Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

BEN DE 53 YAŞINDA BİR BİSİKLET TUTKUNUYUM. İSTANBUL'DA OLSAYDINIZ 2 YAŞLI TUTKUN BİR ARAYA GELEBİLRİDİ.

Scudo
abilerim sizin gibi yaşama şeklini dahada yaşanılır hale gtirenler oldukça ve biz gençler siz abilerimizi bu şekilde gördükçe biz dahada yaşama bağlı kalıyoruz saolun we var olun

abi bende forum dostu olarak sizleri aramızda görmekten gurur duyarım...bisiklette önemli olan yaş değil..bisiklete gönül vermiş olmak...

aramıza hoşgeldiniz en kısa sürede gezilerimizde sizi yanımızda görmek isteriz...

merhaba ben murat,25 yaşındayım ,yeni üye oldum ve acilen kendime bir bisiklet arkadası arıyorum
istanbul ümraniyede oturuyorum ama her yere gelebilirim (not: oldukça acemi ve güçsüzüm ama iyi bir öğrenci olduğumu söyliye bilirim,biri bana destek olursa cok memnun olurum)

selam Murat hoşgeldin ben de Ümraniye de oturuyorum. İstersen Çarşamba gezilerine katıl beraber döneriz :)

Selamlar!!!! İsmim yavuz(19) Ankara'da oturuyorum. Odtü cıvarında pedallıyorum. Onun haricinde birçok şehir dışı tura katıldım. Bunun yanında hiçbir yarışa katılmadım. Düzgün, bisiklet firmalarının elemanlarının havalanarak dolaşmadığı olaysız ve benim de müsait olduğum bir yarışma düzenlenene kadar da düşünmüyorum. onun haricinde bisiklet benim hayatımın parçası diyebilirim.
Sevgiler...

Slm slm slm ben cğarı bende foruma yeni üye oldum...çok aşırı bir durum olmadığı sğrece hergünsaat 16:00 yada 17:00 dan sora bostancı sahil yolundayım.Hem toplayıp hem kullandığım sadık bisikletimle beraber bundan sonra turlara ve gezilere katılmak için için çaba harcamayı düşünüyoruz.Yarışlara katılmıyoruz katılamıyoruz çünkü kışın antreman yapıp form tutamıyoruz ayrıca amatör olmak bence daha güzel.
Sahilde karşılaşmadan tanışmak isteyenler için chaari_85@hotmail.com

hoşgeldin çağrı...
kışın antreman için çok büyük maliyet gerektirmeyen (bazı modeller pahalı olabilse de) trainer-makara tarzı aletler mevcut...

tavsiye ederim...

vaay yavuzcum...hoşgeldin...eskişehir faaliyetinde ben izmirdeydim.inşallah bi başka sefere. tekrar ve beraber faaliyet yapalım... hem de bisikletle ;)

Merhaba ben Talat. Ümraniye'de oturuyorum. Öğretmenim. Bütün bisiklet dostlarına selamlarımı yolluyorum.

hocam yeni nesil senin elinden geçiyor biraz bisiklet aşkı aşılayaa..

Geri