Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

mücahit, litespeed hoşgeldiniz aramıza.

Scudo
Herkese selam...
ben tayfun aranızda yenıyımm sımdılık bu kadar..
guzel bır sıte herkesın elıne saglık
tesekkurler..

Merhaba arkadaşlar ben Çağlar.
Doğu Akdeniz üniversitesi Radyo&TV Sinema'dan mezun, daha sonra iki sene babası tarafından sürtülerek yedirilen paraların çıkarıldığı :) ve daha sonra kurtuluşu askerde bulup, şu an Gölcük Donanma Komutanlığı Poyraz Fm ve Tv istasyonunda gününü gün eden bir asteğmen kulum işte ama buradaki asteğmenler çok asosyaller o yüzden imdaaaaaat bari bana yazında, bu vatan evladına biraz moral verin. Korkmayın Güvendesiniz Ben Varımmmmm :)

tayfun yaman ve sixfinger arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz...Sixfinger zamanla alışırsın asosyel insanlara..:D

Herkese selam...
ben tayfun aranızda yenıyımm sımdılık bu kadar..
guzel bır sıte herkesın elıne saglık
tesekkurler..

Merhaba arkadaşlar ben Çağlar.
Doğu Akdeniz üniversitesi Radyo&TV Sinema'dan mezun, daha sonra iki sene babası tarafından sürtülerek yedirilen paraların çıkarıldığı ve daha sonra kurtuluşu askerde bulup, şu an Gölcük Donanma Komutanlığı Poyraz Fm ve Tv istasyonunda gününü gün eden bir asteğmen kulum işte ama buradaki asteğmenler çok asosyaller o yüzden imdaaaaaat bari bana yazında, bu vatan evladına biraz moral verin. Korkmayın Güvendesiniz Ben Varımmmmm

Aramıza hoşgeldiniz,
bu guzel gunde sizlerle, sıcak forum ortamında ilginiz ve sohbetiniz eksik olmasınn...

tekrar hoşgeldiniz saygılar sevgiler... ;)

teşekkürler..

Bende Abdulsamed tanışdığımıza memnun oldum google den bulduğum forumda biraz gezinti yapmadan tanışalım dedim

Merhabalar. Ben Bursa'dan katıldım foruma. Daha önceden de başka forumlarda deneyimim olmuştu. Genelde birbiriyle tanışık olanların arasında geçer herşey. Umarım burada öyle olmaz, bol bilgi paylaşımlı, bol pedallı - vitesli günler dilerim.

amasya merzifondan selamlar
98 yılından beri pedal çeviriyoruz amasya samsun merzifon çevresinde 2 yıldır bisikletsiz ve arkadaşsız kaldım bu ara 450 ytl ye uygun ne alabilirim .

selim merhaba,

foruma hoşgeldin.bende amasya/merzifondayım..:)

Merhba arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. umarım daha sonra tekrar görüşürüz.

herkese selamlar adım Ali ..26 yaşındayım endüstri muhendisiyim..bısıkletım yok..bana ucuz ( ki burda ucuzdan kastım ne acaba) ,ucuz derken acıkcası 200 ytl cıvarında bır bısıklet onerırsenız..ben de bır bısıklet temın edıp senelerdır uzak durdugum spor olayına tekrar donmek dusuncesındeyım..msn adresim slang34@hotmail.com ..hoşçakalın

Merhaba , ben yada biz aranıza yeni katıldım ya da katıldık.
Şu anda grubumuzdan bu siteye üye olan tek kişiyim. diğer arkadaşlarda üye olacak sanırım.

Yaş 31. ilkokuldan beri bisiklet kullanıyorum fakat ilk defa geçen yıl bisiklet turu yaptık. Uzun mesafeli bir şey sayılmaz ama başlangıç için iyiydi. Balıkesir'in ilçelerini dolaştık. çok zevkli olduğu için nasip olursa bu sene tekrarlayacağız. şu anda yaptığımız ise yaşanmış tecrübeleri yaşamadan öğrenmek. hayırlı olsun.

Bana verilecek hertürlü akla ihtiyacım var. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Adamın biri tura başlamadan önce bisikletin cantına 2 tur bant sarmış. Bu niçin ve nasıl yapılır? Bilen var mı?

hoşgeldiniz. umarım aradığınız bilgileri burada bulursunuz.

merhaba herkese :) ben gozumu actigim gunden beri muhtelif bisikletlerin uzerinde surdurdum hayatimi: 3 tekerlekli mavi bir yerden bitmeyle basladim bu islere... 2 tekerlekli ilk bisikletim katlanilan pinokyolardandi, kahverengi (eheh yasliyiz yani :) ) lise yillarinda da kendi topladigim gios torino govde, shimano gear bir yaris bisikleti (hala Gursel'in dukkanina goturulup hayata donmeyi bekliyor); universitede satin aldigim ve caldirdigim adsiz sansiz, karda kista hic sesini cikarmadan yol alan bir 2. el; ve sonrasinda da gittigim ulkelerde onume gelen 2 tekerlekli tum nesnelerden ben, onlar da benden paylarini aldi :p

uzun sure pedal cevirmedigim zamanlar sokaktaki cocuklardan bisikletlerini alip soyle kisa bir tura dahi cikarmisligim vardir, pedal aski bastirdi mi durum vahim yani :p

sonunda dogru yolu buldum ve eski bisikletimi kisa surede adam edemeyecegimi anlayarak gursel'in dukkanina 3 sene aradan sonra ugrayip en ucuzundan bir trek aldim ve ufakliklarin ellerinden bisikletlerini almayi biraktim :D ama hala tekerler donmeye baslayinca eve gitmeyi unutabiliyorum :rolleyes:

kirmizi bisikletim ve ben mutlu mesut yasayip firsat buldukca sahildeki martilarla yarisiyoruz.. simdilik onlar benden daha hizlilar ama uzun surmeyecek :D

herkese tekrardan selamlar, ben bikem.. gorusmek uzere ;)

Merhaba,
Pinokyo deyince yazma ihtiyacı hissettim. Yo yoo benim hiç pinokyom olmadı.
İlkokul hayatımın 3 yılı Van'da geçti. Bisiklet sürmeyi de burada öğrendim. Van bisiklet sürmek için çok güzel bir şehir. Benim bulunduğum yıllarda 3 tekerlekli yük bisikletleri ve bisanın 2 tekerlekli tamamen çelik çubuklardan oluşan frene sahip bisikleri vardı. Son gittiğimde (2003) 3 tekerliler duruyordu ama diğerleri kalmamıştı. Bisiklet sürmeyi Van'da öğrendiğim halde ilk bisikletimi Ankara'ya taşındığımda aldım. Aldım diyorum çünkü uzun süre para biriktirmiştim. İkinci üçüncü eldi. Şimdi nerde acaba? Çok kaba ve hantal bir bisikletti. Direksiyonu pinokyoların aksine okdukça yatıktı. Amerikan filimlerinde görülen motosiklerlere benziyordu. Fren olarak her seferinde ortası daha da oyulan ayakkabımı kullanıyordum. Markası mı? Bisiklet işte. Markasız günlerdi onlar. Gofret gofreti, çikolata çikolata idi, gazoz gazozdu.....

Bak şimdi kafama takıldı. Nereye koyduk bu aleti. Ben bi valide sorayım.

Arkadaşlar Selam;
Öncelikle mtb ye ilgi duyan tüm Türkiyeyi selamlarım.
Foruma yeni üye oldum. Bisiklete ise neredeyse kendimi bildim bileli ilgi duyan ve halıhazırda düzenli binen bireyim.
Konya ve civarından bu foruma giren ve/veya bisiklete emek ve enerji harcayan(binen) arkadaşlar varsa tanışalım. Konya'da buluşalım lütfen.
Herkese bol pedallı ve bol dostlu günler. . .

Geri