Scudo Sports

Antalya

Scudo
antalyadan hiç yol bisikletçisi yok mu yahu :) dünyanın bütün yolcuları birleşin.ezilmeyin!:)

Merhaba,

Antalya grubunda yol bisikleti binenler var tabii ki, gelirseniz toplantilarimizda veya gezilerimizde tanışabiliriz.

Hoşçakalın

Merhaba ben Erol GÜRCAN antalyada lise son öğrencisiyim bisiklete spor olarak 1 yıldır uğraşıyorum . Yaklaşık 1 yıl önce Drag ontario aldım bisiklete başlamak için
Eğer geziler falan olursa gelmeyi çok isterim çünkü bisiklete tam olarak başlayamadığımı düşünüyorum
Daha önce antalya belek arası gidip geldim en uzak mesafem bu şu ana kadar

@bikergrrl

Biker tüm tanıdıklarımı aradım. İnşallah bir yerden iyi haber gelir. Tüm herkese senin haberini acil mail olarak attım. Msn imin üstüne bile yazdım.

@Ontario

Erol merhaba

Foruma hoş geldin. Tabiki aramıza da hoş geldin. Yarın normal tempo,bir yerlere pedal basacağız. Kısmetse tabi. Akşam msn den görüşüp yola çıkacağız. ben eşim ve tandemimle katılıyorum. Demek istemem, ben eşimle o yollara gidebiliyorsam sen de gidebilirsin diye.
Az sonra seni de msn ime eklerim. Gelmek istersen akşam program yaparız.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abi herşey için çok teşekür ederim çok güzel bi gündü Diğer turlarda görüşmek üzere ...

merhaba ben de okul bitince yazları antalyadayım adım eren caner mail erenc@anadolu.edu.tr güllük migros arkasındayım

@erencaner

Merhaba

Antalya ya gelince haberimiz olsun, beraber pedallarız, İnşallah.

Sevgi ve selamlarımla.

@ontario

Merhaba
Bizde senle tanıştığımıza sevindik. Derslerin fırsat verdikçe aramıza katıl.
Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
ender abi merhaba.kaydımı yaptım.birlikte pedal çevirmek dileğiyle...ii.günler...serikten geçiş saatinizi belirtirseniz.(aspendos için)(burada)sevinirim...serik/genpa önünden..
kesin geliyorumdemiyorum ama...yarın olmazsa başka bir turda inşallah...siz yine de burada aspendos için düzenlenen turda serikten genpa önünden geçiş zamanını belirtirseniz sevinirim....kolay gelsin:)

@mustafateke34

Mustafa'cım merhaba

Forumumuza hoş geldin. Bundan sonra buralarda hep görüşür, geziler planı yaparız.
Yarın için Serikten geçiş saati ile ilgili birşey diyemiyorum, belkide gitmeyiz, onun için sana maille cebimi bildirdim. Sende bana bildirirsen, geçerken arar senide alırız yanımıza. Yada başka bir hafta buluşuruz.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

slm ender abi, yazılanlardan anladığım kadarıyla farkı gruplarla sık sık irili ufaklı turlar yapıyorsunuz, iki yıl aradan sonra bisiklete döneli henüz bir hafta bile olmadığı için biraz form tutmam ve yeniden alışmam lazım, yine de bu süre içinde de sizinle takılmak isterim, pazar günleri yapacağınız buluşmalardan haberdar olmak isterim, bir de eğer çocuklarınız varsa sizin gibi bir aileye sahip oldukları için çok şanslılar bence, belirtmek isterim :)
mail adresim: kkonur@gmail.com

Konur Koldaş

@zazoo

Merhaba
Düşüncelerin için teşekür ederim.
Antalya da güzel bir bisiklet arkadaşlığımız var. Toplanıp geziler, turlar yapıyoruz. Grubumuz gün geçtikçe çoğalıyor. Ama bazen grupta çatlak sesler oluşuyor. O zaman grubu ya komple değiştiriyoruz, yada eleme yapıp sağlamları aramıza alıp , gene yolumuza devam ediyoruz.
Yarın pazar sabahı içinde saat 10 da selekler karşısındaki parkta buluşup, ne tarafa gitmeyi canımız çekerse, bisikletlerimizle tur atmayı düşünüyoruz.
Havalar tam iyileşsin, tur ve gezilerimizi buradan , yani forumdaki gezi ve turlar topiğinden duyurarak yapacağız. O zaman rotamız, yapacağımız kilometre ve katılacak arkadaşların sayısını bile bileceğiz. Az kaldı o günlere.
Yarın bizle gezmek istersen saat 10 da selekler karşısına bekleriz.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

arkadaşlar merhaba, ben mustafa teke istanbul üniversitesi tarih bölümünde okuyordum. 3. sınıftan ara verdim. araştırma için...antalya/serik ilçesinde evimde oturuyorum şimdi....antalyalı siz bisiklet severlerle bisiklet turlarına katılmak istiyorum...kendi bölgem hakkında bilgi sahibiyim.(aspendos, köprülü kanyon, manavgat) inşallah buralara turlar düzenleriz...antalya şehir içi ,ilçelerde, veya geniş kapsamlı tur ve rotalarda beraber olmak dileğiyle hoşçakalın...mustafateke34@gmail.com,mustafateke34@hotmail.com
http:/mustafateke34.sitemynet.com

@mustafateke34

Mustafa'cım merhaba

Bisiklet forumumuza, bu güzel ortama hoş geldin. Bundan sonra buradan, hep görüşür anlaşır, müsait zamanlarımızda, geziler düzenleriz. Senin olduğun bölgeyi, bizlerin içinde tabiki en iyi sen bilirsin. Serik ve civarında, çok güzel gezilecek yerler var. Artık senin çizdiğin, çizeceğin rotalarda zaman içinde zevk ile dolaşırız.
İlk fırsatta, görüşmek, beraber pedallamak üzere.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

Bu sabah uyandığımda havanın kapalı olduğunu görünce biraz moralim bozuldu doğrusu, ender abilerle seleklerde buluşmayı düşünüyordum ama yağmur yağacağını düşünerek biraz daha uyumaya karar verdim, saat 11 gibi kalkıp gökyüzüne baktım, "Yağmaz bu hava" dedim kendi kendime ve yeni SPD pedallarımı ilk defa kullanacak olmanın gazıyla TRT'deki evimden Lara'ya doğru pedallamaya başladım (bu arada şimdiye kadar bisiklet kullanmıyormuşum :) SPD ile binince bunu farkettim, SPD'ye geçme konusunda kararsız olan arkadaşlarımız varsa hiç düşünmesinler hemen bi SPD pedal ve ayakkabı edinsinler bence) ancak yukarıda da belirttiğim gibi SPDleri denemenin gazıyla biraz hazırlıksız yola çıktım ve 6 km. gittikten sonra Dedeman Otel'in oraya varmak üzereyken lastiğim patladı, yanımda yedek iç lastik olmadığı ve pazar günü yakında bildiğim bütün tamirciler kapalı olduğu için bu 6 km.'yi tıpış tıpış eve geri yürümek zorunda kaldım, hevesim de kursağımda kaldı :(, başlıkta da dediğim gibi akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş! (SPD ayakkabıyla 6 km. yürümek hiç de zevkli değil doğrusu :) ) Haftaya Pazar günü görüşmek dileğiyle bol pedallı günler...

antalyalı arkadaşlar mrb,bende istnbuldan sizleri bu güzel sohbet için tebrık eder hoşgeldiniz diyorum,aslında benım de bır antalya gezisi için düşüncelerim var inşlhh orada karşılaşır ve dediğiniz yerlere birlikte gitme fırsatınıda bulmuş oluruz,iii geziler.istanbuldan selamlar

@zazoo

Merhaba

Sendeki de amma şansmış.Tekerleğin patlaması. Bizde de bu gün olağan dışı bir program bozulması oldu. Saat tam 10 da yayan Seleklere eşimle gittik ve bekleyen arkadaşlara saat 1-1.30 dan sonra onlara katılabileceğimizi söyledik. Sebebi bir tanıdığımızın vefat etmesi idi. Bizde son görev olarak mezarlığa gitmek zorunda idik.

1.30 gibi arkadaşlarla bisikletimiz ile buluşup, önce liman tarafına sonrada , Fener Barınaklar tarafına gittik. Keşke sende gelseymişsin. Çok güzel bir gezi oldu. Şehir içi olmasına karşın, neşe ve muhabbet boldu. Önümüzdeki hafta gene aynı yerde bekleriz.

Sevgi ve selamlarımla
Hoşçakal.

@redeagle34

Merhaba

Düşündükleriniz için teşekkür ederiz. Antalya tarafı gezi dendimi, pür dikkat oluyorum. Nedense buraya gelen hiç bir arkadaşımı beraber pedal çevirmeden, tanışmadan, kaçırmak istemiyorum.
Bu taraflara geziye çıkmadan önce haber verin. Sizi bekliyor olacağımızdan şüpheniz olmasın.
Beraber pedal çevirmek, bizler için çok zevkli olur.
Görüşüp tanışmak üzere, hoşçakalın.

Sevgi ve selamlarımla.

Geri