@mertdalkılıç
Sevgili Mert'cim merhaba
Senin yukarda yazdığın, hiç bir mesajın için özür dileyecek bir durumun yok.
Ben sana mesaj yazarken, seni kırmak, incitmek için, herhangi bir mesajımı yazmadım.
Sen de bana cevap yazarken, beni kıracak, ya da incitecek bir mesaj yazmadın. Onun için özür dilemeye gerek olacak, herhangi bir durum yok ortada.
Ben sizlerin abisi, hatta babanız yaşlarımdayım, bu güne kadar da hiç bir genç arkadaşım beni kırmadı ve yüz yüze de olsa, forumda da olsa, beni kıracak bir davranışta bulunmadı.
Burada, yukarda yazdıklarım, artık sizlerin iyi birer bisikletçi olduğunuz ve bu bisiklet işini sizden daha genç arkadaşlarınıza da, sevdirmeniz, doğruyu ve yanlışı öğretmeniz için yazdığım mesajlardı.
Bu mesajlarımda da, ben de sizleri kırmak, ya da üzmek için, herhangi bir söz söylemedim, ya da siz öyle anladıysanız, ben öyle anlatmak istemedim diyeyim.
Hepinizi, her zaman çok sevdim ve seviyorum.
Hepinize iyi meşeler diyorum. Hava biraz daha bahar gibi olmuş olsaydı, bende gelirdim sizlerle meşeye, çok uzun zamandır o parkurda uçuşlar yapmamıştım.
Şimdi diyeceksiniz, atma ya Ender abi sen meşeye ne zaman gittin diye alın ispatı, 18 Kasım 2006 da , Ercan, Emre, Ertan ve ben, orada uçuşlar yaptık. Bu da benim resmim, daha onlarca var.
(link)
Hepinize iyi çalışmalar.
Sevgi ve selamlarımla.