Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@Songül Bostan

Hoşgeldinizzzzz PedaldaşE :))
Dilerim yarışı hepimiz kazanırız.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
İstanbul'da olsaydınız diye içimden geçirdim.
Yolunuz düşerse beklerim, evimin kapısı açık :)

Scudo
Merhaba arkadaşlar,

Ben Mustafa, 29 yaşındayım, İstanbul İçerenköyde ikamet ediyorum. Kozyatağında özel bir şirkette yazılım uzmanı olarak çalışıyorum.

Bu aralar (çocukluğumda kullandığım bisikletleri saymazsak) ilk bisikletimi alarak pedallamaya başlayacağım inşallah. Bir kaç aydır forumu takip ediyorum, bisikletimi almama da az kaldı, artık üye olup yazma zamanı da geldi sanırım :)

Herkese iyi forumlar.

Herkese merhaba
Ben de bisikletimi alıp aranıza katıldım.Ankara'da yaşıyorum.Özel bir hastanede veteriner hekimimim.
Yeni bir bisiklet alarak yıllardır planladığım ege kıyısı turunu inşallah bu yaz gerçekleştireceğim.Şimdilik işe bisikletle gidip geliyorum hem kondisyon oluyor hem de trafikten kurtuluyorum :)

Herkese iyi forumlar.

selam arkadaşlar..
ben daha aranıza katılamadım sayılır :) daha almadım bisikletimi.

adana-pozantı'da hekimim. acilden istifalıyım, şimdi çalıştığım yerde daha çok idari işler yapıyorum. şimdi de hareketsizlik rahatsız etmeye başladı =) bisikletimi alırsam her gün işe üzerimde ceket/gömlek/kravatla bisiklete binerek gidip gelmeyi planlıyorum =)

herkese hoşbulduk :)

@enisakyuz

Hoşgelmişsin,
Forumda yerini almışsın, ilk aşama tamamlanmış :)
Bisikleti de alırsın,
Sonra "İşe bisiklet ile gidenler" başlığına abone olursun :))
kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: enisakyuz
Herkese merhaba, bu da forumdaki ilk mesajım olsun, adım Alper, Ankara Sincan da oturuyorum, Ankara Üniversitesinde tıp okuyorum. Birkaç aydır forumu takip ediyorum ama hala ne alacağıma bi türlü karar veremedim , inşallah kısa bir süre içinde bir bisiklet sahibi olup pedallamaya başlayacağım, herkese selamlar :)

İzmir'de yaşıyorum. İzmir'de yaşayan, sadece sağlam ve hareket halindeki bisikletlere zil çalıp selam vermek dışında lastiği patlamış, bisikleti arızalanmışlara durup yardım edecek veya en azından yapabileceğim bişey var mı? diye sorabilecek karaktere sahip tur için arkadaş/arkadaşlar arıyorum. Teşekkür ederim.

merhabalar ben hasan , istanbul-üsküdar'da ikamet ediyorum , ytü-gemi inşaatı ve gemi mak. müh , son sınıf öğrencisiyim , 1 senedir forumu takip ediyorum , burayı görüncede tabiki ilk işim 2004 teki konunun başlangıcından birkaç sayfa okumak oldu :) , en son ilkokulda bindim 6 yaşımdayken babamın aldıgı victory orta boy , 5vites derdik eskiden o boyutun vitessizlerindendi bisikletim , 7.sınıfa kadar onu sürmüştüm tek başarım 6.sınıfta cesaret edip bir dersane yarışında tüm 18 vitesli bisikleti olan cocukları o küçük bisikletimle geçip 2. bitirişimdir :) , kusurabakmayın o zamanki cümlelerimle yazıyorum :)) , bazı sebeplerden dolayı bisiklete küstürmüşlerdi o zamanlar , şimdi ise yeni bir başlangıç olacak benim için , mezun olup ilk maaşıma bisiklet alacağım , şuanki durumum buna elvermiyor keşke hemen başlasam.. :), ve gemiye çıktığımda başlangıcı güvertede yapacağım sanırım geri geldiğimde beni büyük bir tur bekliyor Allahın izniyle bunu başaracağım , Aranızda olmaktan memnunum teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet F.ELBİR
Bende aranıza yeni katılmış olmama rağmen, benden sonrakilere bi hoşgeldiniz diyim dedim.

Merhabalar adım Göker, şu an için Kocaeli, Gölcük de ikamet ediyorum. Bisikletim çalındıktan yıllar sonra yeni bisiklet alıp onunla pedallamayı düşündüğümde bile heyecanlandığımı fark ettim. En yakın zamanda aklımda olan modellerden birini almayı düşünüyorum. Herkese iyi pedallamalar.

Merhaba ismim Batu. İzmirde oturuyorum CAT spor külübü üyesiyim.Lisanslı bisikletciyim.Yaklasık 1.5 yıldır bisiklet sürüp hergün antremana cıkıyorum.Yakın zamanda Mtb den Yarış bisikletine gecip Parkur Cycling Team'a katılmayı planlıyorum. Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Göker Akgün

Göker bey, Gölcük sokaklarında bisikletinizle görmeyi ümit ediyorum sizi.

Slm ben Atilla ıstanbul modadayim, 39 yaşında bilişim sektöründe çalışıyorum, her gün ise gidip gelmenin dışında hafta sonları sahilde biniyorum, şu aralar taşdelen cekmekoy ormanlık arazide yol dışı sürüş yapmayı da planliyorum...

Evet herkese tekrar merhabalar bendeniz istanbul/üsküdar'da ikamet ediyorum.genelde anadolu yakasın'da takılıyorum.diş protez teknikerliği+bilgisayar teknikerliği işi ile meşgulüm.malum boş vakitlerde bisiklet,balık avı vb..leri ile meşgulüm.39 yaşında dulum:):) gırgırım ,şamatayım,büyükle büyük,çocukla çocuğum.şimdilik bunlar işte..

ben ankaradan oruç emre, anestezi ve reanimasyon uzman doktorum.
çankırı atkaracalar bozkuş köyü memleketim.
whistle miwok bisikletim.
opel insignia 2.0 cdti 2010 kullanıyorum.
bisikleti çok seviyorum ancak tek başına fazla tat alamıyorum. bu forumda güzel paylaşımlarımız olacağına inanıyorum.
hastaneden arkadaşlarla eymir e gidip orda turluyoruz ancak parkur zenginliğine ihtiyacımız var.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Avsallar' dan herkese merhaba. Temmuz'a kadar buradayım ve her gün bir tur yapmayı düşünüyorum. Bisikletim bianchi touring 727. Ort hızım 20 -25 km/ saat oluyor. Manavgat Alanya dolaylarında turlayacak arkadaşlar arıyorum.

Herkese merhaba ben Mehmet, Beşiktaş'ta oturuyorum, bisiklet almadan önce forumunuza üye olup bilgi almak istedim. Herkese şimdiden teşekkürler.

Geri