@swunk
Tarık'cım merhaba
Gezmeye tam çıkarken senin konunu gördüm hatta cevap yazmaya başladım, telefon geldi bekliyoruz sizi nerdesiniz diye, cevabımı sildim ve yola düştüm. Anca şimdi Pc başına gelebildim.
Senin mesajı atış saatinin üstünden ne kadar çok zaman geçmiş ama bak hiç cevap bile yok. Antalya da bu işler çok zor. Ben pazar günleri ekibi toplayıp kalabalıklaştırana kadar neler neler yapıyorum bir bilsen. Ama Antalya'da bizim bisikleti sevdiğimiz kadar bizim gibi seven arkadaş çok az.
Ama bazılarına hak veriyorum, ya işleri var, ya okulları, ya dersaneleri. Ben pazarları bile toplanmamıza süper gözü ile bakıyorum.
Sanmıyorumki bu yazına Antalya da olumlu cevap alabileceğini. Biz geçen sene hiç olmazsa haftada 1 gece geleneksel hale getirelim diye uğraştık, ama başarı sağlayamadık. Bir kaç defa çıktık ama grup olamadık. Onun için artık kendi başımıza canımız istediğinde dolaşmaya başladık. Mesela çok yakında eşimle onun iş çıkışı olan 5.30 dan sonra biz hergün 6 gibi ya liman ya barınaklar Lara tarafı yapmaya başlarız. Ama katılan olur veya olmaz bizi pek düşündürmüyor. Katılmak isteyenlere kapımız her zaman açık biliyorsun.
Ama seni her zaman desteklerim. Beni biliyorsun. Her zaman yanındayım.
Ben yazımı yazarken Konur kardeşim de Cevap yazıyormuş. Onu kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarımla.