Scudo Sports

Antalya

ya arkadaşlar, pardon. direct ile ilgili mesajı buraya yanlışlıkla yazdım.:bilmiom:

Scudo
sadece pazar günleri yetmediği için ben genellikle hafta içi her akşam en az 25 - 30 yapıyorum içi iş çıkışı, grupla daha keyifli olur illa ki. Selekler karşısı derim ben yine, gelenek bozulmasın. Saat konusunda bişey diyemem, ben genelde 19:00'dan önce çıkamıyorum işten, bakalım millet yavaş yavaş yorum girsin ne çıkacak ortalama buluşma saati!?

@swunk

Tarık'cım merhaba
Gezmeye tam çıkarken senin konunu gördüm hatta cevap yazmaya başladım, telefon geldi bekliyoruz sizi nerdesiniz diye, cevabımı sildim ve yola düştüm. Anca şimdi Pc başına gelebildim.

Senin mesajı atış saatinin üstünden ne kadar çok zaman geçmiş ama bak hiç cevap bile yok. Antalya da bu işler çok zor. Ben pazar günleri ekibi toplayıp kalabalıklaştırana kadar neler neler yapıyorum bir bilsen. Ama Antalya'da bizim bisikleti sevdiğimiz kadar bizim gibi seven arkadaş çok az.
Ama bazılarına hak veriyorum, ya işleri var, ya okulları, ya dersaneleri. Ben pazarları bile toplanmamıza süper gözü ile bakıyorum.

Sanmıyorumki bu yazına Antalya da olumlu cevap alabileceğini. Biz geçen sene hiç olmazsa haftada 1 gece geleneksel hale getirelim diye uğraştık, ama başarı sağlayamadık. Bir kaç defa çıktık ama grup olamadık. Onun için artık kendi başımıza canımız istediğinde dolaşmaya başladık. Mesela çok yakında eşimle onun iş çıkışı olan 5.30 dan sonra biz hergün 6 gibi ya liman ya barınaklar Lara tarafı yapmaya başlarız. Ama katılan olur veya olmaz bizi pek düşündürmüyor. Katılmak isteyenlere kapımız her zaman açık biliyorsun.

Ama seni her zaman desteklerim. Beni biliyorsun. Her zaman yanındayım.
Ben yazımı yazarken Konur kardeşim de Cevap yazıyormuş. Onu kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: zazoo
:)
ben her salı ve cumaları "dedeman jolly jeker" de
her çarşamba ve cumartesi "konyaaltı jolly joker" de çalıyorum.
tüm antalya bisiklet ekibini beklerim.

teşekkürler ender abi
ben bu cevapsızlıkları "üşenme" olarak görüyorum. amacımda zaten insanlar buluşmak için bazen telefon açmaya bile üşeniyorlar bari bunu ortadan kaldırmak ve paylaşım için bahane yaratmak. mesela atıyorum her gün 16:30 da falez otel varyant başı gelen gelir gelmeyenin canı saolsun:) bu saatler değişebilir hava daha sıcak oldumu daha geçe alınır. 18:00 de de sizinle buluşuruz abi:)

Abi ben gelirim akşam tv izlemektense çıkarım bisiklet sürerim bana akşam hangi saat olursa uyar inş gelenek haline gelir hafta da bi iki olsa yeter

biz buluşur bineriz her gün kale içi konyaalltı caddesi falan yarın konuşuruz erol cum gezide:)

Selam herkese.Ben Emre.Ekipte yeniyim.Dedemanda oturuyorum.Ercan gibi ziraat mühendisliği okuyorum.Pazar ve pazartesi turlarına önceden planlanmış programım olduğu için katılamadım.
umarım en yakın zmanda hep birlikte pedallarız...

Görüşmek üzere..

@zeynepant

Merhaba Zeynep

23 Nisan gezimizde nihayet tanışabildik. Seninde aramızda olmandan çok sevinç duyduk.
Yanlız bir şanssızlık senin pazarları çalışıyor olman. Ama boş günlerini burdan yazarsan senin de müsait olduğun günler , toplanıp pedallarız. Senden haber bekliyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

aramıza tekrar hoşgeldin.

teşekkürler.bende sizlerle pedallamaktan çok memnun oldum :D aslında akşamüstleri boş oluyorum ama su aralar bayağ çok çalışmam gerekiyor, mayıs'ta istanbul'a gideceğim ayrıca. ama zamanımı ayarlamaya çalışacağım. tekrar görüşmek üzere.

Zeynep Merhaba,

Ben sadece basit bir üyeydim,son zamanlarda forumun tiryakilerinden biri haline geldim,sanırım hayatı felegin değil tekerin çemberinden görmeyi sağlıyor:)
Burdan birileriyle haberleşmek organize olmak,bilgilenmek anlamlı .

Neticede doğayı,yeşili ,adrenalini seven insanların bir araya gelmesini sağlıyor forumumuz.Hep boyle devam etmesi dileğimiz.

Pinar

@izumiben

Merhaba Pınar Hanım

Zeynep'e yazmışsınız ama, çok güzel bir yere değinmişsiniz. hakikaten bu forum sayesinde, o kadar çok dostlarım arkadaşlarım oldu ki, ben ve eşim bunların en canlı örneğiyiz.
Hiç kimseyi tanımadan sadece forumdan yazıştığım yaklaşık 50 arkadaşımla İstanbul da yüz yüze tanıştık. İnanın şu anda hepsiyle çok güzel dostluklarımız devam ediyor.
Tabi bu örnekleri çoğaltıyoruz. Geçenlerde İzmir de birçok arkadaşımızla tanıştık, Ürgüpten öyle.
Bunlar hep bu forumun sayesinde oluyor. İnanın Antalya daki bisikletli dostlarımın çoğunu ilk önce forumdan tanıdık.
Dediklerinde seni onaylıyorum. Burası bambaşka dostluk arkadaşlık ortamı.:)

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Herkese merhaba

Biz bu akşamüstü saat 16.00 da seleklerde buluşup kafamıza göre bir tur atacağız. Gelmek isteyenlere kapımız açıktır.
Bekleriz.

Sevgi ve selamlarımla.

Geri