Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
@Emrah TEZER

avatar aynıydı sanırım ordan tanıdım :D
bi ara deli gibi helikopterlerle uğraşıyodum da, lama v4'le kaza yaptım sonra ne yaptıysam yapıyım iflah olmadı bi türlü. rc711 sorunlu motor sattı maillarıma cevap vermedi filan ben de helikopteri kaldırdım kenara :D

Anıl,
Yeni bisikletim gelince bir foto ile buraya uygun avatar koyacağım.
Ne olur buradada heli konuşmayalım :D (şakaydı) Sana tavsiyem helini raftan indir ve hobbyrc.com da bir konu açıp dertlerini anlat. Sana söz ilk ben yardımcı olacağım.

@Anıl Kuşaksız

herkese meraba ben bursa dayım uludag unı mak muh 1. sınıf ogrencısıyım
bursadaki bisiklletçi arkadaslarla tanısmak ve birlikte pedal çevvirmek isterim..

Ben Murat, bu spora çocukluktan sonra yeniden başladım.

İstanbul / leventteyim 29 yaşımda 9 yaşında bir kız babasıyım:cool:
Kron Xc1000 Kullanıyorum(Çok Memnunum)

Merhaba arkadaşlar ben SERGEN istanbul penidkte oturuyorum 17 yaşındayım eğer bu taraflarda bisiklet turlarınız oluyorsa katılmayı isterim

Castello Triao 26'' jant bir bisikletim var

selam ben ankara dan adem Doğan öğretmenim ve yeni bir bisikletçi yim o kadar yeniyim ki bisikletim bile yok ama tur yazılarını okunca sanki turu ben yapmışım gibi hissediyorum

merhaba ben alper ıst sehremınınde oturuyorum 25 yasındayım ogrencıyım hafta ıcı hergun sahılde tek basıma 2 saat kadar pedal cevırıyorum memnun oldum

HERkese SElam BEn ada.nA.daN _01_ 18 yaşındayım-öğrenciyim bisiKLETle tur ATMAYI ÇOK seviyorum hele mah. sonu dönmek _:)))))))))

herkese selamlar ismim mahir foruma yeni üye oldum bisikletimide yeni, aldım tanışmak ve pedallamak dileğiyle !!!!

selamlar, ben emre
bisikletimi burdaki yorumlar sayesinde arada bir binmek için aldım ama artık bırakamıyorum ... :)
herkese bol pedallı günler dilerim

Es-selamu Aleyküm,

Adım Selçuk Sinan KIRAT, Elazığlıyım, bisiklet sürmeyi seviyorum. Saygılar... :D

Merhaba,

Ben 13 sene aradan bisiklete dönenlerdenim. Oturduğum yer bol rampalı olmasına rağmen bir bisiklet almaya karar verdim ve aldığım günden beri de yoğun olarak kullanmaktayım. Çok keyif alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
Merhabalar Adım Canokan 16 Yaşındayım Lise-2 Gidiyorum.
15 Temmuzda Dağ Bisikleti(MTB) Alacağım.
Her Gün Olabilir.
Sabah 8-13.
Akşam 14-20.
Gelmek İsteyen Gelebilir.
Sahil Boyunca Dolaşırız.
Dragos'a Çıkarız.
Gülsuyu'nun Arkasına Çıkarız.

herkese selam.. 1 hafta önce geotech neon aldım şimdilik kendi başıma yol+trafik tecrübesi ediniyorum. en yakın zamanda kask vs alıp yol gruplarına katılacam. görüşmek dileğiyle

adım uğur 19 yaşındayım bianchi orion ds kullanıyorum küçük yaşlardan beri bisiklete binmeyi çok seviyorum :D eskişehir şirintepede oturuyorum.. ege üniversitesi elektronik haberleşme bölümünde okumaktayım

Ben Kaan yas 25 sakaryada okuyorum ve burgerking te çalisiyorum. iş dısındaki tum vakitlerimde bisiklete biniyorum. daha yeni iki arkadasla tanistim arada beraber turluyoruz. yeni arkadaslarlada tanismak isterim. bisikletim corrotec ve donanim olarak xt lx xtr karisimi kullaniyorum.

tanismak isteyenler icin numaram 554 393 80 93

Kadir KAMACI Aslen Boksor Bir Sülaleyiz Malumunuz Türkiyenin ilk profesyonel boksoru Cemak KAMACI nın yeğeniyim.Meslegim Müzisyenlik 84 Dogumluyum 7 yasından bu yana keman calmaktayım.Yol Bisikleti Hastalıgı bende Racing Tarzı motosikletten gelme Bir arkadasımı kaybedınce buna en yakın olan binegın yol bisikleti oldugunu dusundum. Forumda emeği Gecen tüm Yönetim ailesi tesekkurler Sizlerle tanısmak Güzel Basarılarınızın devamını dilerim....

merhaba ben semih lise 3 ögrencisiyim aslen basketbolcuyuma ama son 2 3 yıldır bisiklete aşırı düzeyde ilgim var ilk olarak bisiklete binmeye trek 8000 le basladım simdilerde scott scale 35 ime kavusacagım. istanbul kadıköy sahrayıcedidde ikametgah ediyorum .. annem babam ne kadar kızsada amcalarım boş işlerle urasıyorsun desede içimdeki bisiklet sevdasını hiç birşey engeleyemedi . lisansımıda cıkarttım yarıslara girebilmek için. kısacası karar verdiğim seyi yapıyorum basladıgım işide yarım bırakmıyorum

saygılar

Geri