Son Olarak Salcano ASTRO almaya karar verdim işyerimin yakınındaki bir firma 500tl 6 taksit fiyat verdi ve internetteki firmalara göre fiyatı uygun geldi siteden incelediğim kadarı ile başlangıç olarak yeterli bir bisisklete benziyor.
selamlar arkadaşlar esk mtb cı olarak yaklasık 2 sene once bısıkletten motorsıklete atladım. ama gonlum hala bısıklette.tekrardan almaya karar verdım. bısıkletten ayrı kaldıgım 2 sene surecınde bısıkletlılerın cogalması,grup halınde dolaşması,kalekapısında bulusup sohbet etmelerını gozlemledım ve cok hosuma gıttı. bısıklet bır sehrın kulturudur aslında. bızlerrde motorsıklet grubu olarak (motogaraj) her cumartesı aksamları selekler onunde bulusuyoruz.
bugun evımın yakınında olan bahcelıevlerdekı yabancı marka bısıkletlerı satan ,yenı acılan dükkana ugradım. bıraz sohbet ettık.zaten uzun zamandır evınden yapıyormus bısıklet satış ve servıs ısını. çok mutlu oldum. 26 yasındayım motorsıkletede bınsem yıne gerı donuyorum sızlerı gordukce..hepınıze sevgıler
Benim Trek 4500 bisikletim var, cok yeni hiç kullanmadım desem yeridir.
Amortsörleri bir ust modelının amortsörlü birde ilave olarak hidrolik disk freni
var.
Dusunursen satabılırım.
Foruma hoşgeldin Ali. Antalya tam anlamıyla bir bisiklet kenti. Bu yüzden bu fikrinizde haklısınız. Bİsikletin keyfi apayrı. Görüşmek üzere hoşcakalın..