Herkese merhaba
Bu topici kış içinde açmışız, şimdi baharın ortalarına geldik. Burayı bir canlandıralım diye düşündüm.
Gezilerimizi tarihi ve tabiat güzellikleri olan yerlere doğru çevirelim derim.
Nede olsa geçen seneden beri artık hedef menzilimiz baya uzadı. Günde 100 kilometreler bizim gruba normal kilometreler gibi geliyor.
Buradan herkes aklında olan güzel yerleri yazsın. Ona göre her hafta gezi anında burada ki yerlerden elemeler yapıp, bir sonraki hafta sonunun gezi rotasını kararlaştıralım.
Ben, hemen aklımdaki gezi rotalarını buraya yazayım.
Nesela Ekşili gölet gezisini bence bir daha yapalım. yaklaşık 90 kilometre.
Belek kavşağında sola sapılarak Silyon tarihi eserler gezisi yapalım.
Serik yolu üstünden Abdurrahmanlardan sapılan Uçarsu gezimizi yapalım.
Korkuteli yolu üstünde Güver uçurumu gezisi
Cezaevi tarafından gidilen Güver vadisi gezisi
Termessos tarihi eserler gezisi. 10 km si çok dik bir yol.
Çaltıcak deniz kenarı gezisi
Topçam deniz kenarı
Kemer gezisi
Olimpos 2 günlük kamplı gezi. Çadırlı veya pansiyonda konaklamalı.
Forumda duyurusu yapılan 19-20 mayıs Muğla tarafı konaklamalı, gezi
Aspendos gezisi, tadı damağımızda kaldı.
Belek gezisi
Kumköy, Side gezisi
Manavgat ve şelalesi gezisi
Mazı dağı (masa dağı) ve orman içinden arka yola geçiş gezisi.
Benim bir anda aklıma gelenler bunlar. Mesela Serik tarafında süper köy yolları ve tarihi eserler olan, yerler var.
Köprülü kanyon gibi.
Bu ve bunun gibi daha o kadar çok güzellikler var ki.
Buradan herkes ilginç ve değişik yerleri yazsın. Yol kilometrelerini ve rotalarını araştırıp burada tartışıp kendimize yeni ilginç gezi yerleri çıkaralım.
Birde gezi rotalarımızda ana yollardan ziyade alternatif köy ve trafiğin mümkün olduğunca, az olduğu yolları seçmeye özen gösterelim.
Haydi sevgili Antalya'lı bisiklet ve gezileri seven arkadaşlarım. Herkesten cevaplar bekliyorum.
Sevgi ve selamlarımla
Not: Gezilerimizin Buluşma yeri Selekler karşısındaki parktır. Hareket saati duruma ve çoğunluk isteğine göre 8.00 ve 9.30 olarak değişir.