bu da resmim castello marka dülldülüm biraz tank gibi ağır . Bu arada marmara üniv. elektronik ve haberleşme öğretmenliğinde okuyorum şu sıralar bütünleme sınavlarımla uğraşıyorum. Geçen yıl bu zamanlar üsküdar - beykoz turu yapıyordum ama şu sıralar beykozu delik deşik ettiklerinden bu yılki güzargahı beykoz ve koyleri olarak (akbaba dereseki tarafı) olarak düşünüyorum tabii koru yolunu unutmadan . Yolunuz düşerse haber verirseniz sevinirim . aksoytamer@hotmail.com-MSN de aynı maili ekleyebilirsiniz.
Ben Bursadan Deniz, 17 yaşındayım daha 2-3 gündür foruma katılmama rağmen buraya çok çabuk alıştım, hepinize çok teşekkür ederim umarım bir gün tanışmak nasip olur...
merhaba ben Nadir. Acıbadem ve şile'de oturuyorum. 25 yaşındayım. okul bu yaz bitiyor inşallah. yeni bir bisiklet almayı planlayan ve forumu okudukça zıp zıp zıplayan biriyim. şu staj bitsin, ben de Gürsel abinin yanında biticem. sonra turlara katılabilirim.
ayrıca akvaryum konusuna da merakım var. isteyen ama bilgisi olmayan arkadaşlara da yardım edebilirm. maksat turda muhabbet edecek konu olsun
Herkese Merhaba;
Yalova'dan Ergün,
6 sene Ralli - Tırmanma Rallisi yaptım. MTB ye herzaman ilgim vardı. 3 senedir de biniyorum. Beni yaşadığım birçok bunalımdan kurtaran en iyi arkadaşım oldu.
Yokuş çıkmayı hiç sevmem ama inişin keyfini yaşamak için çıkmak gerekiyor. Aslında asfaltı da sevmem, TOPRAK lazım. En güzeli de ÇAMUR-İNİŞ !
Endurance sabır işi ... Sprintler tercihimdir...(Ama Acil deki doktorlarla kanka olduk)
Saygılar....
Live Speedy or Die !
Adım Ahsen. Kozyatağı'nda oturuyorum. İTÜ Makina böülünde 2. sınıfta okuyorum. Bisiklete uzun bir ara vermiştim (ortaokuldan sonra). Tekrar bisiklet sahibi olacak olmanın heyecanı içindeyim. Özellikle uzun yol turlara meyilliyim. Pink Floyd'un hastasıyım (zaten belli oluyordur). Aklıma geldiği gibi yazdım.
selamlar, ben gültepeden hakan keskin. Nihayet foruma katıldım; gürsel abi ve bi kaç yeşil müdavimi ile zaten tanışıyoruz. Hafta sonları belgrad veya gültepe, beşiktaş, sarıyer (ters istikamette olabilir) biniyorum.
Merhaba, forumda yeni bisiklette eski sayılırım. Çatalca gezisine katılanlardanım. Yeni gezilere açığım. Eylül sonunda Altınoluk yapmayı düşünüyorum(Vakit darlığından). Herkese bol yokuşlu günler... :ci:
selam bende volkan yeni kullanıcı yada şey yani üye sayılırım eskişehirde endüstriyel tasarım 3.sınıftayım son sınıfı iple çekiyorum çünkü projeyi bize bıakıyolar ve kendi bisikletimi tasarlayıp üreteceğim eheeeeeeee herkeze selamlar wolki85@hotmail.com msn
merhaba... 10 seneden fazla mtb kullanıyorum,ilk bisikleti aldıgm zamanları hatırlıyorumda insanlar nasıl yadırgardı beni... şimdi olayın bu boyutlara varması bisk.sevgisinin bu kadar yaygınlaşması çok güzel.
simdiye kadar hep ist.da avrupa yakasında kullandım zaman zaman gruplara katıldım ama genelde tek takıldım,artık ist.dışındayım.istanbula geldigimde bir bisk.kiralayıp sizinle tanışmayı ve tur yapmayı çok isterim.
zira burdaki arkadaşların bisiklet sevgisi çok ilham verici