Ben geçen hafta yaklaşık 50 KM/s ile Levent ışıklarda önce bir motora sonra da bir arabaya çarptım. Neler olduğunu adım adım yazayım ;
- Polis geldi. Ambulans çağırdı.
- Ambulans gelene kadar kazaya karışan tüm sürücülerden olayın nasıl meydana geldiğini dinledi.
- Ambulans geldi ve pansuman yaptılar. Ciddi bir durumum yoktu sıyrık ve kesikler dışında.
- Polis eğer hastaneye gidersem "Yaralanmalı kaza" olarak rapor tutacağını, tüm tarafların karakola gidip ifade vermesi gerekeceğini söyledi.
- Araç sahibi önce tutanak tutalım, zararım karşılansın dedi. Polis bunun üzerine bana hastaneye gitmemi söyledi. (Adam malını düşünüyor, sen de canını düşün kardeş dedi sağolsun

- Araç sahibi son anda vazgeçip benimle anlaşınca hastane kısmı ortadan kalktı. Ambulansta bana bir kağıt imzalattılar herhangi bir sıkıntım olmadığına ve kendi rızamla hastaneye gitmediğime dair.
- Polis beni ve dağılmış bisikletimi en yakın taksi durağına bıraktı. (Bir süre beni incelediler ciddi bir sıkıntım var mı yok mu diye. Polislere olan ön yargım dağıldı burada)
- Araç sahibi ile anlaştık, yarı yarıya zararı karşıladım ve olay kapandı.
Hastaneye gitseydim ve olay hukuki boyuta taşınsaydı ne olurdu bilemiyorum onu da yaşayan arkadaşlar anlatsın