Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

slm pedalzadeler ben izmirden Adil.yaşım 27.4-5 yıllık aradan sonra tekrar bir bisiklet alıp kaldığım yerden pedal dünyasına ayak bastım.gece rüyalarıma girer olduğu için biran önce bisikletime kavuşmak istedim ve 2009 corratec x-vert motion disk aldım.aslında super bow alma niyetindeydim ancak sezon dışı olduğundan bulamadım.artık bununla idare edicez bi süre(= bugün hemen atladım sürdüm dağlara taşlara harika bi bisikletki epey hamlamışım biraz açılınca bomba gibi olurum(= aranızda izmirli olan göremedim ancak yapılacak turlara iştirak etmek isterim. ilt. bilgilerim 0505-6056726 vempire333@hotmail.com şimdilik benden bukadar hoşça kalın pedal çevirmeye devam edin (=

Scudo
merhaba ben büyükada'da ikamet ediyorum, ismim mehmet. bisiklet sevdasına adaya taşındıktan sonra düştüm desem yeridir. ben ve eşim 1 senedir adadayız ve bisiklet olayına geçtiğimiz hafta 1'er adet scott marka sportster p5 serisi satın alarak adım attık. henüz çok erken olsa da bisikletlerimizi seviyor, ve ada yollarında sürmekten keyif alıyoruz, bu forum sayesinde başka bisiklet sevdalılarıyla tanışma imkanı buluruz inşallah.

Merhabalar, ben Barış. İstanbul Pendik'te(Kaynarca) oturuyorum. Tuzla'da tersanede çalışmaktayım.
Forumu birkaç hafta önce tekrar alevlenen bisiklet sevdam sonucu keşfettim. O zamandan beri sinsi sinsi geziniyordum.
Bir haftalık Zonguldak-Ereğli arasından sonra bu hafta başı baktım ki ateş sönmemiş daha da büyümüş. Sonuçta 2 gün önce bir bisiklet edindim ve suskunluğumu bozmaya karar verdim. İlk binişimi dün akşam Tuzla Kafkale spor salonuna arkadaşla masa tenisi oynamaya giderek yaptım.
Birazdan Kartal yönüne doğru tekrar yollara düşeceğim, inşallah gerçek bir düşüş olmaz. :)
Belki sizlerden biriyle karşılaşırım.

Bisikletle, sağlıkla kalın...

yaş 27, yaklaşık 100 yıldır ailem karşıyaka'da ondan öncesi girit'e dayanıyor. henüz bisikletçi değilim ama azimliyim :)

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ksk307
Merhaba ben ARDA
İstanbul ANADOLU YAKASI / Küçükyalıda oturuyorum
Bende organizasyonlara katılmak istiyorum
mümkünse uzun mesafeli olanlar tercihimdir,
ama bizim bu sahildede ekip halindeki gezilere hayır demem:)
irtibat ardaricak@hotmail.com

merhaba arkadaşlar. amatör bir bisikletçi olarak aranıza yeni aldığım mütevazi bianchi replay' imle katıldım. küçüklükten bu yana bisiklet sevdalısıyım. fakat zaman ve fırsat olmadığından 4-5 yıldır bisiklet kullanmıyordum.

bu hafta sonu esti, gittim -çok da üstün özellikleri olmayan fakat içimdeki pedal çevirme aşkını bi nebze de olsa törpüleyebilen- bir bisiklet aldım. iki gündür yollarda, özgürlüğün tadına varmaktayım.

bu forumu da kumburgazda pedallarken bir akadaşımın "dur abi nerden geldin nereye gidiyosun, sen de mi pedallıyosun" ihtarına uyarak ayaküstü muhabbete girdiğimiz esnada öğrendim. ama bundan sonra zaman ve fırsat yaratarak bu özgürlüğün sınırlarını genişletme hevesindeyim.

bankacıyım. 26 yaşındayım. istanbul kumburgazdayım.. bu civardan arkadaşların turlama&pedallama davetlerine mümkün olduğunca hayır demem. görüşmek üzere....

haydi durma, pedalla!!!!

Merhaba arkadaşlar. Ben Aydın Hiçyılmaz. 32 yaşındayım. Aslen Trabzon'luyum fakat Ankara'da ikamet etmekteyim. Memur mühendis olarak çalışmaktayım. Bir bisiklet sevdalısı olarak aranıza katılmaktan mutluyum.

Merhaba! Bende Cahit Açıl. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşıyorum.15 yaşındayım. Aranıza katılmak istiyorum ancak yaşım küçük ve bisikletim henüz yok.(İnşallah yakında alınacak.:) Bisiklet alınca bende aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyarım.Herkese iyi forumlar...

Merhaba

Ankara'dan 22 yıllık Mertcan ben :) Bisikleti spor olarak yeni yeni kullanmaya başladım. aslında 1 senedir fırsat buldukça takip ediyorum forumu fakat Niğde'de okuduğum için dersler biraz ağır bastı ama bu sene ders sayım çok azaldı ve programıma hızlı bir giriş ile Gökova turundan başlıyorum. Herkese selamlar.

Dip not: Bisikletim yaşlı teke Bisan Atlas ama kadrosu gayet sağlam :) Tek sorunu biraz ağır :(

Merhabalar, Karşıyakalıyım. Şuanda istanbulda yaşıyorum.30 yaşındayım.
Herkese sağlıklı günler dilerim.

slmlar. ben murat . zeytinburnun da oturuyorum. amatörce bisiklet sürüyorum. genelde yalnız olarak bisiklet sürerim fakat artık bir gruba dahil olmanın gerekliliğini anladım.yaşım 18.bu bisiklet sevdası bana babam dan geçti ve büyük bir aşkla devam ediyor.biraz cimr,iliğimden biraz da bütçe sıkıntısından kendime hala kask almadım yine de şile ye adapazarına ve çanakkale ye gitmiş bulunmaktayım.bu yolculukları tek gerçekleştirdim tabi bisikletim olmadan başaramazdım.saygılar sevgiler herkese. bilgilerinizi bekliyorum. özellikle zeytinburnun dan yapılan faaliyetlerden haberim olursa memnun olurum.katılmaya gayret gösteririm.kalın sağlıcakla:)

Ben bir kaç cümle yazayım istedim:)Ben Eyüpte oturuyorum.Adım Cihan AydanBurdakilein çoğunluğu Anadolu Yakası ağırlıkta...Yaklaşık 3 ay oldu üye olalı.Bisiklet alabilmek için üye oldum:)ama burada bisikletten daha çok içerik gördüm.Ve bisiklet bilgimin eksik olduğunu gördüm.13 yıldır bisiklet almayıp aynı emektarı kullanınca böyle oluyormuş...Yakında bie Kron XC 1000 alacağım...Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunuyum.29 Yaşındayım...Devlet Memuruyum....

--------------------------------------------------------------------------------

Günaydın herkeslere , daha çok yeni merak saldım bisiklete ama çok mutluyum neden daha önce bisiklet almadım diye söylendim kendime

arefe günü İzmirdeki bayram hava durumununda gazına gelerek Trek 6000 bisiklet aldım ..

sanırım bayram boyunca 100 km ye yakın binmişimdir..

öncelikle sizden ricalarım tecrübeli arkadaşlar ,
seçimim iyimi satan kişi iyi bir model olduğunu söyledi ,
kıyafet konusunda yardımlarınız ki benim için çok önemli ,
birde olmazsa olmaz aksesurlar..

yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Herkese merhaba;

ben Çanakkale'den Erol, küçüklüğümden beri bisiklet binerim, fakat böyle bir forumu yeni keşfedebildiğim için hiç organizasyon zevkini tadamadım. Ve yine aynı şekilde 11 yaşında sahip olduğum beldesan bisikletime 22 yaşıma kadar da binmezdim. Daha profesyonel bir bisiklete sahip olma hayallerine şimdi başladım. Şu anda Bianche - Snake gibi bir bisikletim olsada kendimce arazilere çıkmaya devam ediyorum.

Bisiklet binen herkese bol neşeli günler, kazasız, belasız sürüşler dilerim.

selam ben balıkesir burhaniyede oturuyorum ismin samet ben aslen motorsiklet kullanıcıyım ve yarışçıyım bisiklet merakım 1999 model bi bisiklet kadrosu gördüm ve aşk başladı :) o kadroyu aldım ve sonrada giant marka bi bisiklet aldım full süspansiyon eğer dağ inişi yapan arkadaşlar varsa haberleşelim tanışalım ve beraber iniş yapalım.........

Geri