Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Arkadaşlar merhabaaaa ben balıkesirde oturuyorum.12 yaşındayım ve galiba sizin ennnnn küçük üyeniz olacağım

Scudo
Erzincan'dan 47 yaşında yeni bir üye olarak,hayırlı yolculuklar diliyorum..

Merhaba Arkadaşlar ben Hakan, Beşiktaş'da oturuyorum, Üsküdar 1972 doğumluyum
Yaklaşık 10 senedir spor yapıyorum, bir süre dağcılık ve kaya tırmanışı yaptım, son 2 senedir de sadık yarim bisikletime kesin dönüş yaptım :)

Hafif bisikletler ve bisiklet donanımı ve tuning konularını seviyorum, kendi topladım 2004 kadrolu Giant XTC bisikletim var ve yaklaşık 9.7 kg ağırlığında,
http://www.geocities.com/wildrider72tr/ruyabis/bis.JPG

genel antrenmanlar ve eğlence şehir kullanımında yine kendi topladığım 10.5 kg ağırlığında Kron Xaos kadrolu bisikletimi kullanıyorum onun dışında 2 bisikletim daha var, anlıyacağınız tam bir bisiklet meraklısıyım :D

Arazide binmeyi seviyorum ama genelde her şehirli gibi ağırlıklı olarak yolda biniyorum, yaptığım bazı parkurlar:
Beşiktaş-Rumeli feneri-Beşiktaş
Üsküdar-Beykoz, Anadolu feneri vs
Üsküdar-Kadıköy-Tuzla

Onun dışında ilgili olduğum konular; elektronik, bilgisayar donanımı vs

Bu forum gerçekten harika ve çok güzel, çok zengin ve çeşitli konular ve katılımlar ile çok eğlenceli, bu imkanı sunan Gürsel abi ye ve forum da emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim

[Hafif bisikletler ve bisiklet donanımı ve tuning konularını seviyorum, kendi topladım 2004 kadrolu Giant XTC bisikletim var ve yaklaşık 9.7 kg ağırlığında,

Selam Hakan..
Bu forumdaki en hafif MTB sana aittir herhalde..

Gürsel

ben alperen bursada oturuyorum 4. sınıf makine müh öğrencisiyim dumlupınar üniverstesinde forumu yeni keşfettim herkeze mrb

Merhaba Arkadaşlar. Madem bu kısım tanışmak üzerine ben de kendimden başlayayım. Eskişehir'de (memleketimde) hem öğrenciyim (Anadolu Üniv. Bilgisayar Öğretmenliği 2. Sınıf) hem Bilgisayar Sektöründe serbest olarak çalışıyorum. Daha çok Program Tasarımı yapıyorum. Bisiklet delisiyim. Bisiklete binmediğim günler sayılıdır. Özellikle eskişehir'de ulaşım aracı olarak da çok revaçta. Ancak ben hem spor hem ulaşım. Etkinlik olarak bireysel bi turum oldu. Eskişehir-Bursa-Mudanya-Gemlik hattında. 8 saatte Eskişehir-Mudanya hattını gitmeyi başardım. (~= 160 km) :Skull-175 Tek kişi olmamın sebebi yanımda gelebilecek kimse bulamamdı. Zaten kimse güvenmiyordu. vs. vs. Teknik olarak herkes günde 100 km gidebilir. Ama ben ne kadar gidebileceğimi de denemek istedim. Bu tür etkinliği olan arkadaşlar varsa dinlemek isterim. Öncelikle bunu paylaşmak için bir ortam bulmak çok güzel. Herkese teşekkürler... :) :)

Herkese merhaba arkadaşlar,siteyi yeni keşfettim bayağı ilgi alanı var,emeği geçenleri buradan kutlamak istiyorum.

benden de herkese merhabalar
adım ebru, itü'ye gidiyorum ve bisiklete binmeyi çok seviyorum. halen 9 yaşında aldığım, bisiklete binmeyi onda öğrendiğim scoot marka (sanırım scott taklidi), her parçası kısa zaman öncesine kadar orjinal (terazi frenlerden kurtulmanın zamanı gelmişti), 15-16 kg civarında (tam emin değilim çünkü taşırken tartının üstünde dengemi kaybetmeden duramadım), SİYAH bisikletimi kullanmaktayım.
Düne kadar annem arkadaşlarımla sahilde bisiklete binmeme "kızım bu yaşta çete gibi sahilde dolaşılır mı" diye yaklaştıkça mahsunlaşırdım fakat, gerçek çeteyi gördükçe burda çok mutlu oldum:)) biraz daha antreman sonrasında aranıza katılmayı planlıyorum..
hepinize bisikletli günler dilerim..:)

antremanların sonrasında beraber binmek dileğiyle ebrucum...
daha tuzlaya gidip köfte yiyecez....

antremanların, okulun, yolların, hep sonunda beraber olmak dileğiyle duyguncum.
(birbirimizi yanlış anlamayıp, kırmayınca böyle gül gibi geçinip gidince hayat ne güzel, Allah hepinize bisikletçi sevgili versin sevgili yeşilbisiklet forumcular..:) )

Valla yazmistim die hatirliorum ama bulamadim forumda. Ben Sinan birkaç aydir gruptayim, bostancida oturuyorum Mimar Sinan Mimarlik 2.sinif bitiyo insallah valla bisikletin üstünden inmemeye çalisiyorum. Demir bianchime asigim

MSN: genckonsey@hotmail.com

:) arkadaşlar, sizleri böyle bisiklet aşkıyla yanıp tutuşarak görmek ne güzel!
okullar bittikten sonra hep birlikte bir tuzla turunu hakketmiş olacaz
MSN:mhmt_mc@hotmail.com.

Mehmet Köse. Antalya/Serik'de oturuyorum. Henüz turlara katılamayacağım. Yavaşlatırım sizi. 120 kiloyum üstünüze afiyet. Üstelik bu 10 kilo zayıflamış halim. Her gün öğleden sonra en az 20 km. bisiklete biniyorum. Bu hızda gidersem gelecek yıl bu zamanlar normal boyutlara inmeyi planlıyorum.

Adım Barış Aydoğan, Foruma yeni üye oldum.
Kasımpaşa' da oturuyorum. İ.Ü. Felsefe öğrencisiyim,İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin toplanabileceği bir bisiklet grubu oluşturmak istiyorum. Hatta destek çıkan olursa bisiklet kulübü de olabilir. Gerçi bisiklet, İDOSK'un faaliyet alanlarından biri gibi görünüyor ama sanırım onlar dağcılık konusu ilie fazla meşgul olduklarından biskletle ilgili pek faaliyette olduklarını görmedim. Her neyse konuyla ilgili bana ulaşmak isteyen olursa sakabarsed@hotmail.com ya da barisaydogan@students.istanbul.edu.tr adreslerine e-posta atabilirler.

yine ben devreye giriyor ve bütün yeni katılan dostlara HOŞGELDİNİZ diyorum..:)

selam ben serdar tüm bisiklet sevenlere selam olsun ben bmx üzerinde 15 seneye girdi
ve mevla nın izniyle bmx ve bisiklet te devam ben bmx akrobisi hareket yapmayı severim
yesilbisiklete saygılarımla ve web adresim (link)
şu ülkede keşke imkan olsada bmx tanıtsam ne yapalım kendi cabamla ugraşıyorum
ama mücadele devam ediyor

Geri