merhaba herkese

ben gozumu actigim gunden beri muhtelif bisikletlerin uzerinde surdurdum hayatimi: 3 tekerlekli mavi bir yerden bitmeyle basladim bu islere... 2 tekerlekli ilk bisikletim katlanilan pinokyolardandi, kahverengi (eheh yasliyiz yani

) lise yillarinda da kendi topladigim gios torino govde, shimano gear bir yaris bisikleti (hala Gursel'in dukkanina goturulup hayata donmeyi bekliyor); universitede satin aldigim ve caldirdigim adsiz sansiz, karda kista hic sesini cikarmadan yol alan bir 2. el; ve sonrasinda da gittigim ulkelerde onume gelen 2 tekerlekli tum nesnelerden ben, onlar da benden paylarini aldi
uzun sure pedal cevirmedigim zamanlar sokaktaki cocuklardan bisikletlerini alip soyle kisa bir tura dahi cikarmisligim vardir, pedal aski bastirdi mi durum vahim yani
sonunda dogru yolu buldum ve eski bisikletimi kisa surede adam edemeyecegimi anlayarak gursel'in dukkanina 3 sene aradan sonra ugrayip en ucuzundan bir trek aldim ve ufakliklarin ellerinden bisikletlerini almayi biraktim

ama hala tekerler donmeye baslayinca eve gitmeyi unutabiliyorum :rolleyes:
kirmizi bisikletim ve ben mutlu mesut yasayip firsat buldukca sahildeki martilarla yarisiyoruz.. simdilik onlar benden daha hizlilar ama uzun surmeyecek
herkese tekrardan selamlar, ben bikem.. gorusmek uzere