Scudo Sports

Antalya

Scudo
@hash07

andayıma dokunanın gözünün yaşına bakmam huleyyn:D

@andy

siz bu derneğe üye deilseniz siz kuru fasülle yimensiniz anday bu arada seni foto da güzel ha bende böyle güzel fotolar yok vala:D

neco kardas pazar gunu calısıyorduk bu pazar uyrucam bısıklet kacıyormu lean

@geotech emre

Bana uyar. Kameramı yanıma alıp geleyim yine

sevgili arkadaşlar
akdeniz bölgesinde bulunan bildiğiniz mtb parkurları nerelerdir
tecrübelerinizi merak ediyorum

Kepez'e çıkarken sağda anayol üzerinde "MEŞE KAPISI" denilen çok güzel çamlık bir mesire alanı var. Üstelik piknik yapmaya gelenlerden tutun da, çadır kurup kamp ateşi yakanlar bile var. Üstelik amatör dağ bisiklet yarısları için biçilmiş kaftan :) bu hafta sonu büyük ihtimal orada olucagım.. Görüşmek üzere "Mis gibi çam kokusunu özledim.."

• Beğen
Tepkiler: sertel
ertan seçimler var ya,oy kullamıyacakmısınız?? bence oy kullandıktan sonra,oglen bulusp yakın bi yere gidelim olmazmı?

Doğru seçim var sahi:eek:

O zaman saat 12.00 da selekler karşısı parkta buluşup şehir turu yaparız.

Ben kullanamıycam çünkü memlekete gitmem gerekiyor .Orasıda uzak.:D

Pazar günü görüşmek üzere.

@Ertan ABA

ertan benim dersanede deneme sınavım var 12 de bitiyo bizde meşe kapısına antremana gitcez isterseniz hep beraber buluşup gidelim olurmu cevabını bekliyorum hem ne zamandır görüşemiyoz

genelde meşe kapısına takılıyoz ama kum ormanı dedikleri yerde var larada ama bisikletin her yerine kum giriyo orası bizraz bisiklet için zararlı olabiliyor en güzeli meşe kapısı teknik mekan çok en azından

arkadaşlar bi eylem böyle 10 kişi 15 kişi tarafından yapılılarak hiç bi şeye faydası olmaz bence bu eylem bişeye faydası olacaksa dünya çapında böyle 1 saatlik 3 saatlik deilde herzaman yapılırsa anca o zaman faydası olur yani eylem başlığı altında deilde doğal yaşam tarzına dönüştürülmesi gerekir işe yaraması isteniyorsa bu şekilde yapılması daha çok işe yarayacağını düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
@Erdem Eryiğit

dersaneden yırtamadım dersane var saat 10 da başlıyor hatta deneme sınavı bile var ama l12 de bitiyo gelecek hafta sınavlar var o zaman yırtıyorum :D:D:D:D

Geri