birazda, yanlız benim bisikletim resimlerde gördüklerim kadar hızlı değil fazla basamam (=

Engin Can Gürcan.20 yaşındayım İstanbul Sarıyer'de oturuyorum ve 6 aydır pedallıyorum :)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1782163_10152209454999805_886389462_n.jpg

Bu hafta itibari ile bende aranıza katıldım, biraz kondisyon yapayım fatihten arkadaşlara katılabilirim

Hoşgeldiniz Pedaldaşlar

Kazasız sürüşler dilerim..

Merhaba
Ben de burdayım
Hızlı ve rahat bisikletleri sevdiğim için bisiklet literatürünü çözmek zorunda kaldım. :) malesef bu ikisi bir arada zor bulunuyor
Yarışmaya Merida speeder'imle katılıyorum. Bütün bisikletlilerin kazanmasını diliyorum
Çünkü aslında çok azız

Geri