Scudo Sports

Antalya

o pedalın kurbanlarından biri olarak geçmiş olsun diyorum rekor bende herhalde 5 dikişle..

Scudo
Barbaros çay bahçesini biliyorsunuz herhalde ... Ordan 100.yıla doğru çıkarken köşede solda .Nur Pastanesinin çaprazı diyeyim size...

Son Olarak Salcano ASTRO almaya karar verdim işyerimin yakınındaki bir firma 500tl 6 taksit fiyat verdi ve internetteki firmalara göre fiyatı uygun geldi siteden incelediğim kadarı ile başlangıç olarak yeterli bir bisisklete benziyor.

@AdiL_LizarD

(link)

İnceledim ve benim de hoşuma gitti. Bu sene salcanolar iyi satış tutturacaklar
Artık sırada boyunuza uygun ölçüde bir bisiklet almak olmalı.

peki ölcüler neye göre hesaplanıyor boyum 1,80 hangi ölçüyü almam gerekiyor.

bisiklet sedona 711 disk 2009 almayı düşünüyorum şimdilik bizimkileri ikna aşamasındayım:D biraz sorun çıkarıyorlarda.

@konusances

inşallah ikna edersin şimdiden hayırlı olsun diyelim

beter ol :D işin gücün yok hoplayıp duruyon,endeene bacakmı dayanır:D

selamlar arkadaşlar esk mtb cı olarak :) yaklasık 2 sene once bısıkletten motorsıklete atladım. ama gonlum hala bısıklette.tekrardan almaya karar verdım. bısıkletten ayrı kaldıgım 2 sene surecınde bısıkletlılerın cogalması,grup halınde dolaşması,kalekapısında bulusup sohbet etmelerını gozlemledım ve cok hosuma gıttı. bısıklet bır sehrın kulturudur aslında. bızlerrde motorsıklet grubu olarak (motogaraj) her cumartesı aksamları selekler onunde bulusuyoruz.

bugun evımın yakınında olan bahcelıevlerdekı yabancı marka bısıkletlerı satan ,yenı acılan dükkana ugradım. bıraz sohbet ettık.zaten uzun zamandır evınden yapıyormus bısıklet satış ve servıs ısını. çok mutlu oldum. 26 yasındayım motorsıkletede bınsem yıne gerı donuyorum sızlerı gordukce..hepınıze sevgıler

Benim Trek 4500 bisikletim var, cok yeni hiç kullanmadım desem yeridir.
Amortsörleri bir ust modelının amortsörlü birde ilave olarak hidrolik disk freni
var.
Dusunursen satabılırım.

Foruma hoşgeldin Ali. Antalya tam anlamıyla bir bisiklet kenti. Bu yüzden bu fikrinizde haklısınız. Bİsikletin keyfi apayrı. Görüşmek üzere hoşcakalın..

Bu sene de evimizden dışarı çıkmayıp uyuyacak mıyız arkadaşlar.? yoksa pedala kuvvet deyip böyle güzel bir olaya katkımız olucak mı?

(link)

Buluşma yeri ve zamanı en kısa sürede ayarlanıp duyurulacaktır. Saygılarımla iyi forumlar..

zeki kardeşim kutluyorum bu duyarlı tutumundan ötürü seni
gurur duyulacak bir tavır ve plan
orda olmaya çalışacağım ...

Geri