-Skynet-
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.046
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ben aracımla kaza yaptım trafiği kilitledik 1 saat araba yolun ortasında kaldı bekle bekle polis gelmiyor 10 kere belki arayıp kazayı bildirmeme rağmen gelmediler bana en yakın trafik polisi cepten aradı onuda anlamadım nasıl oluyorsa 155 den mi paylaştılar telefonumu memur beyle hiçbir fikrim yok bana dediği şu hocam kaza tespit tutanağınızı tutun biz gelemeyiz şu an ve gelsekte iki aracada trafiği kilitlemeden dolayı ceza yazarız... vs vs... adamla zar zor anlaştık kendi imkanlarımızla götürdük orta yolu bularak sanayide süreci hallettik... şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına yani araç kazalarına bile gelmeyen trafik polisi hiç sanmıyorumki bisiklet kazasına gelsin kaldıki hala bisikleti motrosuz araç olarak kabul etmeyen mentalite ile yaşıyoruz
Yaralanma ve kamu malına( elektrik direği, bariyer vs.) zarar varsa geliyorlar.ben aracımla kaza yaptım trafiği kilitledik 1 saat araba yolun ortasında kaldı bekle bekle polis gelmiyor 10 kere belki arayıp kazayı bildirmeme rağmen gelmediler bana en yakın trafik polisi cepten aradı onuda anlamadım nasıl oluyorsa 155 den mi paylaştılar telefonumu memur beyle hiçbir fikrim yok bana dediği şu hocam kaza tespit tutanağınızı tutun biz gelemeyiz şu an ve gelsekte iki aracada trafiği kilitlemeden dolayı ceza yazarız... vs vs... adamla zar zor anlaştık kendi imkanlarımızla götürdük orta yolu bularak sanayide süreci hallettik... şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına yani araç kazalarına bile gelmeyen trafik polisi hiç sanmıyorumki bisiklet kazasına gelsin kaldıki hala bisikleti motrosuz araç olarak kabul etmeyen mentalite ile yaşıyoruz
ben aracımla kaza yaptım trafiği kilitledik 1 saat araba yolun ortasında kaldı bekle bekle polis gelmiyor 10 kere belki arayıp kazayı bildirmeme rağmen gelmediler bana en yakın trafik polisi cepten aradı onuda anlamadım nasıl oluyorsa 155 den mi paylaştılar telefonumu memur beyle hiçbir fikrim yok bana dediği şu hocam kaza tespit tutanağınızı tutun biz gelemeyiz şu an ve gelsekte iki aracada trafiği kilitlemeden dolayı ceza yazarız... vs vs... adamla zar zor anlaştık kendi imkanlarımızla götürdük orta yolu bularak sanayide süreci hallettik... şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına yani araç kazalarına bile gelmeyen trafik polisi hiç sanmıyorumki bisiklet kazasına gelsin kaldıki hala bisikleti motrosuz araç olarak kabul etmeyen mentalite ile yaşıyoruz
Bu yazınızdan sonra az sonra kapınıza da gelebilir.