Scudo Sports

Antalya

ertan sonunda yorum yaptın yaw nerelerdesin sen ya özlettin kendini ben askere gittin sandım görüşelim bi ara yaw

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
Scudo
Öncelikle geçmiş olsun. Elbette kask ve eldiven kullanılması çok önemli. Hele bisiklet üzerinde atlayıp zıplıyorsak kesinlikle korumalar kullanmalıyız. Sadece kask ve eldiven değil, gözlük de çok önemli. Ağaçlar arasında binerken yüzünüze neyin çarpacağını tahmin edemiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: olcaybatu
Geçmiş olsun...
ben de kask alırken gerçekten almalımıym sorusunu sorarak almıştım....
Şu anda iyiki kask sahibiyim diyorum...

• Beğen
Olcay geçmiş olsun Allahtan bişey olmamış.Kask takman çok iyi olmuş seni o korumuş 25 km hızda fazla biraz emre abinin dediği gibi keşke biraz yavaşlasaydın:D

• Beğen
Olcay iyiki kask takmamızı hatırlattın.:eek: Hem foruma yeni girenler için hem de hepimiz için üzerinde durulması gereken önemli bir konu bu:)! Büyük geçmiş olsun, Antalya ya ne zaman geliyorsun?

• Beğen
@surgent76

1 günde gene iyi görmüşüm. :D

@BMX_rider07

Evet ya sizmişsiniz.

:D Biliyordum sizi burada bulacağımı.:D

İnşallah tekrar gelirsem görüşmek isterim.

@BMX_rider07

paylaşım içim teşekkürler alpercim zaten aklımdanda geçiyodu aramızda en çok gezen alper vardı alperi niye görmemişşler acaba dedidim zaten seni görmüş arkadaşlarda :D :D

@civil
Beklerim görüşmek dileğimle ..

@geotech emre

Ayrıca Forumu da en çok gezen tabii:p Bu kadar forumu takip etmeseydik birçok şeyden bihaber kalabilirdik forumda emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim..

@civil
Şuanda ben de göremiyorum sanırım imageshack.us da teknik bi problem var..:(

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
KASK takmanın önemini gerek yapmış olduğumuz turlarda gerekse büyük organizasyonlarımızda katılım şartı olarak koyuyoruz.

görsel olarak çevreden tepkiler alınmakta ama sağlığımız açısından %100 gereklidir.

geçmiş olsun olcay ve kocaman bir aferim kask taktığın için.

• Beğen
ertan bi gezi yapcak sabah 8 00 gibi kappüste olcak ertan hepberaber oraya gidebiliriz tabi ben dersane çıkışı gelirim artık yada her zamanki gibi mangal meşe kapısı fun clup yaparız

@geotech emre

Eğer şu nezleyi biraz atlatabilirsem bende gelirim senle emre abi haberleşiriz

Geri