Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba
Benim adım da Gökhan. 1985 doğumluyum İstanbul Bakırköy'de yaşıyorum. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünden bu kış mezun olacağım (inşallah) bir yandan da Mercedes Benz Türk A.Ş. nin bilgi teknolojileri altyapısı departmanında çalışıyorum.

Bisiklete yıllardır amatör olarak gezme amaçlı biniyorum. Yakın zamanda emekliye ayırmayı planladığım genelde üzerinde shimano deore komponentleri olan bir MTB'm var

Scudo
ben murat cin halk cumhuriyeti ve japaonyada akademik calisma yapiyorum 21 yasindayim angaraliyim en hasindan ....herkese saygilar sevgilerrrrr!!!

Özden Topcu metalurji ve malzeme mühendisi yaş 36 mersin, çocukluğumda bisiklet sürmeyi öğrendiğim pinokyo dan 20 yıl sonra tekrar başlıyorum bisiklet sürmeye merida marka bir mtb ile dönüşümü yapıyorum. iyi günlerde beraber olabilme dileği ile

bende aranıza dinamo kardeşim sinan tarfaından tavsiye üzerine katıldımki egzotik taner kardeşiminde burda üye olduğunu görünce tmm dır dedim tam yerindeyim biz artı olarak www.motordelisi.com da uzun yıllardır edindiğimiz dostlukları burdada edineceğimizi temenni ediyorum :)
tanerim canım kardeşim benden kurtulamazsın bak senden hiç haberim yokken burdada karşılaşdık :)

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
@Gokhan Varoglu

Merhaba Gökhan,
Fatih i tanırsın diye düşündüm, şayet öyleyse zaten resimde kim oldunu biliyorsundur. Selamlar olsun benden ona sanırım 2 yıldır görüşmedik. Bu arada bende en solda olanım.

http://img520.imageshack.us/img520/8972/adsz16uj8jg9.jpg

Volkan buradan sana da selamlar! Hoşgeldin!
Bisikletini hemen edinde pedallayalım, tabii kaskı falan da benim gibi ihmal etme bilirsin ben motorcuyken kasksız bakkala gitmezdim. Gerçi sen halen kullandığından sede her daim kullanıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
S.A arkadaşlar adım Erdi İstanbul'da oturuyorum kurtuluş lisesinde okuyorum 17 yasındayım siteyi limden geldiğince ziyaret etmeye calışıyorum yakında bisiklet alıcam alıcagım bisiklette bu sitenin önemi büyüktür tercih yapmamı kolaylastırdı bu site.İnşallah bir gün sizlerle gezilere katılabilrim...

herkese selam walla bisikleti küçük yaşta sürüp bırakmıştım:D ancak bu aralar bmx ler dikkatimi çekiyo:D çok hoş bisikletler:Dbi ara sürdüm ama sora bıraktım :D öle hareket fln yapamıyodum:D sadece sürmekle yetiniyoduym:Daslında profesyönel basketbolcuyum bunun yanında mclik(tükçe sözlü rap) body building.özel basketbol antrenörlüğü,writer lık gibi ilgi alanlarımda oldu şimdi tekrar bi bmx sevdası sardı :D zaten sağ diizm sakattı yeni çıktım sakatlıktan 6 ,5 ay sürdü we daha 1,5 aylık bi ilaç tedavim war bmx i sırf görünümü we sevdiğim içn alıcam:D yani sizin gibi(forumda çoğu kişi üstad walla) hareketler yapma gibi amacım yok:D sadece sürmek için:Dnete fazla giremiyorum ama elimden geldiğince forumda olucam sevdim burayı:Dbu arada ümraniye de oturuyorum. adım serdar forumu we forumdakileri çok sewdim umarım sevilirim...

selamun aleykum arkadaslar
istanbul sarıyer de oturuyorum. istanbul üniversitesi itfaiyecilik bölümü okuyorum.Heyecan adrenalin, makara ve gezmeyi seviyorum inşl hayırlısıyla turlara gelmeye çalışacam allaha emanet.

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
herkese selam adım engin egemen tomruk yıldız teknik üniversitesi çevre mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim üsküdarda oturuyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben Mahir Efe Falay. Yıllar önce ölen bisikletimin yerine yeni bisiklet alacak olmam hevesi ve arkadaşımın Doğu Karadeniz sahil turu teklifiyle canlanan macera aşkım vesilesiyle foruma kayıt oldum.

Umarım daha güzel günler vardır gelecekte. :)

@Mahir Efe

olmaz olur mu??
daha güzel günler,
daha güzel yollar,
daha uzun yollar vaar..

Merhaba ben Kamer Berzah Özlü Zonguldak Mrkz /site de oturuyorum.(mahallenin ortasında:) ) 13 yaşındayım:Bisiklet benim hayatım :)

mrb arkadaşlar ben ercan 23 yaşındayım. yıllardır kullanmadığım bisikletime geçen gün binince tekrar alışkanlık yaptı ve yeni bir bisiklet almaya karar verdim.. artık bende sizden biriyim :)

merhaba ben ibrahim istanbul maltepedeyim. foruma yeni katıldım sayılır. herkese selam...

Selam 35 yaşındayım ve Ankara'da avukatım. Bisiklet hevesim yeni başladı. Dün şehir bisikleti olarak tabir edilen bir bisiklet aldım. Ankara şartlarında nerede nasıl kullanırım bilmiyorum ama başlamak yolun yarısıdır derler o nedenle başladım. Bakalım neler olacak.... Ama bisiklet taşıyıcısı bulamadım bu konuda yardımcı olunursa sevinrim.

Geri