Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Bisikletin oyuncak olmadığı aşılansa yeter...
fenerbahçe - bostancı arasında binen arkadaşlar varsa hergün bu rotadayım..Sohbet ederek gitmek daha zevkli olur tabiki.

Scudo
mehaba aranıza yeni katıldım pazar sabahları b.çekmeçe-silivri arası asvalt parkur cok güzel

MERHABA,
BEN FURKAN ARANIZA KATILAMAKAN ÇOK GURUR DURUYORUM...
BU KÜÇÜK YAŞIMDA ÇOK ŞEY BAŞARABİLECEGIME İNANIYORUM VE İSTEDİĞİMİDE YAPARIM.KOLAY KOLAY YILMAM,HİÇBİRŞEY GÖZÜMÜ YILDIRAMAZ.KENDİ ARKADAŞLARIMLA BİSKLET GEZİLERİ DÜZENLİYİP GİTMEK İSTEDİĞİMİZ HER YERE GİDERİZ...
EMAİLLERİNİZİ BEKLİYORUM...

hoşgeldin furkan..nerede oturuyorsun. msn'i ver forum'a biraz bilgi ver..gözünü seveyim. :cool:

Merhaba Ben Serkan Denİz Lİman İŞletmecİsİ Ve Kaptanim Kocaelİ/gÖlcÜkte Oturuyorum 23 YaŞindayim Hepİnİze Bol Pedalli Uzun Yollar Katetmenİz DİleĞİyle...

slm serkan aramıza hoşgeldin..bende bu sene kocaeli üniversitesinin kandıra meslek yüksek okulunu kazandım artık bol bol görüşürüz....

fırat ben. İstanbul Fatihte oturuyorum. Şu anda çalışıyorum hafta sonları bisikletime etlayıp saatlerce km lerce yol yapıyorum çok zevkli :)

selam arkadaslar ben enes cerrahpasada oturuyorum yanı avrupa yakasın da ben de yol bısıkletı var ama zannedersem hemen hemen herkeste mountaın bıke a sahip neyse içinizde yol bisikletine sahıp olan varsa iletişime acığım enesogretici@hotmail.com dayım
yazın hergun antreman yapıyodum yalnız artık havalar bozdu o yuzden artık pek cıkamıyorum
nıce yağmursuz havalarda gorusmek umıdıyle...

§ ¢ ã ® ƒ ã ¢ €

[) Â \/ U (]

aramıza hoşgeldin enes bende eyüp sultan'da otuyorum ama mtb kullanıyorum inş. bi gün yolda karşılaşırız zaten beni görüpte tanımamam imkansız:D:D:D yazın görüşürüz

eyvallah inş. bir gün karşılaşırız. kendine iiyi bak yağmursuz havalarda gorusmek umıdıyle...

§ ¢ ã ® ƒ ã ¢ €

[) Â \/ U (]

selamlar arkadaşlar gerçi ben buraaya üye olalı epey oluyo ama şifremi unuttugum için şimdi onun benzeri bi isim aldım.hepinize kolay gelsin bai bai

Herkese merhaba.Ben Hakkı Can Yoldaş.Uzun zamandan beri foruma üye olmama rağmen fırsat bulupda giremiyodum.Bulmuşken bende kendimi tanitiim dedim.19 Yaşındayım.İstanbul Yenibosna da oturuyorum.Forumdan bazı arkadaşlar bizi mutlaka tanırlar.Yenibosna Emre Bisiklet grubunun kurucularından biriyim.Üstünde Emre Bisiklet yazan ve Sarı olan tşört lü grup benim grubum.Avrupa yakasındaki diğer grup ve arkadaşlarla tanışmak ve daha uzun yollarda birlikte pedallamak dileğiyle hoşçakalın.

Geri