Scudo Sports

Antalya

@freeRide07

Bekleyeceğiz ve göreceğiz:rolleyes: ... Düşkırıcı konuşmalar yapmaktansa destek olucu bütünleştirici çabalar içine girelim ki herkesin menfaatine..:eek:..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
Dün yani 7 Ocak'da Antalya'daydım. Abicim o nasıl bir havadır. Ocak ayında açık havada çay içebiliyorsun, çok şanslısınız. Bu arada yolda 2 adet bisikletli arkadaşımı gördüm. İlk arkadaşım yol bisikleti kullanıyordu 1. aşama metro şantiyesinin oralarda Kepezaltında. İkinci arkadaşım da MTB vardı kırmızı ya Corratec'di ya da Geotech'di markası. Onu da üniveristenin orda büyük göbekli bir kavşak var orda gördüm. İkisine de korna çaldım selam verdim. Beyaz bir clio vardı bende. Yeni yapılacak metro hatlarını inceliyorduk. yanımda işle ilgili insanlar olduğundan, durup görüşemedim dediğim gibi sadece korna çaldım. Birde Karalioğlu parkında 3 bisikletli gördüm uzaktan. Hızla Kaleiçi yönüne geçtiler. Bu arkadaşlarım acaba kimdi? Ne kadar çok bisikletli var Antalya'da. Bir günde herkesi görmüşüm. Hadi bakalım kornayı kime çaldım? Parkda kimleri gördüm?

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@civil

Resim çizen arkadaş siz miydiniz?:D

• Beğen
Tepkiler: civil
Arabayla hattı gezdik sadece. Elimizde harita vardı ona bişeyler yazıyorduk kastınız oysa. Siz miydiniz yoksa?

@civil

Karalioğlu parkında arkadaşlar bir resim çizicekti bisikletli yeni tanıştıkları bir arkaşdaş ben resim uzmanıyım dedi o çizmeye başladı.
O siz miydiniz?
Ben terim soğumasın diye 2 dk sonra devam ettim.

@Ertan ABA

Hayır alakası yok. Sizinle konuşacak kadar yakın olsaydım durdurur muhabbet ederdim. Forumdan, bisikletten v.s konuşurdum mutlaka. Kendimi tanıtırdım.

Ya bir dakka şimdi hatırladım Karalioğlu parkında tandem vardı bir tane de. Ben belediyenin ordan sahile doğru yürüyordum. Çay bahçelerinin altından grup hızla geçti.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@civil

Yeni bir arkadaştı o zaman tanıştım başka birsiymiş

Arkadaşlar mutlaka kask ve eldiven takmanızı öneriyorum. Dün bu ikisinin faydasını öyle bi yaşadım kiiii... 25km hızla giderken kaldırıma çıkmak istedim ayağım pedaldan kaydı, bisikletin onunu kaldırdım arkası kaldırıma bir çarptı ben 2 takla attıgımı hatırlıyorum (haydarpaşa tren istasyonunda) :D kafa duvara eller yere çarptı ama bişeyim yok allahtan. kask olmasa şu an emin olun hastanede yatıyor olurdum.... sözün kısası 50 metre bile gidecek olsanız kask ve eldivenin takılması.... yorumlarınızı bekliyorum...

olcaygeçmiş olsun bi anda dalgınlık büyük olaylara sebeb olabiliyor tabi ki bende de kask var ama 4 jyarışa girdim şimdiye kadar yani 4 kere kask kullandım kaskı kullanmamız gerekiyo tabiki bunu alışkanlık haline getirmek lazım yanlız kaldırım falan da 25 km hız la çıkılmaz bu da canta zarar verir biraz yavaşlayıpta çıksaydın daha iyi olurdu yada o hızda iken arka tekeri dde zıplatıp çıkarman takla atmanı önleyebilirdi biraz teknik daldım ama kusura bakma:D

çok büyük geçmiş olsun tekrardan

Geri