Scudo Sports

Antalya

Herkese merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır çevirdiğiniz pedallara eşlik edemiyorum, bunun nedeni Antalya dışında olmam ve dgs (dikey geçiş sınavı) öğrencisi olmamdan dolayı derslerim ağır. bu yüzden sizlere katılamadım.

bu hafta daha doğrusu cumartesi günü havanın güzel olması bekleniyormuş. biraz uzun bir gezinin güzel olacağını düşündüm.

Antalya dan _______135km______ Alanya ya doğru bir uzun tur.

Ben şöyle düşündüm.

daha önce Antalyadan Manavgata gitmiştim. gece sabaha doğru 5:00 da yola çıkmıştım gece pedal çevirmenin tadını ikinci yaşayışımdı çok daha bir ayrı oluyor. Şuanda gitmeyi planladığımız yolda uzun olduğu için yine böyle bie vakitte 5:00 6:00 gibi yola çıkarsak akşama doğru alanyada oluruz. konaklama işinide şöyle düşündüm biraz maliyetli olacak gibi ama tadına değer diye düşünüyorum. incekum mevkiğinde 4 yıldızlı liones otel var herşey dahil fiyatı 30 ytl akşam otelde savuna hamam gibi eğlencelerinden de faydalanırız, . sonuçta pansiyonda da kalsk 15- 20 ytl vereceğiz ! ve yeme içme bize ait olacak.
Ertesi günde öğleden sonra aramozda alanyalı varsa daha iyi bilir alanyda gezilecek yerleri gezip otobüsle geri döneriz diye düşündüm. baştada dediğim gibi biraz maliyetli ama değer diye düşünüyorum. tabi değişik filirleride elealabiliriz.

kaba taslak bir tablo çılardığım da

otel HERŞEY DAHİL : 30 ytl (eğer 3 kişilik odalarda kalırsak 27 ytl )
otobüs : 10 ytl

bu arada oteli arayıp bilgi almadım sadece siteden öğrendiğim talep olursa göeüşürüm diye düşündüm..

otelin linki :
(link)

yorumlarınızı bekliyorum. görüşmek üzere

Scudo
Melih'cim merhaba

Uzun zamandır görüşemiyoruz. Özlettin kendini.
Şu açtığın geziyi biraz daha uzak bir ayda açsa idin inan katılırdım. Yada ilerde mutlaka gidelim.
Ama bu hafta,Alanya gezisine, benim katılmam çok zor.
Bu hafta ilknur ablanla kısa mesafe gezmeyi düşünüyoruz. 50-60 Km gibi. Çünkü geçen hafta bisiklet seven dostlarımızın ziyareti dolayısıyla 3 tam gün sıkı gezdik.
E bunun sebebi olarakta biraz dinlenelim.
Ama irtibatı koparmayalım. Artık çok yakında Antalya'ya yaz gelir. Gezmeler sıklaşır.

Sevgi ve selamlarımla.

Merhaba..Yukarıdaki konuyla ilgilenen çıkmadı mı? Hem bisiklete bineceksiniz, yabancı bisikletçilerle tanışacaksınız, hem de para kazanacaksınız..

Gürsel Beyciğim

Hergün bende, sizin şu yazdığınız konuya girip bakıyorum. Kim cevap yazacak diye, ama dediğiniz gibi cevap veren yok.
Aslında tam benlik iş, ama şu dil meselesi olmasa, hemen gidip konuşacağım.
Güya kolejlerde okuduk, ama kullanmayınca İngilizcenin ii si kalmadı.
Bu işte te en önemlisi, dil, olmazsa olmaz . Bir ikincisi de, iyi bisiklete binmek. Çevreyi tanımak. Bana sadece dil uymuyor. Onun içinde başvuramıyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu
Sevgili Ender bey..
Açıkçası dil olayını şart koşmadılar ama olsa iyi olur denmişti.. Zaten ayrıca bir rehber olacak turda.. İlk tur Nisan ayında Amerikalılara sanıyorum.. Bence Ayşegül hanımla görüşün kesinlikle..Onların derdi rota ve teknik destek.. Benim zamanım olsa düşünürdüm ama mümkün değil..

Antalya' da o kadar bisikletçi var da acaba ilgilenen olmadı mı diye şaşırıyordum..Hem zevkli hem de para kazandıracak bir iş sonuçta..
Selamlar, sevgiler..
Gürsel

Gürsel beyciğim
Yazdığınız üzere , bu gün Ayşegül hanımla telefonla görüştüm. Önümüzdeki pazartesi veya salı yanına ziyarete gideceğim. Olumlu baktı.
İş yeri bize çok yakın. Gidip konuşacağım.
Sizleri de sonra bilgilendiririm.
Zaten bisiklete biniyoruz. Kendi bilgilerimizi gelenlere aktarmamız, çok mantıklı geldi.
Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

Bu duruma çok sevindim.. Umarım faydalı olur..
Selamlar, sevgiler..

slm arkadaslar antalyada bulunan bmx-trial tarzı bısıklet kullananlarındikkatine her hafta sonu pazar gunleri campiramıtte toplanıyoruzz.ugrasanların dıkkatıne..beklerız....

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
toplanmanızda resim çekiyorsanız forumda görmek isterim.

çekiyoruz ama su an forma koynayı düşünmüyorum ama daha sonra kendi videolarımızdan oluşan bir 5-10 dakikalık bir kısa tanıtım videosu yapacagız onu kısmet olursa herkesin begenisine sunacagız...ilgilendigin için sağol..

• Beğen
Tepkiler: skynet
merhabalar,
ben ilanı daha biraz önce gördüm,istanbulda ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim.antalyaya tatillerde gelebiliyorum.yol bisikletim var tatillerde biniyorum.iş çok güzel görünüyor ama malesef haziranın ortasından sonra ancak antalyada olabiliyorum.acaba bir yardımım dokunabilir mi?teşekkürler.güray aras

Vallahi ben de şimdi gördüm. Bu ara pek girememiştim foruma.

Bu iş için nasıl vakit ayırabilirim bilemiyorum ama ayırabilirsem çok güzel olur. Bir rehber kadar tüm Antalya çevresini iyi bilmesem de konuşmayı deneyeceğim. İngilizceyi canlı tutmak için daha güzel fırsat olmaz.

Teşekkürler bilgi için.

Ender Abi: Senin çevre bilgin ve benim ingilizceyi harmanlarız belki :)

selam ben tarık 8 aydır antalya dayım. henüz bisiklet severler ile tanışıp kaynaşma fırsatı bulamadım. en kısa zamanda görüşmek dileği ile
:)

@swunk

aramıza hoşgeldin:) forumdan takip edersen gezi haberlerimizi mutlaka görürsün.ben işe gidip gelirken meltem cam piramit arasını kullanıyorum.konyaltı beachpark taraflarında da dolaşıyorum boş zamanlarımda evim devlet hast. yakın.buralarda mutlaka karşılaşırız bende bisiklet scott var ondan tanırsın belki:)

gezi ve tur haberlerinde yapacağımız gezileri haber variyoruz.antalya içinde olanlar için ....diğer konudada bahsettim .tekrar hoşgeldin aramıza ,gerekirse konulardan haberin olmazsa sana özelden mutlaka msj atarım...
ne tarafta oturuyosunuz?

cok iyisiniz arkadaşlar gezilere devam keşke benimde vakit oılsada gezsem ama nerde neyse arda hafta sonu ekşın yapmak ısteyen arkadaslar takılırız....koca antalyada bi tanede hareketçi olmaz mı yaw.......

@freeRide07

merhaba,gezilerimize tabi ki bekleriz.ama hareket beklersen benden yok:)

@gryars

Valla ben de şaşırmaya başlamıştım buna ilgi yok diye..Neyse... Yukarıdaki telefonlardan Ayşegül hanıma ulaşıp her türlü bilgiyi ondan alın..
Selamlar..

Geri