Merhaba ben atakan..istanbul-pendik'te oturuyorum..ama yaz sonuna doğru adatepeye taşınıyoruz..bisiklet dünyasında daha çok yeniyim..ilk fırsatta kendime bir bisiklet alıcam sonra boş zamanlarımda sahil boyunca bisikletimle gezicem,dolaşıcam..herkese merhabalar
selam ben cem.. ümraniyede oturuyorum mecidiyeköyde çalışıyorum.. bikaç pazar gezisine katılıp pendiğe tuzlaya gitmiştik geçen yaz sonu..(özledim bu arada)
geçen ay ömerliye gittim.. göle inen çok güzel virajlı bir toprak yol var.. 6-7 km sanırım... ilgilenenlerin bilgisine...
herkese mutlu günler....
merhaba ben ersan,
gruba maalesef yeni katıldım. 25 yaşındayım. 2 yıldır istanbulda uçuyorum. zamanı uygun olduğu sürece her maceraya açığım. herkesle görüşmek dileğiyle
ben de ankara dan onur. büyük çoğunluk İstanbul dan sanırım ama olsun. Ankaralılar yapalım bişeyler ya. 22 yaşındım Hacettepe de okuyorum. yakınlarda olan varsa basalım pedallara
Selam Ben Kanİ Yalovada Oturuyorum. Her TÜrlÜ Gezİlere YetİŞebİldİĞİm SÜrece Katiliyorum.bİsİklet YaŞam Tarzim OlmuŞ Durumda İŞe,gezmeye,aliŞverİŞe Heryere Bİsİkletİmle Gİderİm O Olmasa Ne Yaparim Bİlmİyorum
herkese slm beykozdan herkese slm yaz geldi ve sınavlarım bitti düldülümle yine yollarda olacam kısmet olursa . (rresmimi koyacam fakat resim koymak için gerekli tuşu göremiyorum bilgi verirseniz sevinrim)