turuncukedi
Üye
- Tepki
- 0
Merhaba.. Ben Duygu Altekin.. Kızıltoprak'ta oturuyorum.. Eylül 2003'ten beri Çarşamba akşamı ve Pazar sabahı gezilerinin müdavimlerindenim.. Bi' kısmınızla bu gezilerden birinde karşılaşmış hatta tanışmış olabilirim ama yüz ve isim hafızam oldukça zayıf olduğundan kusuruma bakmayın..
Bunun dışında:
17 Şubat 1979 doğumlu bir Kova burcuyum.. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde okuyorum.. İş olarak da, hobi olarak piyano ve keman çalmak isteyenlere özel ders vermekle meşgulüm.. Kuçu ve kedilerle aram çok iyidir.. Beni, elimden kaçmaya çalışan kedi ve kuçuları inatla mıncıklamaya çalışırken görebilirsiniz etrafta.. Eeee, başka başkaaa.. Hıı.. Bi' de tıkınmayı çok severim.. Bu bisiklet gezileri yüzünden bayağı bir kilo almıştım neyse ki yavaş yavaş kurtuluyorum onlardan.. Ama yemeye devam..
(Bu arada 19 Eylül Pazar günü Göztepe Özgürlük Parkı'nda Gaziantep Yemekleri Fuarı var.. Katmer severlere duyurulur..) Bi' de çenem düşüktür biraz..
Eh.. Bu kadar yeter her halde..
Gezilerde görüşmek üzere..
..sefkiler..
..turuncukedi..
Bunun dışında:
17 Şubat 1979 doğumlu bir Kova burcuyum.. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde okuyorum.. İş olarak da, hobi olarak piyano ve keman çalmak isteyenlere özel ders vermekle meşgulüm.. Kuçu ve kedilerle aram çok iyidir.. Beni, elimden kaçmaya çalışan kedi ve kuçuları inatla mıncıklamaya çalışırken görebilirsiniz etrafta.. Eeee, başka başkaaa.. Hıı.. Bi' de tıkınmayı çok severim.. Bu bisiklet gezileri yüzünden bayağı bir kilo almıştım neyse ki yavaş yavaş kurtuluyorum onlardan.. Ama yemeye devam..
Eh.. Bu kadar yeter her halde..
Gezilerde görüşmek üzere..
..sefkiler..
..turuncukedi..