Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@samimciftci

Ankara`da Erdoğanlar Bisiklet hizmet vermekte, araba taşıyıcınız için E bir bakınız.

Bu arada, aramıza hoşgeldiniz hepiniz..

Scudo
Merhaba ben Murat Caglayan araniza yeni katildim Uludag Uni de okuyorum.Genellikle Istanbuldayim.Geotech Life bisikletimle katiliyorum araniza.Haftanin 5 gunu staj yapiyorum 6 gibi geliyorum eve...Kiziltoprak,Fenerbahce,Caddebostan,Bostanci istikametlerinde biniyorum.Yeni Arkadaslar edinmek ve yakin yerlerde oturan arkadaslarimla yola beraber cikmak isterim.

Merhaba, geçen hafta sonu Saray civarında Nedret(moderatör) ile karşılaştım,tanıştım.Yağmurlu bir gündü, İstanbul-Kıyıköy-İğneada gezizi yapıyordum.Nedret ile sadece 1-2 dakika konuştum.Şu an özel mesaj atamadığım için buraya yazmayı uygun buldum.

Hoşgeldin... Nedret le burada irtibat kurmanı sağlayacağım...
Mutlu sürüşler dilerim...

aramıza hoş geldin erhan ;)

heyecanla beklediğim turunuzun gelişmelerini BURADAN bizimle paylaşırsan memnun oluruz. :)

Aramıza yeni katılan üyelerimiz, Bisiklet Forum'a hoşgeldiniz, iyi vakit geçirmenizi dilerim ...

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
merhaba ben Halil ATALAY

istanbul / b.çekmece'de oturuyorum

bilgi işlem elemanı olarak (network)
İ.B.B. Merter ek hizmet binasında çalışıyorum

herkese bol pedallar

Tüm foruma selamlar ve saygılar
Ben de KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği 4ncü sınıf öğrencisiyim.
Karadenizimizin güzelliğini görmeye herkesi davet ediyorum :)
herkesten ricam lütfen spor yaparken çevreyi korumaya da özen gösterelim

bu forumda bir çok şey paylaşacağımıza ve kendi adıma bir çok şey öğreneceğime inanıyorum, görüşmek üzere...

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım...

Batı Ataşehir'de oturuyorum... Hafta içi akşamları iş sonrası ve hafta sonlarında bisikletimle aranızda olmayı umuyorum... :)

Merhaba Onur Yücesoy
İzmir Hatay da oturuyorum. Universite yıllarında çok pedal salladım. Forumadaki bütün arkadaşlarımıza selamlar. Aranıza katılmaktan şeref duydum.
Hafta sonlarında elimden geldiğimce turları kaçırmamaya çalışacağım.

merhaba tekirdag'da yaşıyorum.34 yaşındayım yeni bir dağ bisikleti alıcam.araştırmaya devam.cok güzel 2009 modeller var seçimim cok zor olucak.herkese selamlar

Ben Uğur... Kırklareli ilinin Babaeski ilçesinin Katranca köyünde ikamet ediyorum... Babaeski de bisiklet etkinliği olmadığı için genelde tek başıma köyde dolaşıyorum... Ve uzun yola çıkmıoyurm... Zaten mevcut bisikletimde uzun yola elverişli değil. Bisan Fokker çift amortisörlü çok yorucu berbat bir bisiklet...

Merhabalar ben Arif.Bursa'dan katılıyorum ve 20 yaşındayım.Bisiklete özel bir ilgi ve merağım var.Bayağıdır pedallayamıyorum ama yakın bir zamanda bir tane geotech ile yine başlayacağım.Bol pedallı günler ;)

Merhaba,
Ben Bodrum dan Emrah. evli ve 4 yaşında bir erkek çocuk babasıyım. Bisikletimi dün sipariş verdim. En kısa süredede eşim ve oğlumada satın alıp ailecek pedallamanın hayellerini kuruyorum.

Geri