Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

merhaba arkadaşlar ben adıyaman merkezde oturuyorum adıyaman fen lisesi ineğiyim okula giderken bisiklet sürüyorum baska zamanım olmuyo cunku :D adıyamandan arkadaşlar tanısabiliriz

Scudo
Merhaba arkadaşlar Kocaeli Merkezdeyim yeni yılla beraber bisikletimi alıp sizlerden biri olmayı hedefliyorum tabi bunu yaparken engin tecrübelerinizden de faydalanabilmek için buradayım :)

@serdar dogusoy

Hosgeldin, umarim hedefine ulasirsin... :in: :)

merhaba arkadaşlar adım Hasan bugün itibariyle yeni bisiklet aldım (katlanır) istanbuldan herkese selam olsun

Merhaba,
ben Konya dan Erhan. Bisiklette yeni sayılmam ama bu forumda yeniyim. Üniversiteden sonra kullanamadığım ve bodrumda atıl vaziyette olan bisikletimi yıllar sonra çıkarıp akşamları 1 saat biniyorum.
Herkese selam, bisikletli ve sağlıklı günler diliyorum.

Merhabalar. Çekmeköyde ikamet ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır spor, egzersiz amaçlı bisiklet almayı düşünüyordum.spor salonu veya kondüsyon bisikletleri bana göre olmadığından, imkanlar doğrultusunda bir bisiklet almak istiyorum. Çok ayrintili olmamakla birlikte arastirmalarim kron xc250'ye yoğunlasmami saglamisti ki bugün hepsiburadada gördüğüm salcano astro 270 sv. 670tl fiyati ile fikrimi değiştirmeme neden oldu gibi. Kron ile astro arasındaki fark ya klasik 100tl farka bedel midir. Fikirlerinize Gore kararimi vermek istiyorum. Birde kargo ile urun geldiğinde servise kurulumu ücretsiz yaptirabiliyor muyuz. Teşekkürler.

Furkan Malatya'da okuyorum Antep'te yaşıyorum kısa süre önce bisikletim oldu ama uzun zamandır niyetliydim inşallah her insan bundan yararlanabilir.

Merhaba arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum, 24 yaşındayım. Herhangi bir bisiklete sahip değilim ama almak istiyorum. Umarım bilgilerinizden yararlanıp bisiklet sahibi olabilir ve bende öğrendiklerimi başka arkadaşlar ile paylaşabilirim.

İzmir'den Abdullah. 18 yaşındayım. Bu sene üniversiteyi kazandım oyüzden İzmir'deyim , aslen Eskişehirliyim. Çok küçük yaştan buyana bisiklet kullanıyorum.

salcano ng 650 nin selesi berbat değiştirin ng 650 alacak arkadaşlar

Selamlar,
Foruma yeni bisiklet araştırmalarım esnasında denk geldim. İsmim Murat, Budapeşte'de yaşıyorum.
İlk bisikletim Bisan-İhlas Mountain Cat'ti, forumdaki yaşı yeten her kullanıcı bilir herhalde bu bisikleti. :) Sonra uzunca bir zaman "eşek kadar adam bisiklete mi binermiş" akımına kapıldım, her ne kadar hep içimde bir ukde olsa da. Şimdi düşününce ne kadar da boş bir kuruntu olduğunu daha iyi anlıyorum. Sonra hayat yurtdışına sürükleyip de çocuğu yaşlısı herkesi bisiklet tepesinde görünce ilk işim bir bisiklet almak oldu. Merida Matts 60'dı sanırım. Çalınıncaya kadar gerek Macaristan'da, gerek Avusturya'da bolca çekti cefamı. Bu hafta da yerine Big Nine TFS100 geliyor kısmetse.
İşin tekniğinden, parça konfigürasyonundan filan anlamam pek. Dolayısıyla burada olmanın ve bisikletle içli dışlı arkadaşlarla fikir alışverişinin yararlı olacağını düşünüyorum.
Herkese keyifli pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: furkan b ve Berke
Herkese Merhabalar..

Adım Bora, İstanbul Kocamustafapaşa da oturuyor Kadıköy Acıbadem de çalışıyorum. Yaş 39 Ses Mühendisiyim. Geçen 1-2 yıl içerisinde çocukluktan sonra tekrar bisiklet hevesi başladı ama çokta adanmış bir şekilde ilgilenemedim. Nihayet ani bir karar ve hızlı bir araştırmayla bisiklet almaya karar verdim ve 27 Aralık 2013 de kendime yeni yıl hediyesi olarak Merida T1 aldım :) ve o günden beri işe bisikletle gidip geliyorum. Cumartesi sabahlarıda daha tecrübeli birkaç arkadaş ile turlarımız oluyor.

Herkese kazasız belasız eğlenceli turlar dilerim. Umarım yakında birlikte pedallarız.

Saygılarımla..

arkadaşlar herkese merhaba ben erdem. yeniyim, hevesliyim, saygılıyım, öğrenmeye meraklıyım. malatyalıyım ama adıyamanda yaşamaktayım. selamlar hepinize :)

Herkese selamlar istanbul pendikten ertuğ.çocukluğumun ilk bisikletim pinokyodan sonra katlanir sevdami kron fd 1000 ile devam ettiriyorum foruma okuyucu olarak katiliyordum fakat yaptiklariniz beni cok etkiledi ve heveslendirdi selamlar

merhaba arkadaşlar, abiler,ablalar, kardeşler forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak bugüne kısmetmiş üye olmak. çapada oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri