Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Lüleburgazdan merhabalar ,ben Eray :) Muğla Üniversitesinde öğrenciyim , 19 yaşındayım ; bisiklet güzel bir yaşam tarzı.. Herkese bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: anze1
Sakaryadan Merhabalarben Serhat :)
Erzurum Atatürk Üniversitesinde okumam sebebiyle bisikletime 1 sene ara vermiştim,dün temizliğe başladım ama böcek saldırısı yüzünden yarım kaldı :)
Kendimi tekrar bisiklet dünyasına kaptırmak istiyorum,ve tabi bisikletimi acemilikten çok yıprattığım için yeni parçalar gerekiyor,işin teknik kısımlarını nerden öğrenebilirim.
Mesela göbekte 32-36 diş var,bu nedir?
Dış lastik alıcam ama 2.0 benimki,2.1 var nette,bunun uyumunu nasıl anlarım?
Ön viteste mm değerleri var,bu nedir?
gibi sorularım var,yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim :)
Temizlikteki bisikletimi görmek isteyenler için ;)
(link)

• Beğen
Tepkiler: anze1
selam beyler ben yasin istanbul bakırkoyde oturuyorum herkeze iyi gunler kazasız surusler dılıyorum...

maltepeden selamlar ismim eren ve birazdan büyükadaya pedallamak üzere yola çıkacağım

MErhaba.
Eskişehirde öğrenciyim, Bursa da oturuyorum. Pinokyo bisiklet almak istiyorum, katılış nedenim bu. Umarım yardımcı olursunuz..

merhaba ben murat bisiklet kullanmayı seviyorum .ist. içinde vakit buldukça bisiklet kullanıyorum. samatya da yaşıyorum.

Merhaba;
Adim Frédéric;Fransızım;11 yıl Türkiyede, İstanbul ,Ankara ve özellikle İzmirde yaşadım.Geçen yıl Fransaya dönmek zorunda kaldım ama sitenizdeki mesajları sayesinde hala Türkiyede hissediyorum.
Bisikletim Scott scale limited.TÜrkiyede kaldı o yüzden onu kullanamiyorum.
Birkaç ay içinde bir METABİKE (AVATARDAKİ BİSİKLET)almayı düşünuyorum ve yazları onunla Türkiyeye gelmeyi planliyorum.
Selamlar

merhaba ben melike.denızlıde yasıyorum geotech marka bısıkletım var.23 yasındayım ve ınsaat teknıkerıyım.bısıklet bınmeyı seıyorum ve denızlı bısıkletlıler dernegı yonetım kurulundanım:) foruma bıraz yabancıyım:(

merhabalar ben Oğuz Trabzonluyum bisikletleri çok severim bianchi starım var elimden geliğince modifiye etmeye başladım ayrıca trabzonlu arkadaşların yardımcı olmalarını bekliyorum ^^

Selam,
müzisyenim ve Başkent Ün.de Devlet Konservatuvarı'ında öğretim
görevlisiyim.Kontrabas sanatçısıyım.ben de yeni katıldım.bol pedallı günler.
özlem er cüceloğlu

Merhaba Adım Fatih. Doğayı dopa sporlarını seviyorum. Amatör olarak dağcılık, rafting deneyimim oldu. şimdi de doğada bisiklet ile gezmek istiyorum :) Henuz bir bisikletim yok. En kısa zamanda edinecegimi sanıyorum :)

Boludan Ismail Yeni Katiliorum Ahcilik Festivalinde Benim Resmimde Cekilmis Ve Foruma Eklenmis Mahsuru Yok Tabi Bi Arkadasim Gormus We Meraktan Baktim Ve Katilmak Istedim

can ben. bakırköy-kartaltepe'den. grafik-tasarımcıyım.
10 sene falan önce bırakmıştım. tekrar başladım bu sene bisiklet binmeye.
2. el kron xc 1000 aldım metin bisiklet'ten. fena bir makinaya benzemiyor.
akşam iş çıkışında kartaltepe, ataköy, yeşilköy turlayıp geliyorum şimdilik.

Selam. 40 yaşındayım. Belkide grubun en ihtiyarı ben olucam:) Sapanca da oturuyorum. Bisiklet sürmeyi çok seviyorum. Güzel bir forum sitesi. Herkese merhaba diyorum :))

• Beğen
Tepkiler: harunkenan
@Murat Reis

Merhaba ben Berkant, yaş 28, istanbul

@Murat Reis

Bu arada facebookta '' Bisiklet Forum '' diye bir gruba da rastladım, forum hakkında olmadık bir yorum gördüm. Belki bilginiz yoktur, haber vereyim dedim, acaba formla bağlantılı mı diye de merak ettim. Selamlar

Merhaba değerli "bisikletforum" üyeleri.Adım Serhat.22 yaşındayım.Aranıza yeni katıldım.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim.İstanbul'da okuyorum.

Forumunuzu önceden de misafir olarak takip etmekteydim;yaklaşık 15 gün önce bisiklet aldım kendime ve bugün de üye oldum.Yaklaşık son 15 yıldır en sevdiğim bisiklet olan Bisan Roadstar'ı aldım diyebilirim.Aslında birçoğunuzun kullandığı/sahip olduğu bisikletten ağır;teknik olarak geri ama hem dizaynından ötürü;hem de yaşadığım ilçede sadece 4-5 km'lik bir dolaşma ve olur da altımda motorlu vesait olmazsa gideceğim yere gidebileyim diye bu bisikleti tercih ettim.Doğrusu bulmak da epey zor oldu.Zira Bisan'ın en son üretim çift kadrolularını gördüm ve hiç beğenmedim.Farı,stobu çok kalitesiz duruyordu;renkler keza çok cırtlak vs.Ararken ararken satıcının deposunda koyu yeşil renkli 2 sene önce üretilmiş olan bir bisiklet buldum ve aldım.Fiyatı ise 290 TL'ye geldi;sıfır.

Bisikleti zaten sevdiğimden ve hep bir Bisan Roadstar'ım olsun istediğimden çok memnunum.15 gündür akşamları çıkıp 4-5,bazen 6-7 km yol yapıyorum.Özellikle bisiklet bana göre "Atkın".Yani biraz pedal çevirdikten sonra kendi çizgisinde ilerliyor.Keza aksesuarları filan da güzel;çamurluğu olsun;arka sepeti olsun.Tam şehir bisikleti;aradığım şey.

Ama şu da var;birkaç sene sonra işe filan başlamış olduğumda kafamdan geçen bisiklet türü şu:avrupalıların şehiriçinde kullandıkları bisikletlerden.Mesela Gazelle ya da Peugeot'nun(şimdi hâlen üretim yapıyor mu bilmiyorum) şehir içi yol bisikletlerini düşünüyorum.Ya da belki de bu bisikletim değişmez..Ama değişirse de o tip bir ş.içi kullanıma yönelik;biraz da nostaljik tasarıma sahip bir bisiklet geçmiyor değil aklımdan..

Kısaca böyle.=)

Geri