Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhabalar ben de GAZİ BESYO dan MeRVe. Aşçıların diyarı MeNGeN liyim ;) Üniversitemiz kuruluşlarından GÜDAK ta bisiklet birim gezilerine fırsat buldukça katılmaktayım ve bisikletin adı geçince heyecanlananlardanım. Kendimi denemek için yarışlara katılmayı düşünüyorum; hayırlısı tabii ;) Forumda emeği geçen herkese bu imkanları bizlere sundukları ve bu kadar güzel bir paylaşım ortamı oluşturdukları için teşekkür ederim... Herkese güzel ve pedallı günler :)

Scudo
10 seneyi geçkin süredir bisiklete binmemiş olmama rağmen, durup dururken yeniden ortaya çıkmasına şaşırdım, tekrar pedal çevirmenin ne kadar güzel olduğunu hatırladım. Hepinize selam.

Merhaba ben Fatih. 28 yaşındayım. Ankara'da oturuyorum. Aslen Eskişehirliyim. Nihayet geçen haftasonu bisiklet sahibi oldum. Haftaiçi saat 6 dan sonra Gazi-AOÇ civarlarında oluyorum. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.

Merhabalar ben adnan kartalda ikamet ediyorum bilinçli kullanıcı olarak bisiklette yeniyim sedona 711 v sahibiyim görüşmek dileği ile ..

Merhaba :)

Ben Demet Bostancı da oturuyorum. Sanat öğretmeniyim.Her akşam Bostancı Fenaerbahçe arası turluyorum :)

• Beğen
Tepkiler: westblood
Selam arkadaşlar, her hafta sonu bisiklete binen oğlumu koşarak takip etmekten bıktım ve artık bende kendime bir bisiklet aldım :) Çok fazla bilgim olmasada bu forumdaki arkadaşlar dan öğrendiğim kadarı ile Salcano NG 650 sipariş ettim bugün,hafta sonuna kadar gelir heralde, bundan sonra bende her hafta sonu ve erken gelirsem akşamları bostancı-fenerbahçe arasındayım oğlumla beraber.

Merhaba,
Ben SERKAN

28 yaşındayım.
7 yıldır bankacıyım.

Uzun aradan sonra yeniden pedal basmaya başladım.

Bisikletim Trek 7.3 FX

Tur ve organizazyonlarda görüşmek üzere...

merhaba
forumu iki haftadır kullanmama ragmen bu bölümü yeni keşfettim:(

müzisyenim- sesçiyim- akademisyenim vs vs
küçüklüğümden beri yazları adada bisikletden inmezdim
ama uzun bir aradan sonra 2 aydır yine bisikletliyim ve çok mutluyum

bisikletim trek 3700

şimdilik dragos - moda arası git geldeyim ama ilerisi açık

görüşmek üzere

merhaba ben onur.gebzedenim.forumun en küçüğü benim galiba.14 yaşındayım.bulgaristan göçmeniyim.bianchi focus var.onun ömrü doldu artık.yiğenime verdim:Dşimdi sedona 711 D alıcam.tüm bisikletçilere kazasız sürüşler dilerim...

bende dün üye oldum ama burayı yeni keşfettim yaklaşık 10 yıl sonra kardeşimin bisikleti ile pedal basmaya başladım şimdilik bana uygun bir bisiklet almadım araştırmalardayım. Maltepedeyim ben sahil olu güzergahını kullanıyorum gezilerde görüşmek dileği ile :)

slm millet ben özer 23 yaşındayım
çengelkoyde oturuyorum iş yogunlugu nedeniyle fazla turlara katılamıyorum işe bısıkletle(corratec xvert s03) gıdıp gelıorum en kısa zamanda sızlerle goruşmek ve tanışmak dilegıyle pedalınız bol ve yolunuz açık olsun

Bütün yeni arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim tadın çıkarın ;)

Gebzeye tirenle gelip orada gezmeyi düşünüyoruz. Gedecemiz zaman sizinlede tanişma imkani olabilir vaktiniz varsa, cemsevin cep tlf 0537 694 07 77 sizde cep telefonuzu yazarsaniz çok kolay tanişma imkani olur .

Gebzeye Geldİmİz Zaman Tİrenle Orayİ Gezmeyİ DÜŞÜnÜyoruz. Ancak Cep Telefonuzu Yazarsanİz. TanİŞma İmkanİ Kolay Olur. Benİm Cep 0537 694 07 77 Cem Sevİn

Merhaba arkadaşlar bende aranızdayım.Birbuçuk ay önce sigarayı bıraktım ardından arabamı sattım ve bisiklet(Kron xc 2000)aldım.Artık işe bisikletle gidip geliyorum

cem abi hangi tarihte geliceksiniz?benim bisiklet daha hazır değil.tarih nedir acaba?

mahrabalar antepten fizik mühendisligi bölümünü okuyorum forumu severek hergün elimden geldigince takip ediyorum arkadaşlarla yeni yeni tanışıyorum

herkese merhaba foruma yeni üye oldum içini epey bir incelemeye çalıştım site güzel ve içtenlik dolu oldugunu fark ettim. bende erzurumda heö öğrencilik yapıyorum hemde çalısoyırum.. herkese kolay gele

slm arkadaşlar ben bu gün itibariyle aranıza katıldım daha önce istanbul M.D.üyesiydim 24.5.08 tarihinde yaşanan talihsiz bir s.s kazasında candostumu kaybettim.bu sebele bisikletler le ilgilenmeye başladım,yakın zaman içerisinde bisiklet almayı düşünüyorum.almayı düşündüğüm bisiklet scoott bike sportster P3 yada P2 bu arada 1,78 boyundayım sizce bisiklet seçimin doğrumudur.bisikleti alma amacım uzun yol,şehir içi ve köy yolları. teşekkürler herkese selamlar.

Geri