Scudo Sports

Antalya

Scudo
yaa ekşın ekşın nereye kadar.. emre askere git de kurtulalım yaa.. bana sürekli diodun msj yaz bana die.. bisiklettforum aracılığı ile yazdım sana msj.. :D

beyler pazar gunu mese yapalım ya hem mangal hem eglence hemde bol bol turlarız hemde zevklı bı pazar gecırmıs oluruz ne dersınız yapalım mı ama herkesın yanında 5 tl gecık para olsun ben sunu yemıcem ıcmıcem olmasın he bu arada yası 17 kucuk olanlar lutfen gelmesın

@mertdalkılıç

Mert merhaba

Ne o yaşın 17 oldu diye 17 yaş altı olanlar gelmesin diyorsun.:mad:

Bizler sizleri daha 13 - 14 yaşlarınızdayken gezilere götürüyorduk. Biz niye o zaman 17 yaş altılar gelmesin demedik.

Kendinden küçüklerinde sorumluluğunu alıp, küçükleri de götüreceksin. Abilik gelmesin demekle olmaz. Onlara bu işi doğru öğreterek olur.

Benden söylemesi. Sen götürmeyeceksin , o götürmeyecek, peki küçükler kendi başlarına, bilinçsizce tehlikeli yollardan mı gidecekler.
Bir daha düşün, sizleri kaç yaşınızdayken götürdük o kadar uzak yerlere, sorunsuz, kontrollü bir şekilde de geri getirdik.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
abı haklısında bu kendı aramızda bı antremn turu kucuk arkadasları gelebıleceklerı yerlere goturmeye calısıyoruz ama gelmıcek yerlerede boyle sınır koyuyoruz bıde mese kapısı oyle kolay bı parkur degıl ben tur atarken onlara nasıl bakıcam?

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
Bence de küçükler daha küçükleri sevunmalılar. Yoksa ben de bu günden itibaren kendi küçüklerimle konuşmayacağım. Bu da böyle olsun... Ender Abi saygılar, sana sonuna kadar katılıyorum...

siz yanlıs anlıyosunuz ben o cocugukları arazıye gotursem kafası gozu yarılsa benmıyım sorumlusu ben hıc kımsenın sorumlulugunu alamam kardesım gelen gelsın kıme bısey olursa yardım bıle etmem bunuda soylıyım

Sevgili Mert

Sizle gelmek isteyen, kendini bilen, senden daha küçük arkadaşlarına bazı kuralları koyarsın.
Gideceğimiz yer antreman sahamızdır. Burada kendine güvenmiyorsan sahaya çıkma dersin. Ya da onlara işin nasıl yapıldığını öğretirsin.

Kabiliyetli kişilere müsade edersin, yapamayanlara da bir görev verirsin, sen bizim çantaları bekle ve bizi seyret, fotoğraf çek, dersin.
Ama bu kuralları yola çıkmadan önce gelecek olan kişilere söyler ve kabul ettirirsin.

Hatırlarsan sizler daha küçükken, bizle geziye çıkacağınız zaman çoğunuzun, senin, Kıvanç'ın ve başkalarının aileleri gelip bizlerle tanışıp, sizleri emanet etmişti.
Bizler de sizlerden, baştan söz almıştık, grup kurallarına uyacaksınız diye.

Daha dün gibi. Çakırlarda Annenle baban arkamızdan gelip kontrol etmişlerdi.

Şimdi ne oldu, sizler kendine güvenen, bisikleti seven bireyler oldunuz. :)

Sıra tam anlamıyla sana gelmese de, aranızda senden büyük olanlar, bu yeni gelenleri koruyup kollamayı üstlenmesi lazım.

Bana ne, ne yaparlarsa yapsınlar demek, bence doğru değil.

Tamam her kes, her yere gelecek diye bir kaide yok, ama, bisikleti seven küçükte olsa, söz dinliyor kurallara uyuyorsa, elinden tutmak,doğru yolu göstermek sizlerin görevi şu anda. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Ender Alıcıoğlu

ender abi merhaba öncelikle askere gideceğimi duyurayım size de
ve gelelim şu konuya şimdi mert kardeşimin yazdığı mesajlarda aslında kötü bi art niyet yok belki anlatım bozukluğu var hepberaber gezdiğimiz günleri bende hatırlıyorum
yanlız

sizin yanınızdayken bu küçük kardeşlerimin hepsi söz dinliyolardı ellerinden geldiği kadar kurallara uymaya çalışıyolardı
fakat şu anki duruma bakacak olursak mert ve akranları büyüdü ama mertlerden daha küçük kardeşlerimizde geldi arkadan ama bu arkadaşlarımız o kadar istekliki mesela hiç uzun yola gelmemiş saklıkente çıkıyoz diyoruz hemen ''bende gelicem '' diyo siz olsanız ne yaparsınız ??
tamam uygun bi dille izah ediyoruz ama gönülleri istiyoki hepberaber turlamak

şimdi meşe kapısı gibi teknik bi parkura gidileceği zaman ki o parkur ciddi anlamda tehlikeli bi mekan
çoğu arkadaşımız hep kafasını gözünü yardı ( çoğu kaza bile bile kask takmadan girdiklerinden olmuştur:D:D: )
şimdi bu kardeşlerimizin arasında sorumluluğunu almak istemediğimiz kişiler var başımıza geldiği için biliyorum mesela benle gelmemiş bi çocuğun annesi beni arıyo ( numaramı nereden bulduğuda şüpheli ) ve de benim çocuğumu nereye götürdünüz niye ta oralara gittiniz falan birde küfürler yiyoz ailesinden .
22 yaşında adamım ama bu çocuklar yüzünden bu sorumlulukları ben şahsen almak istemem çünkü bi pazarım var onuda çocuklara bakarak geçiremem o kardeşlerimize soruyoruz ailenin haberi varmı var abi var söledim ben diyo ama 2 saat sonra ailesi küfür ederek bizi arıyo sonra söylüyoruz tabi bize böyle böyle dedi diye

yani onun için küçük kardeşlerimizin böyle mekanlara gelmemesini istemiyoruz demiyeyim ama geliyorlarsa kesinlikle büyüklerinin dediklerine saygı duyup kesinlikle kurallara uymalarını istiyoruz
mert kardeşim bu 17 yaş altındaki kardeşleri istememesini biraz daha izah edici tatlı dille neden istemediğini söyleseydi belki biraz daha iyi olurdu derim birde böyle sınır koyulacaksa bi tur yada antreman gezisinde rica ediyorum foruma ilan vermesin mümkün olduğunca telefonlarla irtibat sağlansın hiç olmazsa buradan kimsenin kalbini kırmamış oluruz

anlattıklarımda bi kusurum varsa çok özür dilerim

herkese saygılar iyi forumlar şimdiden herkese 2010 yılının hayırlar ve mutluluklar getirmesini dilerim

@emre arıkan

Emre merhaba

Öncelikle askerliğin için şimdiden hayırlı olsun, güle güle git ve güle güle gel diyeyim.

Uzun uzun cevap vermene de çok teşekkür ediyorum.

Dediklerinde haksızsın diyemeyeceğim.

birde böyle sınır koyulacaksa bi tur yada antreman gezisinde rica ediyorum foruma ilan vermesin mümkün olduğunca telefonlarla irtibat sağlansın hiç olmazsa buradan kimsenin kalbini kırmamış oluruz

Şu dediğinde yerden göğe kadar haklısın. Burdan çocuğa çukulata gösterip sonra da, karşısında imrendirip yemeğe benzetiyorum.
Dediğin gibi özel bir grup ile gidiliyorsa telefon ya da başka bir iletişim ile gitmekte fayda var.
Herkesin paylaşımına açık olan forumdan bu duyuruyu yapınca gelmek isteyenin içi gidiyor ve sonra da avuçlarını yalıyorlar. :mad:

İnşallah askere gitmeden bir yerlerde gene görüşürüz. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Geri