hakkıcım bi daha ne zaman florya ormanına gitcez..biz seni iyi tanıyoruz ve epeydir sen bu sitenin üyesisin millet az buçukta olsa tanıması lazım seni..
vede ik sorumu sorarak konuma giriş yapayım:
ilk olarak kendime bir noname aliminyum bisiklet topladım çok iyi olduğunu düşünürken sizlerle tanışarak aslında bir çok hata da yapmış olduğumu
vede ik sorumu sorarak konuma giriş yapayım:
ilk olarak kendime bir noname aliminyum bisiklet topladım çok iyi olduğunu düşünürken sizlerle tanışarak aslında bir çok hata da yapmış olduğumu anladım aslında aradığım özellikleride bu hatalarla daha iyi teçrube etmiş bulunuyorum
ne isteğimide şöyle sıralayabilirim
hafif bir bisiklet.şehir kullamımı için
seri ve atak bir bisiklet (zıplamaları ve atraksyonu severim)
4.kilom:72
boy:1.82
sorum da şu trek 7.1 fx e nedersiniz?
Aramıza hoşgeldinizz saygılarr...
formumuzu ınceledıysenız bu tur soru veya konular için bölumler vardır...
konularımızı o baslıklar altında toplarsak daha cabuk cevap alabılırsınız...
merhaba, ben selin, beşiktaşta oturuyorum, anadolu yakasındaki gezilere katılmam zor ,ama avrupa yakasında oturanlarla toplanıp gezi yapabiliriz diye düşünüyorum
hoşgeldin..
maalesef istanbuda, o dost ortamında değilim ve istanbulu pek bilmem..ama hava biraz müsade ettiğinde geniş katılımlı aktiviteler başlayacaktır tahminim..
aramıza hoşgeldin selbiş avrupa tarafından aslında bir sürü arkadaşımız var ( başta ben olmak üzere ) önder ve özgür abi,ilgin abla vs vs daha bir çok kişi var bayramdan sonra avrupa tarafında büyük ihtimal bi gezi olacak forum'u takip edersen haberin olur...en kısa zamanda gezilerde görüşme dileğiyle .....
Ben Mücahit, Ankarada yaşıyor ve bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Henüz bir bisikletim yok ama bu konuda ciddi bir manevi ve maddi yatırım yapma düşüncesindeyim. Neler yapabileceğim yada alabileceğim konusundaki araştırmalarım devam ediyor :=).